Belfie attack ja uuden lajin kokeilua

Ihanaa perjantaita!

Treenien puolesta on ollut vielä aika hiljaista. Olo ei ole ollut vielä täysin normaali, kun ei ole ihan normaalisti pystynyt syömäänkään. Pikkuhiljaa kuitenkin alkaa ruoka taas paremmin maistumaan, mutta jotkut ruuat eivät todellakaan mene alas. Tuntuu myös, että kroppa tarvitsee taudin jäljiltä ekstrapaljon lepoa ja unta. Niinpä olen mennyt kiltisti aikaisin nukkumaan ja saanutkin oikein kunnon monen tunnin yöunet. Nyt siis palauttelen ihan rauhassa olotilaa ja ruokin kroppaa. Kyllä sitä rautaa ehtii taas heilutella sielunsa kyllyydestä, kun sen aika koittaa.

belfie
Kuvan legginssit ja lippis ovat House of Brandonilta

Kyproksella myytiin ihan hirveitä feikkiversioita noista Niken lippiksistä. Muoto oli aivan päin prinkkalaa ja hyvä, ettei toisella puolella ollut adidaksen logoa. Tämä onneksi sen sijaan istuu päähän hyvin ja on myös kevyt treenatessa.

Ida jemina house-of-brandon

Ja hei! Lukijanani saat nyt -20% alennuksen House of Brandonin tuotteista koodilla: IDAJEMINA (voimassa vuoden loppuun asti). Jes! Tämä karvahupullinen takkikin on sieltä ja myös nämä superit Dr. Denim farkut.

house-of-brandon-ida jemina

Vaikka en vielä salille tänään ryntäilekään, niin menen itseasiassa kokeilemaan itselleni täysin uutta lajia. Nimittäin seinäkiipeilyä! Aika jänskää! Monet ovat sitä kehuneet hauskaksi ja vaativaksi. Onko kukaan teistä käynyt kokeilemassa? Mitä olette pitäneet?

Oikein mahtavaa viikonlopun alkua kaikille!

Edellisessä kirjoituksessa paljon kuvia matkalta!

 

Yhteistyössä House of Brandon

Kommentit (16)
  1. Näytät niin Jaana Pelkoselta 😀

    1. Hihiii joskus kuullut tuon ennenkin! Jaana on kyllä tosi kaunis nainen, niin kiitos! Otan kohteliaisuutena:)

  2. Jos joku joskus sattuu kysymään millainen on mun unelmien nainen niin annan tämän blogin osoitteen ja käsken tulemaan katsomaan itse. Ne kun ei muuten uskoisi, että tällainen yksilö löytyy.

    1. No voi kiitos! Aikamoinen kohteliaisuus!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *