BANG! IHAN KILLERI OLKAPÄÄKOMBO JAKOON!

Sis. mainoslinkkejä

Wohohou mikä viikonloppu takana! Posket sen kuin punoittaa mahtavien (sekä vielä tässä vaiheessa salaisten) kuvioiden parissa työskentelystä eikä lepäämään ei ole ehditty – mutta viis siitä! Täpinöissä ollaan ja lupaan, että tulette olemaan ensimmäisiä, kelle kerron tulevasta!

Mutta NYT! Onko sulla joskus sellainen tunne, että on ihan hyvä treeni alla, mutta jotain voisi vielä tehdä? Älä kävele onnesi ohi, sillä nyt laitetaan jakoon sellainen useamman liikkeen olkapääkombosarja, että oksat pois!

Tämä on olkapäätreenissä optimaalinen ihan sinne treenin loppuun. Kun muut liikkeet on jo tehty eikä voimia täydy enää yhtään säästellä. Liian isot romut kannattaa suosiolla jättää pois leikeistä, jotta jaksaa tehdä kaikki liikesarjaan kuuluvat kohdat puhtaasti ja tirisevästä tunteesta olkapäissä nautiskellen. Jes!

1. Alkuasento

2. Hang Clean

3. Punnerra ylös

4. Laske jarruttaen edestä alas asti

5. Tee vipunosto sivulle (juuri tällaisella ilmeellä!)

6. Ja aloita alusta!

Aijjaijai kyllä olkapäät naukuu! Niin hyvä! Ei kun hanttelit hanskaan ja kokeilemaan! Ihanaa alkavaa viikkoa jengi! <3

Treenipaita täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

KATSO MYÖS SUPERSUOSITTU: KOKONAINEN OLKAPÄÄTREENI KÄSIPAINOILLA

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PISSASIN HOUSUUN!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (2)
  1. Tuo ilme ei kyllä onnistu(irvistän!) Alkuasento yllätti, ei siis kädet suorana? Miksi vähän koukussa? Täytyy ehdottomasti testata ja huomioida yleensä käteni vaan ”roikkuvat” alkuasennossa. Huono? Huomenna olisi olkapää-hauis treeni.

    1. Irvistys käy loistavasti!💪😘 Mahtava sattuma, sitten huomenna vaan testaamaan! Liike lähtee kyynärpäät edellä ja siksi ne on hyvä pitää neutraalissa kulmassa. Voi hyvin olla suorempana, no problem! Kunhan ei ihan lukossa pidä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *