AUTTAKAA! TIEDÄTKÖ VASTAUKSEN?

Noniin nyt lähti roolit ihan toisin päin! Meikäläiseltä jengi yleensä kysyy yhtä jos toista ja koitan näihin aina vastata ja blogissa pölöttää vaikkei kukaan kysyisikään. Nyt on siis korkea aika tehdä jotakin ihan uutta, mitä täällä ei ole ennen tehty!

Heitän tähän kysymyksiä, joihin kaipailen just teidän mielipiteitä sekä tietämystä ja te vastaatte! Nämä kysymykset menevät ihan laidasta laitaan ja ovat sellaisia, joita olen miettinyt, että teiltä olisi just hyvä kysyä! Teitä on kuitenkin siellä aikamoinen joukko, joten mulla on kova luotto, että saadaan näihin vastauksia! Jaetaan kokemuksia ja vinkkejä vähän niin kuin frendiltä frendille. Ja niitä huonojakin kokemuksia saa jakaa!

Okei ootko valmis! Jos tiedät johonkin näistä vastauksen tai sulla antaa suosituksia tai mielipiteitä asiaan, anna kommenttikentän laulaa! Meikäläinen kiittää!


1. Mistä hyvä luonnonkosmetiikan dödö? Olen nyt testannut yhtä ja se oli aivan sukka. Haisi pahalle ja niin haisi ne kainalotkin, kun sitä laittoi! Ajattelin nyt jatkaa hyvän luonnollisen deodorantin metsästystä, joten kokemuksia kaivataan! Saa sanoa myös niitä, mistä ei yhtään tykännyt niin kierrän ne kaukaa.

2. Koiran omistajat! Millä ilveellä saatte matolääkkeet parhaiten koirallenne syötettyä? Sisun kanssa homma hoituu ihan jauhelihaan sekoitettuna, mutta Urho on aivan toista maata. Vaikka pillerit olisi murskattu superpieniksi ja sekoitettu blenderissä nakkien kanssa mössöksi, ei herra suostu niitä nielemään. Ollaan kokeiltu nakkeja, jauhelihaa ja juustoa – ja aina jotenkin lopulta saatu ne tungettua tämän nirsoilijan suuhun, mutta kaikki vinkit ovat todellakin tervetulleita! Ostin nyt koirien märkäruokaa tulevaa koitosta varten ja saa nähdä kuinka helppoa tulee olemaan. Minkä kanssa teidän koirat ovat matolääkkeet syöneet? Ja onko jokin lääkemerkki maittanut paremmin kuin toinen?

3. Ripsienpidennykset! Olen nyt vakavasti harkinnut niiden ottamista arkea helpottamaan. Viimeksi mulla on ollut sellaiset monia vuosia sitten ja nyt kaipaankin teidän suosituksia hyvistä laittajista! Arvostan eniten sitä, että ne pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä vinksota joka suuntaan. Antaa paukkua!

4. Anna minulle kukka, niin se on kuollut viikossa. Miten kaktuksenkin onnistuu tappamaan? En tiedä. Nyt siis vinkkejä, miten ne saa pysymään elossa? Mun taikasormet imaisevat heti kaiken elon niistä 😀 eli ihan tuommoiset perus palmut sun muut – olisko hyvä vaihtaa multia ja kuinka usein? Kenties tarjota isompaa ruukkua? Kertokaa, että siellä on joku toinenkin yhtä tumpelo viherpeukalo kun täällä!

Nyt niitä kokemuksia tulemaan! Arvostan suuresti!!

Urheilutoppi täältä / Korkeavyötäröiset trikoot täältä

LUE MYÖS: GYM HACKS – NIKSIT JOTKA KANNATTAA TIETÄÄ!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PAINEITA SALILLA? KATSO NÄMÄ POINTIT ÄLÄKÄ SUOTTA STRESSAA!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (104)
  1. Ite oon antanu matolääkkeen koiralle sellasessa pastamuodossa, se näyttää olevan herkkua ja menis vaikka kerralla koko tuubi! 😄 Oon saanu ite sellaisen ohjeen, että niitä kannattaa välillä vaihdella ettei kerta toisensa perään anna aina samaa 😊

    1. Hei jes!! Kiitos avusta!🙋‍♀️ Itseasiassa olenkin kerran tainnut antaa sellaista ja se meni kyllä todella paljon helpommin alas!👌

  2. Vastaisin kysymykseen nro 2! Koiralle saa parhaiten syötettyä tablettimuodossa olevan matolääkkeen siten, että avaa koiran suun, laittaa tabletin mahdollisimman pitkälle koiran kurkkuun, sulkee suun ja hieroo koiran kaulaa, jolloin se nielaisee tabletin. Tahnamaisen matolääkkeen sitten saa mielestäni parhaiten laitettua avaamalla koiran suun ja sipaisemalla tahnan sormella koiran kitalakeen. Nämä vinkit ovat ainakin meillä olleet toimivia ja madotus onnistuu aina ilman sen suurempia kikkailuja! 🙂

    1. Ihan super vinkkejä! KIITOS!❤️

    2. Näin mäkin olen aina tehnyt 👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *