Auts nyt sattui! Kepeillä mennään taas!

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Pierre Robert

Johan siitä on kulunut pari vuotta, kun viimeksi pistin keppien kanssa menemään. Oli siis korkea aika taas teloa jotain!

Olin Urhon kanssa telmimässä ulkona ja innoissamme juoksimme nurmikolla. Se into loppui kuitenkin osaltani lyhyeen, kun yhtäkkiä jalat menivät alta ja jäätävä kipu levisi jalkaan. Tunsin nilkassa nipsnaps ja tiesin, että nyt ei käynyt hyvin. Muistot edellisestä haaverista iskivät samantien mieleen ja oli kyllä itkussa pidättelemistä, kun mietin että ei taas! Se fiilis, kun tietää että nyt meni oikeasti jotain rikki, on todella karmiva. Vaikka kipu oli kova, se ei silti ollut pahinta. Pahinta oli tietämättömyys siitä, kuinka paha keissi on tiedossa ja pelko pitkästä kuntoutuksesta.

pierre-robert
Asu / Pierre Robert

Omin jaloin ei enää siitä nurtsilta ollut nousemista. Onneksi apu oli kuitenkin lähellä ja pääsin herrasmieskyydillä käsivarsilla kannettuna kotia. Nilkka turposikin siitä sitten nätisti ja eihän siinä muu auttanut kuin suunnata lääkäriin.

Ilmeisesti nivelsiteet sanoivat riksraks ja sain lääkäriltä tuen sekä kepit, joiden kanssa vietetään nyt jonkin verran aikaa. Röntgen on vielä edessä ja sormet ristissä toivon, ettei mitään supervakavaa olisi päässyt käymään. Heti kun tästä tokenen menen täyttämään sen pirskatin kuopan, johon jalkani oli yhtäkkiä tippunut.

”If you want to make God laugh, tell him about your plans.”

No mutta itkeminen ja vinkuminen ei koskaan auta, vaikka aina ei elämä menekään juuri niin kuin olisi suunnitellut. Hetken voi kieriskellä omassa huonotuurisuudessaan, mutta sitä makkaraa on turha jättää liian pitkäksi aikaa otsaan. Huonojen päivien ja haastellisten jaksojen keskellä kannattaakin keskittyä niihin asioihin, jotka ovat hyvin. Siksipä tänään fiilistelen Pierre Robertin vaatteita, jotka ovat päälläni kuvissa. Heidän urheiluvaatemallistoonsa on tullut ihania sporttiuutuuksia ja erityisen iloinen olen noista trikoista. Otinkin ne mustan ja punaisen lisäksi myös sinisinä. Kurkkaa Sport Collection ja nappaa iloa myös sinun päivääsi. Käyttämällä koodia IDAJEMINA saat 25% alennusta! Koodi on voimassa kesäkuun loppuun.

Pierre-Robert
Trikoot

Pyllähdysten kautta taas uuteen nousuun! Osaa taas arvostaa sitä terveyttä ihan uudella tavalla. Edellisestä haaverista voit lukea lisää täältä: Polvikierukka sanoi naps! Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

Katso edellisestä postauksesta miten voit voittaa itsellesi ja kamuillesi hiusvärisetit!

Kommentit (34)
 1. Auts! Kuulostaapa kyllä ikävältä…
  Nuo kaiken maailman haaverit ja urheiluvammat on kyllä niin ei-toivottuja juttuja…
  Itse olen myös kuntoutumassa kahdesta haaverista; toinen on pitkäaikainen selkävaiva, josta kuntoutuminen on näköjään jatkuva loppuelämän prosessi, ja tämän lisäksi minulta repesi yksi takareiden lihaksista urheillessa viime viikolla. Kyllä täytyy sanoa, että kasvoi se makkara otsaan siinä vaiheessa! Olin juuri tehnyt uudet saliohjelmat jaloille ja peballe, ja ajatellut, että vielä on aikaa rykäistä kesäksi vielä lisää lihaa reisiin ja hanuriin, mutta kuinkas kävikään… :/ Noh, nyt on sitten hyvä keskittyä yläkropan treenaamiseen. Hankitaan sitten sitä lihasta sinne 😀
  Tsemppiä kuntoutukseen!

  1. Sanos muuta! Ja voi eih! Onpa kurja mäihä! Paljon tsemppiä sinnekin ja pidä tuo asenne!:)

 2. Tsemppiä, toivottavasti paranee nopeasti! 🙂 ja sun positiivista asennetta voi kyllä ihailla!

  1. Kiitos kovasti Pinja<3 Tällä ihanalla blogin tukijoukolla jaksaa kyllä pitkälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *