ASIAT JOISTA INNOSTUT VAIN AIKUISENA!

Tsihiii! Jos näistä innostuu, niin tietää olevansa jo aikuinen! Kuinka siistiä! Asiat, joista en todellakaan olisi innostunut nuorempana, mutta jotka nyt ovat todellista kultaa!

KUN PÄÄSEE HYVISSÄ AJOIN NUKKUMAAN

Kun oot jo puoli ysiltä sängyssä, voit kutsua itseäsi voittajaksi.

KUN OOT PESSYT MONTA KONEELLISTA PYYKKIÄ!

Ai että! Saan niin viboja siitä, jos oon pessyt monta koneellista pyykkiä putkeen ja saanut taiteiltua ne kahteen eri telineeseen kuivumaan. Kuin siistiä on tyhjä pyykkikori ja puhtaista vaatteista notkuvat telineet.

SIISTI HIMA

En ole koskaan ollut mikään kovin nipo siisteysasioissa, mutta kyllä se nykyisin vaan rauhoittaa mieltä, kun kämppä on siisti. Epäjärjestys on jopa vähän ahdistavaa. Imuri heiluukin täällä ainakin pari kertaa päivässä etenkin näillä kurakeleillä! Mistä päästäänkin seuraavaan aikuisen ihmisen fiilistely-aiheeseen, nimittäin VARSI-IMURIIN! Omg! Kuinka täydellinen keksintö ja pelastaa mun päivät! Niin jokaisen pennosen arvoinen, etenkin koirien kanssa, kun ne roudaa tuota hiekkaa lenkeiltä sisään.

KUN HERÄÄT VIIKONLOPPUNA SIKA AIKAISIN

Mikä on oikeesti sen freesimpää, kun herätä viikonloppunakin aikaisin! Todellista mummoutta and I love it! Se kun ulkona on vielä vähän sumua, kun heität koiria ja autoja ei suhaa vielä edes takas. Koko päivä on vielä edessä ja kahvikupponen odottaa sisällä. Ah!

 

ASUNTOJEN SELAAMINEN VAPAA-AJALLA

Aivan parasta puuhaa! Muokkaa hakuehtoja ja fiilistele eri tuloksia. Tutki pohjaratkaisuja ja mehustele erilaisia mahdollisuuksia rempattavista mökeistä luksuslukaaleihin. Jos oon vapaalla, tiedätte mistä mut löytää – sohvalta vilttien alta, padi kädessä asuntoja selaamasta.

KUN JOULUSSA SUURIN HALOO EI OLEKAAN ENÄÄ NE LAHJAT

Vaan ruoka! Enää sitä ei odota saavansa jotain, vaan saa itseasiassa paljon enemmän fiilistä siitä, kun pääsee itse antamaan lahjoja.

KUN TEET NIIN PALJON RUOKAA, ETTÄ SIITÄ RIITTÄÄ USEAMPAAN KERTAAN EIKÄ TARVITSE OLLA KOKO AJAN KOKKAAMASSA

Luksusta! Kunnon muonat tulille ja kattila niin täyteen tavaraa, ettei tarvitse olla koko ajan tekemässä uutta ruokaa.

SAAT FIILISTÄ 90-LUVUN KULTAISISTA MUISTOISTA

Kuten vanhoista pleikkapeleistä. En ikinä pelaa uusia pelejä vaan luukutan aina Crash Bandicootia, jos pelaan jotain. Jos oot viettänyt lapsuuttasi 90-luvulla, sun on ihan pakko tsekkaa tää postaus!! -> Nämä asiat muistat, jos vietit lapsuutesi 90-luvulla

KUN NE ASIAT TULEE UUDELLEEN MUOTIIN, JOTKA OLI IN SUN LAPSUUDESSA

Kuin siistiä nähdä niitä juttuja taas uudelleen! Esim. vyölaukut!

KUN VAATTEISSA EI KIINNOSTA ENÄÄ PELKÄSTÄÄN NIIDEN ULKONÄKÖ JA JOSKUS EI SEKÄÄN

Pitääkö kengät vettä? Entä takki tuulta? Mitä materiaalia ne on ja onko niissä taskuja yms. Voin niin nähdä itseni lapsena kuuntelemassa vanhempia, jotka fiilasi tyyliin jotain liukkaalla hyvin pitäviä kenkiä. Ei olisi tuolloin tullut mieleenkään mehustella tuollaisilla asioilla, mutta nyt kun itse kuljen tuolla ulkona koiralenkeillä heijastinliivi päällä ja otsalamppu päässä, en voi muuta kuin yhtyä kerhoon! Onpa kerrassaan mukavaa olla aikuinen.

KUN PIDÄT EDELLEEN SAMAA TAKKIA JOKA SULLA OLI JO 10 VUOTTA SITTEN

Ja sitä ennen se oli sun äidillä. Kuin siistiä on sellaiset kullanarvoiset löydöt, joita käytät oikeesti vuosikymmenen ajan! Mulla on itseasiassa parikin takkia käytössä, joista toinen on äitini vanha tuulitakki, jonka sain omakseni muuttaessani pois kotoa. Toinen taas on toppatakki, jonka sain astuessani seiskaluokalle ja se on edelleen mulla käytössä. Jos tällaisia asioita fiilistelee sekä kehtaa edelleen käyttää niitä samoja jäätäviä vaatteita ylpeydellä, voi onnitella itseään siitä, että on astunut aikuisten maailmaan.

Punainen neule TÄÄLTÄ / Stretch-housut TÄÄLTÄ / Valkoinen t-paita TÄÄLTÄ

 

Hyvä me! Samaistuitko johonkin kohtaan? Kyllä vaan on kiva olla aikuisten kerhossa!

LUE MYÖS: 15 ASIAA JOTKA OLEN OPPINUT AIKUISENA

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KENDALL JENNERIN 11 MINUUTIN VATSATREENI TEHTY! NÄIN SE MENEE!

>TUTUSTU STRONG AND CURVY-VALMENNUKSEENI TÄSTÄ!<<

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *