Arvonnan voittaja!!

Sis. mainoslinkkejä

Nyt on arpaonni suosinut yhtä onnellista! Kiitos hurjasti kaikille osallistuneille, teitä oli hurja määrä! Aivan upeita treenisuunnitelmia oli jokaisella, ihan tässä hiki tuli niitä lueskellessa! Superdry Sport treenivaatemalliston (caprit tai trikoot + urheiluliivit + toppi + huppari) voitti itselleen….

Tintti

Onnea! Tsekkailehan sähköpostiasi, sinuun ollaan yhteydessä 🙂 Palkinnon tarjoaa House of Brandon.

superdry-kasipainot

Mikäli arpaonni ei osunut kohdalle, ei hätää! Nappaa nämä upeat treenivaatteet itsellesi alennuksella käyttäen koodia IDAJEMINA. Sillä saat tuotteet -20% alella!

Katso Superdry-mallisto täältä.

superdry-logoSuperDry-sportIloista viikonloppua treenimimmit ja punttikollit! Tsekkaa edellisestä postauksesta kuinka moni osallistui arvontaan ja millaisilla treenisuunnitelmilla!

Kommentit (9)
  1. Mitämitämitä!?!?!?!! Ida!?Jemina?IdaJemina!? Olinko Se minä? Voitinko?!!Oikeestiko?? Vai osallistuiko kisaan montakin Tinttiä? 😁 Apua! ”en usko enneku nään”! ..laitoinkohan s.postiosoitteeni aiemmin oikein?
    Mut jos näin onnekkaasti on nyt käynyt, niin MAHTAVAAAA!😁😁😁 (enhän mä oikeesti koskaan voita mitään😊) …tääl jäädään nyt jännityksellä odottamaan…ja varmaan nukutaankin puhelin ja läppäri kainalossa:P

    1. Hihii! 😀 Ihan oikein luit! Onneksi olkoon!! 🙂 🙂 🙂

  2. Moikka!
    Nyt on oikein pakko kysyä, että mistä tulee noin täydellinen rusketus? 😀
    Terkuin Iisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *