Arvonnan aika!

Ihanaa viikonlopun alkua protskupäät! Toivottavasti kaikilla on hyvä fiilis! On aika paljastaa perjantain palkinto ja sen myötä avata 19. luukku. Joulukuu on mennyt niin nopeaa tahtia, että täytyy muistaa nauttia joka hetkestä!

kavely-ida-jemina

 Via Naturalen Aloe Vera Uutegeelin voitti itselleen Veera Sulantola. Onneksi olkoon Veera! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Perjantain herkkupalkintona on Delicate Fitpack proteiinipatukoita! Makuina tulee sekä suklaa että mustikka-vanilja.

fitpack-kaksi

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arpajaisiin ja leppoisaa perjantaita!

Joulukalenteri-luukku-yhdeksantoista-kiinni

Edellisessä tekstissä: Maailman rumimmat joulukortit

Kommentit (3)
  1. Ihana blogi sulla! Löysin tänne sattumoisin vähän aikaa sitten, ja oon jäänyt totaalisen koukkuun sun mahtaviin treenivinkkeihin. Positiivisuus vaan hehkuu sun kirjoituksista ja saa hymyn naamalle 🙂 Mistä oot mahtanu hankkia ton sun profiilikuvan topin? Se on tosi makee, puhumattakaan sun vatsalihaksista! 😀

    1. Kiitos Catharina! Ihanaa kuulla että blogi saa hymyn huulille, se on parasta se:) Profiilikuvan toppi on hankittu täältä🙂

  2. Voita raakakaakaota! | Ida Jemina
    16.4.2015, 10:52

    […] Edelliseen tekstiin pääset tästä: Arvonnan aika! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *