Alle seitsemän euron kynnet – rahansa väärti?

Sis. mainoslinkkejätuuheat-hiukset

Kynsieni hinta oli 6,90. Voiko halvalla saada hyvää? Katsotaan!

On kausia, jolloin jaksan lakkailla kynsiäni päivittäin, mutta jostain syystä nyt viimeisen puolen vuoden tai kenties jopa vuoden ajan olen ollut tässä harvinaisen laiska. Olen myös jopa laiska käymään kynsihuolloissa. Silloin kun olen omistanut rakennekynnet, on huoltoihinkin meneminen ollut uuvuttavaa. 

Saamattomuutta? Kiireisyyttä? Laiskuutta? Kenties näitä kaikkia. Siksi halkeilevia kynsilakkoja sormissani katsellen, päätinkin tilata irtokynnet. Niillä ei paljon hintaa ollut ja malli oli klassisen kaunis. Eivät liian pitkät, eivätkä myöskään liian lyhyet. (kuva alempana)

Kynnet oli helppo liimata, koska mukana tuli liima. Jokaiselle kynnelle löytyi myös nopeasti oma kokonsa enkä joutunut niitä yhtään viilailemaan. Ne oli lisäksi numeroitu, jolloin oikean ja vasemman käden sormiin oli helppoa löytää sama pari. Tykkäsin lopputuloksesta todella.

Mutta niin kuin kaikessa, on näissäkin omat hyvät ja heikot puolensa. Kynsiliimaa kannattaa pitää aina laukussa mukana, sillä yhtäkkiä saattaa joku kynsistä lähteä lätkimään. Takaisin liimaaminen on onneksi nopeaa, mutta liiman mukana pitäminen on mielestäni must. Kynnet eivät siis pysy paikoillaan yhtä hyvin kuin rakennekynnet ja se onkin näiden huono puoli. Mikäli satunnaisten kynsien irtoamisen kuitenkin kestää, ei muita heikkoja ominaisuuksia mielestäni ole suhteessa hintaan.

Ovatko kynnet sitten hintansa arvoiset? Ehdottomasti. Etenkin jos tiedossa on juhlia tai tilaisuuksia, joissa haluaa edustaa parastaan, on irtokynsillä helppo luoda huoliteltu vaikutelma hyvinkin edullisesti. Myös jos on hieman laiskemman puoleinen kynsien hoitaja, on tämä oiva niksi kauniisiin kynsiin. Mikä parasta, kynsilakka pysyy näissä halkeilematta.

Nämä kyseiset kynnet, jotka alla olevassa kuvassakin näkyvät on lakattu H&M:n kynsilakalla ja tilattu täältä

IMG_0801
Pusero täältä. Tuon puhelimen taas tiputin vessanpönttöön. En suosittele kokeilemaan.

Kommentteja on tullut etenkin Onko kropan kiinteyttäminen ja laihduttaminen eri asia – postaukseen ja vastailen niihin taas tuota pikaa. Aurinkoista lauantaita kauniit! 

Edellisessä postauksessa: Hyvää mutta jäätävän rumaa! Mikä meni pieleen?

 

Kommentit (7)
  1. Eikö nuo irto kynnet revi oman kynnen pintaa kun ne lähtee? Mulla käy aina niin ja kynnet ovat heikot käyttämisen jälkeen

    1. Ei revi yhtään, ne irtoavat ihan itsestään nätisti. Päin vastoin omat kynnet pääsevät vain kasvamaan paremmin kun nuo kuitenkin suojaavat jonkin verran.

  2. Kiitos Ida Jemina kivasta blogista, kirjoituksiasi on mukava lukea! Kynnet eivät ole minun juttu, mutta sen sijaan olisi mielenkiintoista tietää, mitä tehdä kun saliharrastuksen aloituksesta on kulunut muutama kuukausi? Olen hyvien vinkkiesi avulla aloittanut perusliikkeillä 2 kertaa viikossa samalla ohjelmalla, mutta mikä olisi seuraava vaihe? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

    1. Moikka Liisi! Mukava kuulla että kirjoitukset maistuvat! 🙂 Loistavaa, kuulostaa juuri oikealta tavalta aloittaa! Jatka samaan malliin painoja pikkuhiljaa lisäillen. Voit myös mahdollisuuksien mukaan tihentää hieman treenitahtia ja saada sitä kautta entistä nopeammin kehitystä – tsemppiä treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *