Alasti kasteisella niityllä

Juhannus on ihan nurkan takana ja monet ovatkin suunnanneet mökille jo tänään. Itse lähden matkaan huomisaamuna ja kävinkin tänään hankkimassa juhannusjuomat mukaan. 

juhannus
Messi messissä

Syömiset tulevat menemään viikonlopun ajan rennommin ilman puntaria mikä on myös ihan kivaa vaihtelua. Puurot, vitskut ja muut lisäravinteet kulkevat toki matkassa mukana mutta varmasti aion nauttia myös grilliruuista. Namskis! Haistan jo mummon paistaman tuoreen kalan nenässäni. 

juhannustaiat


Olette varmasti kuulleet joistakin juhannustaioista, joissa kukkia kerätään tyynyn alle tai kurkistetaan kaivoon sulhasen toivossa. Huvittavinta näissä on se, että ne pitää usein tehdä alasti. Yhdessäkin taiassa nuoren tytön pitää mennä lakaisemaan risteykseen keskiyöllä ilman rihman kiertämää. Toisessa taas kieriskellään märällä niityllä alasti. Mietinpähän vaan, että kuka limainen ukko nämä kaikki taiat on keksinyt :D! Älkää tytöt menkö halpaan. Joku siellä niityllä odottaa vielä kiikarit kädessä.

juhannusneito


Toivottavasti kaikilla tulee olemaan superrentouttava juhannus! Ottakaa iisisti ja nauttikaa missä päin sitten ikinä vietättekään jussia! 

Eilen kerroin uudesta laihdutuskeinosta: Jääpaladieetti 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *