Ida Jemina
Ida Jemina

Älä missaa näitä! Parhaimmat huippualennukset koottuna täällä!

Superalennuksia jes! Kokosin yhteen kaikki parhaimmat tarjoukset ja suurimmat alennukset, mitä saa tänä viikonloppuna Black Friday:n kunniaksi! Tätä villitystähän vietetään jenkeissä aina Thanksgiving-torstain jälkeisenä päivänä ja itsekin on tullut tuo hullunmylly koettua paikan päällä. Moni menee jo edellisenä iltana peittojen kanssa jonottamaan kauppojen eteen, jotta saisivat parhaat tarjoukset käsiinsä heti aamun koittaessa. Mikäs sen parempi idea kuin hankkia joululahjat ja samalla itselleenkin jotain kivaa superalennuksin!

parhaat tarjoukset

Mahtavaa, että nämä alennukset ovat rantautuneet myös Suomeen, niin saadaan mekin osamme näistä hulluista tarjouksista! Kuvaa klikkaamalla pääset aina tarjoukseen.

Booztilla vaatteita jopa -70% alennuksin!

Bootz-black-friday-tarjous

Nelly.comissa alennuskoodilla BLACKFRIDAY saa 20 % alennusta! Päivän aikana on lisäksi useita muita tarjouksia:

Alennuskampanja 1: Starttaa klo 12.00
150 paria kenkiä 24,95€ TÄÄLTÄ.

Alennuskampanja 2: Starttaa klo 14.00
-25 % valikoiduista bilevaatteista TÄÄLTÄ.

Alennuskampanja 3: Starttaa klo 16.00
Black Freebra 13,95€/kpl TÄÄLTÄ.

nelly alennus

Membersillä on nyt Nelly Sport vaatteita pilkkahintaan ja klo 13.00 Adidas Originals -60%!! Jos et ole vielä Membersillä, niin nyt kannattaa liittyä, niin pääset käsiksi alennuksiin! Se on täysin ilmaista. Liittymään pääset TÄSTÄ.

members black friday tarjouksia

Fitnesstukulla kaikki tuotteet -20% alennuksessa ja vielä suurempia alennuksia treenivaatteista!

Fitnesstukku

 Yves Rocherilta taas saa valitsemansa tuotteen nyt puoleen hintaan! Sivulta löytyy kaikkea pientä ihanaa ja mahtavia joululahjaideoita!

Yves-rocher-blackfriday-alennukset yves rocher alennus 

Joulun odotus lähtee käyntiin nyt! Ihanaa viikonloppua ja rentouttavia shoppailuhetkiä!

Edellisessä postauksessa: Milloin kannattaa bulkata, milloin dieetata?

Kommentit (8)

 1. Sonja

  Hei kiitos, tämä tuli hyvään saumaan! Osaisitkohan sä suositella hyvänmakuista aminohappojuomaa? Olen kokeillut fitnessgurun one aminoa ja tykkäsin kaikista makuvaihtoehdoista, mutta etsisin vähän edullisempaa vaihtoehtoa 🙂 Kiitos muutenkin hyvästä blogista, kirjoitat hyvin ja juttujasi on aina kiva lukea!

  • Ida Jemina

   Loistavaa! Itse tykkään tästä ja oma suosikkimakuni on vesimeloni. Saa varsinkin nyt todella edullisesti alennuksesta! Kiitos, mukavaa että viihdyt juttujen parissa:) Ihanaa viikonloppua Sonja!

 2. Essi

  Moi! Olen jäämässä lomalle joulun jälkeen, ja mietin josko kävisin 4 kertaa viikkoon salilla kun olisi aikaa (nyt olen käynyt 3 kertaa viikossa noin 3kk ajan.) Mitä olet mieltä olet tälläisestä: 1.päivä: jalat (painottuu peppuun, ajattelin ehkä pieniä lihaksia treenaavia liikkeitä?) 2.päivä: hauis,vatsa,selkä 3.päivä: jalat 4. päivä: rinta,olkapää, ojentajat. ? vai onko ihan hölmöä pitää ”omapäivä” vielä toisen jalkapäivän lisäksi pepulle. 😀

 3. Hei

  hei. Kiitos näistä hyvistä vinkeistä. Voisitkohan auttaa mua ja neuvoa että mitä sielä salilla oikeen pitää tehdä jos haluaa kiinteyttää kroppaa?? Millasilla painoilla kuinka monta toistoa jne… 😀 Pitääkö sen tuntua raskaalta vai kuuluuko toistot saada ihan kevyesti loppuunasti? 🙂 Eli apua tarvitaan kiitos 🙂

 4. Hei

  hei kiitti, olipa hyvä teksti! Mä nimittäin olisin just tehny niitä pitkiä sarjoja kevyillä painoilla koska oon joskus kuullu et niin kiinteydytään 😀 Onneks päätin varmistaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa