Älä mieti liikaa – älä tee asioista monimutkaisempia kuin ne ovat

Eräs steppi on edessä aina, jotta voi kehittyä missä tahansa asiassa. Näitä askelia on itse asiassa matkan varrella useita, ei vain yhtä. Toiset niistä ovat isompia ja toiset pienempiä, ajan myötä kynnys niiden ottamiseen kuitenkin pienenee.

Onko kukaan seppä syntyessään? Eipä taida olla. Tähän se kriittinen askel liittyykin. Mistä siis on kyse?

Lue tarina loppuun vieraskirjoituksestani Tikis.fi-sivustolla täällä.

 

ida jemina House of Brandon
Paita / House of Brandon

Seuraavalla kerralla toivepostauksena esittelyssä pepputreenin kuningasliikkeen lantionnoston eri variaatiot. Eli stay tuned kaikki pepunkasvattajat!

Edellisessä postauksessa: Rentoutta kiitos!

Kommentit (13)
  1. Heippa,
    voisitko tehdä joskus postauksen treeniblogeista tai -sivustoista, joita itse seuraat? Ja yleensäkin kertoa, mistä haet vinkkejä ja inspiraatiota treeneihisi. Kaipaisin itse vaihtelua omaan treenirutiiniini. Tuntuu, että melkein kaikki konstit on jo kokeiltu. 🙂

    1. Heippa! Pistetään toive korvan taakse:) paljon tsemppiä treeneihin!!

  2. Hei Ida Jemina ! Noi sun colleget, jotka sulla on jalassa oikealla olevassa kuvassa.Toppi, upeat vatsalihakset ja colleget. Haluatko paljastaa minkä merkkiset ovat? Näyttää niin ihanan paksuilta ja pehmeiltä 🙂 Täällä jo odotellaan ”peppu” postausta! Kiitos! T. Nina

    1. Hei Nina! Nuo colleget ovatkin olleet kovassa käytössä ja ovat nimenomaan pehmeät ja paksummat. Käytän niitä melkein päivittäin! Merkki on Superdry, omani ovat House of Brandonilta. Myös tuo urheilutoppi on samaisesta paikasta. Jes, pakarapostausta odotellessa, nähdään taas pian:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *