8 ERINOMAISTA LIIKETTÄ PAKAROILLE KUMINAUHALLA!

Bounce-bounce-bounce-bounce-bounce-bounce-bounce! Nyt mennään ja tällä tahdilla! Aika laittaa kuminauhatreeni numero kaksi bebutskalle ilmoille. Ethän missannut ensimmäistä? Sen voit kurkata tästä: KUMINAUHATREENI PAKAROILLE LÄHTEE TÄSTÄ!

Näissä treeneissä parasta on se, että ne tuntuvat just siellä missä pitää! Polte on sellainen, jota muilla keinoin voi olla vaikea saada ja siksi eri juttujen tekeminen, yhdisteleminen sekä kokeileminen treeneissä onkin avainasemassa.

Let’s do it! Tarvitset jälleen vastuskuminauhan, joka on näppärä etenkin kotona tehtäviin treeneihin. Itse tykkään käyttää näissä kevyttä vastusta, jotta liikkeet pystyy tekemään kunnolla ja tarvittavalla laajuudella.  TÄÄLTÄ löydät kumpparit, jotka tulee kolmessa eri vastuksessa!

1. KÄVELY SIVULTA SIVULLE

Jousta polvista ja pyri pysymään alhaalla. Ota useampi askel aina sivulta sivulle.

2. KÄVELY ETEEN JA TAAKSE

Sitten sama eteen ja taakse! Ai että! Muista pysyä alhaalla!

3. KAPEA -LEVEÄ- KAPEA-KYYKKY

Hah näistä ilmeistä välittyy just tän treenin fiilis! Kapea kyykky – leveä kyykky – kapea kyykky. Liikut siis aina sivusuunnassa edestakaisin niin, että keskellä tapahtuu leveä kyykky ja sivuilla kapeat kyykyt.

4. KYYKKY SIVUPOTKUILLA

Yes girl! Kyykkää ja potkaise sivulle! Pyri viemään jalka sivulle hieman kantapää edellä, niin polte tuntuu pakarassa.

5. GLUTE BRIDGE

Vanha kunnon glute bridge toimii aina ja siihen kun laittaa vielä kuminauhan tuomaan lisävastusta loitontajille, niin ai että!

6. STAATTINEN GLUTE BRIDGE LOITONNUKSILLA

Nyt älä päästäkään itseäsi alas mattoon vaan jää yläasentoon tekemään pieniä loitonnuksia. Voit pitää jalat hieman kapeammassa asennossa, kuin normaalisti. Polttaa polttaa! Älä päästä peppua tippumaan alas.

7. PAKARAPOTKU SUORAAN TAAKSE JA RISTIIN

Suoraan alas – ylös- ristiin alas – ylös. Tämä on hyvä!

8. ”KOIRANPISSA” -LOITONNUS

Vaikka tämä vähän hassulta näyttääkin, niin se on ihan super. Koita hakea itsellesi sellainen asento, että rasitus menee kunnolla pakaralle. Itse tykkään tehdä tämän niin, että vien jalan hieman takaviistoon. Näin lonkat saa paremmin auki ja liikerata on laajempi.

Toppi TÄÄLTÄ / Trikoot TÄÄLTÄ

Nice! Toivottavasti pidit postausesta! Näillä kun pistää menemään, on aika nappi treeni pulkassa!

KATSO MYÖS: 2 MINUUTIN TEHOVATSATREENINI!

t%253Fa%253D1189215168%2526amp%253Bas%253D1076692458%2526amp%253Bt%253D1%2526amp%253Btk%253D1%2526amp%253Bi%253D1EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: ENSIMMÄISTÄ KERTAA EROSSA

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *