Ida Jemina
Ida Jemina

7,90e poskipuna – rahansa väärti?

Sis. mainoslinkkejä

wet n wild poskipuna

Wet n Wild:n poskipunien hinta ei päätä huimaa – voiko halvalla saada hyvää vai kannattaako ne suosiolla kiertää kaukaa?

Jos luit viime kerran kauneuslauantai-postauksen, jossa kerroin mitä kaikkia luottotuotteita käytän meikkipohjan tekemiseen, saatatkin jo muistaa, että kaikista omistamistani poskipunista olin valinnut suosikikseni tämän Wet n Wild:n punan. Sen hinta ei päätä huimaa, mutta toisin kuin voisi luulla, se ei myöskään jää laadussa muiden jalkoihin.

palettipuna
Pigmentti on aivan upea eikä sitä tarvitse pyöritellä kerroksittain poskiin kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Pieni määrä riittää. Kaunis sävy antaa myös hieman hohtoa kasvoihin, mutta ei liikaa, mistä pidän.

7,90 euroa näin hyvästä poskipunasta on todellakin hintansa väärti ja kerta toisensa jälkeen olen valinnut sen useamman kalliimman punan ohi.

img_1003

Koska olen pitänyt siitä niin paljon, hankin myös kaksi muuta saman merkin punaa, jotka tosin ovat hieman erilaisia. Näissä kahdessa punassa glitteriä/hohtoa on paljon enemmän. On makukysymys tykkääkö tästä ominaisuudesta vai ei. Itse tykkään, että poskipunassa ei ole liikaa glitterimäisyyttä, koska highlighterillä voi sitten korostaa kasvoja. Oma mokani oli myös, että valitsin omaan ihooni liian vaaleat sävyt, jolloin puna ei saanut tarpeeksi aikaan kasvoissani. Voi olla, että jossain vaiheessa testaan tästä vielä eri sävyjä. Kaikki sävyt on nähtävillä täältä.

wet n wild poski punat
Apricot in the middle / Pearlscent pink / Rose Champagne (keskimmäinen suosikkini)

Anyways! Mikä on tämän tarinan päätös? Suosittelen lämmöllä näitä Wet n Wild-poskipunia, jotka ovat todella kauniita, pigmenttisiä ja superedullisia. Sen sijaan nämä Wet n Wild-punat olivat itselleni hieman liian hohtavia, joskin aion niitäkin käyttää ja varmasti kesäaikaan ne pääsevät enemmän oikeuksiinsa.

Ihanan rentouttavaa viikonloppua! Ja hei – Instagramissani on käynnissä leffalippuarvonta, johon ehtii vielä osallistumaan! (seuraa: @idajemina)

idajemina3
Treenipaita täältä. ©Timo Pyykkö / A-lehdet.

 EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: DIEETTI, RUOKAVALIO, PEPPUTREENI

Kommentit (2)

  1. VOITA KYLPYLÄLAHJAKORTTI KAHDELLE!! – Ida Jemina

    […] 7,90e poskipuna – rahansa väärti? […]

  2. HALVAT MUTTA HYVÄT KAUNEUSTUOTTEET – Ida Jemina

    […] 7,90e poskipuna – rahansa väärti? […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *