7 IDEAA LAITTAA HUIVI HIUKSIIN!

HUIVI-HIUKSIINIhanaa perjantaita murut! Vitsit! Oon alkanut fiilistelemään ihan sikana kaikkia ihania kesäkampauksia, joissa sidotaan huivi hiuksiin! Siis sillähän pystyy tekemään vaikka mitä ja saamaan lookiin ihan superisti lisää maustetta. Aivan parasta tällaiselle laiskalle hiustenlaittajalle, nimittäin huivin ansiosta näyttää siltä, kuin olisi panostanut enemmänkin!

Tässä 7 eri tapaa laittaa huivi hiuksiin ja postauksen lopussa näytän vielä kaikkia mun löytöjä huiveihin, joita bongailin eri kaupoista!

7 x HUIVI HIUKSIIN

1. HUIVI HIUKSIIN LETITETTYNÄ HUIVI hiuksiin

Yksi mun suosikeista vaikka nää kaikki muutkin ovat suosikkeja! Tästä tuli kuitenkin tosi siistin näköinen vaikka ekaa kertaa tein! Laitoin pinnillä huivin kiinni hiuksiin ja siitä aloin letittämään niin, että huivi oli yksi kolmesta suikaleesta. Tosi fresh!

2. SOTKUINEN PONINHÄNTÄ

Älyhelppo! Hiukset ponnarille ja huivi lenksun ympärille! Kuinka kivaa maustetta huivi tuokaan asuun ja aikaa sen laittamiseen kuluu vain muutama sekunti!

3. NUTTURA RUSETILLA

Kiepsautin ponnarin nutturalle ja sidoin huivin siihen kuin kengännauhat rusetille. Tästä tuli aivan ihana!

4. HUIVI NUTTURAAN

Toinen vaihtoehto on jättää rusetti kokonaan tekemättä ja sitoa vain solmut nutturan ympärille. Tästäkin tuli tosi siistin näköinen kampaus.

5. PUOLIKAS NUTTURA HUIVILLA

Half bun – eli vapaasti käännettynä puolikas nuttura! Ota vain päälaelta hiukset kiinni sökerölle ja sido huivi sen ympärille. Aivan ihana ja niin helppo! Tein sökerön niin kuin tekisin normaalin ponnarin, mutta viimeisellä lenksukiepillä en vetänyt kaikkia hiuksia ponnarin läpi vaan vain puoliksi.

6. HUIVI KOKO PÄÄHÄN

huivi hiuksiin

Kelasin ensin, että musta ei ois tähän tyyliin, mutta mitä vielä! Pitää vähän astua aina sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Täähän on ihan super etenkin hellepäiviin, kun aurinko porottaa niskaan! Huivi ensin otsaan kiinni ja siitä huivin reunat takaraivoon solmulle kiinni.

7. PUOLIKAS PONNARI

Kyllä muuttuu likanenkin letti kuule kiiltäväksi, kun iskee sen puoliponnarille ja lisää siihen vielä huivin! Tähän sopii täydellisesti vähän sotkuinen tukka – ei haittaa vaikka kampaus ei olisi niin sliipattu. Hiukset taas päälaelta vain kiinni ponnarille ja lopputukka jätetään auki. Sido lenksun ympärille huivi tuomaan eloa ja maustetta meininkiin.

Jeejee! Meikä on ihan fiiliksissä! Oon niin käsi hiuksien kanssa ja silti nää oli niin helppo tehdä! Tässä vielä niitä huiveja mitä bongailin! Toivottavasti diggasit postauksesta ja aurinkoista viikonlopun alkua murut!

huivi hiuksiin
1. TÄÄLTÄ / 2. LOPPU 3. TÄÄLTÄ TOISESSA VÄRISSÄ 4. TÄÄLTÄ 5. TÄÄLTÄ 6. TÄÄLTÄ 7. TÄÄLTÄ 8. TÄÄLTÄ 9. TÄÄLTÄ

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TEHOKEINO SALILLE! KOKEILE HETI!

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *