7 ASIAA, JOITA ET VÄLTTÄMÄTTÄ TIENNYT MINUSTA

Sis. mainoslinkkejä

Fashionroom

Tiesitkö näitä juttuja? Tänään kerron seitsemän random asiaa, joita et välttämättä vielä tiennyt minusta.

1. En ole katsonut telkkaria kohta vuoteen, koska se ei jostain syystä enää näytä ollenkaan lähetyksiä enkä ole jaksanut tehdä asian eteen mitään. Tv toimii lähinnä isompana näyttönä tietokoneelle. 

2. Kuin kurre konsanaan, istun melkeinpä aina jalat koukussa tuolilla. ”Ida, jalat alas!” oli tuttu lause pienenä ruokapöydässä.

3. Olen työskennellyt hautausmaalla. Ja vielä kahtena kesänä peräkkäin.

4. Olen luonnostani yhtä kankea kuin kyykkytanko.

5. Minulla oli aikoinaan afrikkalainen kääpiösiili, Edgar. Hän oli valloittava tapaus<3

afrikkalainen kääpiösiili

6. Tykkään siitä kun kämppä on siisti, mutta olen toisaalta aika sottapytty. Kun vieraita tulee, alan ihan paniikissa viskomaan kamaa vaatehuoneeseen piiloon. Tyhjään pyykkitelineen pestyistä vaatteista sitä mukaa, kun otan siitä vaatteita käyttöön. Pesen ikkunoita.. ööö.. en koskaan! Itseasiassa pesin ikkunat seuraaville asukkaille puhtaaksi muuttaessani nykyiseen asuntooni. Apua! Enhän ole ainoa?

7. Kaupoissa pyöriminen ei ole minua varten ja vältän liikkeissä vaeltelua, jos se vain on mahdollista. Asioin pääasiallisesti netissä, kun se onneksi erittäin helposti tänä päivänä onnistuu!

Eräs myymälöissä kiertämisen hohtoon himmentävästi vaikuttanut seikka liittynee sovituskoppirumbaan ja ainaiseen vaikeuteen löytää sopivasti istuvia vaatteita. Siihen voi varmasti moni samaistua, että erityisesti hyviä sekä istuvia housuja on maailman vaikeinta löytää. Olen saattanut sitä täällä sekä sovituskopeissa pari kertaa kirotakin. Nyt kuitenkin tärppäsi kerralla, kun löysin nämä kultaisin vetoketjuin varustetut legginsit. Ei tarvinnut edes lähteä kaupungille hikoilemaan ja johan istuu – rakastan tuota korkeaa vyötäröä<3

Jos painitte saman ongelman kanssa niin kannattaa tsekata Fashionroom ja nämä legginsit (hinta vain 19,90e). Samalla tilasin myös tuon kauniin neuleen.

fashionroom kokemuksialegginsit netistä
Mikäli Fashionroom on uusi tuttavuus, kannattaa ehdottomasti katsoa mitä kaikkia ihania naisten vaatteita sekä asusteita sieltä löytyy ja vielä edullisesti! Tässä on kauppa omaan makuuni! Ilokseni voin myös kertoa, että sain teille lukijoille annettavaksi eksklusiivisen alennuskoodin, jolla saa vielä -15% alennusta ostoskorin loppusummasta! Koodi IDAJEMINA15 on voimassa 31.1. asti ja sen voi käyttää täällä.

5 asiaa joita et tiennyt minusta
Neule (väri brown) ja legginsit saatu Fashionroomilta

Lopuksi vielä Urhon 5 faktaa:

1. Alan ropsuttelemaan rentoutuessani.
2. Makoillessani lattialla pysäytän ohikulkevat ihmiset tassuillani, jotta he jäisivät siihen seurakseni.
3. Muovipussit ovat vihollisiani.
4. Parasta maailmassa on vesi, ruoasta en niin välitä.
5. Olen hyvin tunteellinen ja kerron juttelemella, vikisemällä ja ääntelemällä mitä mieltä olen asioista, olin sitten iloinen tai surullinen. Haukottelen aina samalla huutaen.

Kertokaahan tekin jotain random juttuja itsestänne! Niitä on hauska lueskella!

Iloa päivään! Edellisessä postauksessa: Tehokas treenivinkki jakoon! Kokeile tätä!

Kommentit (27)
  1. Puhelen aina itekseni vierailla kielillä kun oon yksin (tai julkisilla paikoilla mielessäni saatan keksiä keskustelun viereisen tyypin kanssa). Varsinkin erilaiset kokkiohjelmat ja ”my day” selostukset on yleisiä 😀

    1. Haha aivan loistavaa! Ei tuu tylsää 😀

  2. Kutsun raejuustoa raikkariksi ja luulin 18-vuotiaaksi saakka, että se on ihan normaalia ja että kaikki kutsuvat sitä siksi 😀 ai! Ja aina kotoa lähtiessäni mun pitää oven suljettuani hokea koko matka ratikkapysäkille että ”kiinni kiinni kiinni” ihan vaan ettei pieni neuroottinen ääni sisälläni ala kyseenalaistamaan, että laitoinkohan ulko-oven kiinni.

    1. Haha hyviä random juttuja! 😀 hauska tuo raikkari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *