6 MINUUTIN RASVANPOLTTOTREENI – KATSO OHJEET!

Sis. mainoslinkkejä

Varoituksen sana, tämä on rankka! Mutta nyt kannattaa ottaa ohjeet talteen, sillä luvassa on vauhdikas kuuden minuutin rasvanpolttotreeni!

Tämän nopean, hikisen ja sykkeitä nostavan treenin voit tehdä joko salilla tai kotona, sillä laitteita tai painoja ei tarvita. Liikkeet ovat kokonaisvaltaisia, raskaita ja kuluttuvia. Ne tehdään hyvällä tahdilla ja 6 minuuttia painetaan työtä menemään!

Ei kun aineenvaihdunta käyntiin ja kropalle kyytiä!
6 MINUUTIN RASVANPOLTTOTREENI

LIIKE 1. HYPPY-YHDISTELMÄ

rasvanpolttotreenirasvanpoltto treeni kotona
Tässä yhdistelmässä tehdään kolme eri liikettä putkeen. Tee ensin askelkyykkyhypyt molemmilla jaloilla, hyppää sieltä jalat auki kyykkyyn ja seuraavaksi jalat yhteen kyykkyyn. Eli askelkyykkyhyppy – askelkyykkyhyppy – jalat auki kyykkyyn – jalat yhteen kyykkyyn. Kaikki liikkeet tehdään putkeen ja pomppien. Ihan super!

LIIKE 2. CORE BLAST


Rankka ja kettumainen liike, mutta sitäkin parempi tehokkaaseen treeniin. Asetu kämmenillesi lankkuasentoon, kierrä kroppaa samalla jalkaa ylös nostaen ja kosketa sitä vastakkaisella kädellä. Toista tätä rivakkaan tahtiin puolelta toiselle. Voit katsoa videon tästä liikkeestä postauksesta: PARHAAT LIIKKEET DIEETILLE

LIIKE 3. BURPEE SELÄNOJENNUKSILLA JA HYPYLLÄ

nopea rasvanpolttotreeni

Treenipaita TÄÄLTÄ

Burpee on yksi parhaimmista kuluttavista liikkeistä rasvanpolttotreeniin. Tässä versiossa teen kolme selän sekä jalkojen ojennusta lattialla, jonka jälkeen nousen ylös ja pomppaan ilmaan. Voit valita teetkö burpeen hypyllä vai ilman. Tästä supertehokkaasta liikkeestä olen kuvannut videolle neljä eri versiota, jotka voi katsoa täältä.

6 MINUUTTIA PUHDASTA NAUTINTOA

Tee jokaista liikettä 1 minuutti ja siirry aina heti seuraavaan liikkeeseen.  Kun olet tehnyt kaikki liikkeet putkeen (yht. 3 minuuttia) pidä taukoa, niin että hengitys pääsee tasaantumaan ja pystyt vetämään vielä toisen rankan kierroksen. Muista lämmitellä ennen kovaa suoritusta. Ai että, tämä ei ole helppo! Anna mennä! Mahtavia treenejä!!

LUE MYÖS: Muodosta treeni nimestäsi! Katso millainen nakki sinulle napsahtaa!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HARJAAMALLA HIUKSET SUORIKSI WHAAT?!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻

YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

t%253Fa%253D1078490875%2526amp%253Bas%253D1076692458%2526amp%253Bt%253D1%2526amp%253Btk%253D1%2526amp%253Bi%253D1

Kommentit (6)
 1. Tuo hyppyminuutti oli kyllä kova!
  Muutenkin tehokas 6minuuttia, mutta luulen että jatkossa korvaan eri lankku- ja burbeevariaatioilla nuo kaksi muuta! 🙂

  1. Hyvä Henna!!💪 Huh niin on! 💦👌

 2. MILLAINEN PERSOONA OLET? TESTAA JA VOITA! - Ida Jemina
  15.5.2017, 19:36

  […] 6 MINUUTIN RASVANPOLTTOTREENI – KATSO OHJEET! […]

  1. huhhuh mikä treeni olin tosissaa vähän epäileväinen aluksi tän tehosta mutta olin jo ekan minuutin jälkeen kuollu toi jalkaliike on iha best👌🏼👌🏼👌🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *