6 ASIAA JOITA ET TIENNYT MINUSTA

Sis. mainoslinkkejä

Näitä asioita et varmana tiennyt minusta vai tiesitkö? Kohta tunnet minut astetta paremmin.

1. Minulla on erittäin huono nimimuisti. En ikinä muista kenenkään julkkisten tai esimerkiksi näyttelijöiden nimiä ja usein se asettaa minut noloihin ja koomisiin tilanteisiin. Niin se Titanicin näyttelijä.. Jack.. ei kun Leonardo..Leonardo DaVinci! Naamat muistan todella hyvin, mutta nimiä en kertakaikkiaan osaa painaa mieleen.

2. Aloitin kahvinjuomisen vasta 25 vuotiaana. Sitä ennen se maistui myrkylle – nyt puolestaan höyryävä kupillinen tuoretta sumppia on aamun kohokohta!

3. Jos kissa menee tien yli, alan sylkemään olkapään yli. Musta tai ei, otan varman päälle! Huolehdin myös, että muutkin samassa seurueessa matkaavat muistavat tehdä samoin.

4. Pari kesää taakse päin päätin, etten pelkää enää ötököitä. Tein mielikuvaharjoituksia ja kuvittelin niiden olevan katossa tai äkkiä vilistävän jalan yli yrittäen näin henkisesti varautua tulevaan. Ja tiedättekö mitä – se tepsii! Joka kesä kuitenkin joudun tsemppaamaan itseni tähän tilaan uudelleen, mutta näin olen päässyt huomattavasti helpommalla enkä ole joutunut kiljumaan hämppiksen nähdessäni. Ainoat ötökät mitä vaan en kertakaikkiaan voi sietää ovat karvaiset yöperhoset, jotka räpeltävät isoilla siivillään arvaamattomasti sinne tänne – hyi helkkari! Ne kun pärähtelevät päin naamaa… Myöskään niitä isoja pitkäjalkaisia hyttysiä en voi sietää.

5. Minulla on hampaan muotoiset arvet alahuulen alla. Pienenä hampaani tulivat siitä läpi, joten kaksi pientä hampaiden jättämää viirua on edelleen nähtävissä. Etuhampaissani taas minulla on vaaleammat jäljet, kun eräs toinen kerta juoksimme kaverin kanssa päin toisiamme ja minä tietysti isot etuhampaani etunenässä.

6. Nuorempana olin huono englannissa ja se aiheutti kauheasti stressiä. Kieli ei vain millään taipunut suuhuni ja ruotsi oli huomattavasti helpompaa. Ruotsin arvosanoissa loistin, mutta englannin kanssa sain vääntää itkua. Yleinen ilmapiiri tunneilla oli vielä se, että oli ihan ok jos ruotsi ei taivu, mutta jos englantia ei osannut, se jos mikä oli noloa. Muistan vielä lukiossa, kun pelasimme jotakin sanapeliä englannin tunnilla ja äkkiä piti sanoa mikä on hämähäkki. No minä siihen sitten kovaan ääneen SPIDERMAN! 

Hah näitä juttuja ei kaikki tiedä, mutta nyt sekin asia on korjattu! Leppoisaa maanantaita parhaat!

LUE MYÖS: Oudon oudot tapani – onko kellään muulla samoja?

Toppi täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PERUSLIIKKEET JOTKA SKIPPASIN – ÄLÄ TEE SAMOIN!

Kommentit (3)
  1. Täältä löytyy kans yks joka oli lapsena ja vielä muuan vuosi sitten tosi huono englannissa. Tai oikeastaan en ole ikinä ollut kielissä kauhean hyvä, mutta se englanti oli tuskaisin koska tosiaan tuntui että kaikki muut osaa sen ja on supernoloa jos enkkua ei osaa. Mutta kappas vaan kun pääsi pois koulu englannista ja piti alkaa vain puhumaan englantia ja käyttämään sitä päivittäin niin eipäs se niin huono ollutkaan. Nyt jopa kuulen kehuja englannistani ja voi että se jos mikä tuntuu hyvältä!!

    1. Hyvä Janika! Niin siinä just yleensä käy, että kun vaan alkaa puhumaan niin kyllä se siitä sutjaantuu 🙂 Voin täysin samaistua! Itsellänikin englanti on alkanut rullaamaan vasta myöhemmin. Ison muutoksen koin, kun matkustin jenkkeihin ja paikalliset olivat aivan innoissaaan ja ihmeissään siitä kuinka hyvin puhuin englantia. Aluksi mietin, että ai minäkö? Sitä on aina ollut niin kriittinen kielitaitoaan kohtaan, mutta niin kuin sanoit, pian sitä huomasi ettei niin huono siinä ollutkaan 🙂

  2. LÄSKIT SULAMAAN NOPEASTI - TREENI JOKA OIKEASTI TOIMII! - Ida Jemina
    18.4.2017, 20:55

    […] 6 ASIAA JOITA ET TIENNYT MINUSTA […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *