5 x KESÄMEKKO ALLE 30e!

Muistan kesän jolloin oli niin kylmä, etten voinut käyttää mekkoja ollenkaan vaan pistin farkuissa menemään koko kesän. Se raastoi sydäntä! Onneksi nyt ilmat ovat olleet niin paljon paremmat (ja kesä edelleen vasta edessä), että olen täysin siemauksin viiletellyt mekoissa. Rakastan erityisesti rentoja mekkoja, joita voi pukea joko ylöspäin tai alaspäin. Sandaaleilla tai koroilla saa fiinimpää lookia, kun taas tennareilla tyttömäistä arkimeininkiä. Tykkään! Tässä tuleekin pienimuotoinen kesämekko-haul, joista kaksi on itseasiassa hameita ja kolme mekkoja. Jokainen alle 30e ja osa tosi reippaastikin!

5 x KESÄHELMAT

1. PARAS TENNARIMEKKO EVER – 14,99€

Sanon paras siksi, että mulla on tämä mekko kahdessa eri värissä ja olen käyttänyt sitä ehkä eniten kaikista mekoistani. Täydellinen juuri tennareiden kanssa pidettäväksi! Helma on just eikä melkein sopivan pituinen niin, että tyyli on raikas ja tyttömäinen, mutta pakarat eivät vilku. PA-RAS-TA! Katso mekko TÄÄLTÄ. Chunkyt tennarit taas löytyvät TÄÄLTÄ.

2. NAPILLINEN OLKAIMELLINEN MEKKO 19,99€

Pikkaisen kuule tuosta olkaa ja dekolteeta esiin, korua mukaan, korkoa jalkaan ja avot! Tämä on itseasiassa just sellainen mekko, jota voi käyttää niin hyvin rennosti sandaaleilla ja tennareilla tai vaihtoehtoisesti juhlavammin koroilla. Löytyy kolmessa eri värissä TÄÄLTÄ!

3. EDULLINEN TRIKOOHAME 9,95€

No sitten, ehkä edullisin ja paras hankinta ikinä, oli tämä trikoohame, joka sopii täydellisesti kaikkiin arjen viiletyksiin. Sitä voi yhdistellä niin monen eri yläosan kanssa. Normaalisti en voi pitää yhtään tällaisia lyhyitä trikoomekkoja, kun ne nousevat korviin kävellessä. Koko ajan saa olla vetämässä helmaa alaspäin, mutta tän kanssa ei! Tää laskeutuu alas hyvin ja pysyy paikoillaan! Tennarit jalkaan, limu käteen ja ulos! Hame TÄÄLTÄ. Tennarit TÄÄLTÄ.

4. KESÄN MUST HAVE FARKKUHAME 29,99€

Se mistä oon kuitenkin niin fiiliksissä, on farkkuhameiden comeback! Ne on nyt niin tän kesän juttu, joten jos kaapista ei löydy vanhaa, niin silmät suurina etsimään! Omani on TÄÄLTÄ! Keltainen toppi taas löytyy TÄÄLTÄ.

5. NIIN KAUNIS RENTO KESÄMEKKO 26,99€

Tässä taas on vähän samantyyppinen rento mekko, kuin tuo ensimmäinen, mutta aavistuksen fiinimpi. Luonnonvalkoinen, kultaiset ohuet raidat ja myös vähän pidempi helma kuin ensimmäisessä. Kuminauha vyötäröllä tekee mekosta kivan mallisen niin, ettei se ole säkki vaikka mukavan ilmava ja rento onkin. Aivan ihana! Löytyy TÄÄLTÄ.

Whihii ihan parasta kun on kesä! Juhannuskin on ihan kohta nurkilla, joten jos kaipaat siihen vähän erilaista inspistä, katso tämä: JUHANNUS-LOOKBOOK!

Ja hei kiva kun diggasitte eilisestä eka kerta tag-postauksesta! Sitä oli hauska kirjoittaa! Katso:

EKA KERTA – MENKAT..IHASTUS…

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Heippa!
    Mistä noi ihanat ruskeat kengät vikassa kuvassa on? Ihan super makeet!

    1. Moi muru!! Ne on Fashionnovasta mutta ihan sika vanhat😫

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *