5 NETFLIX-SUOSIKKIANI

sis. mainoslinkkejä

Huurussa. Mikään ei ole parempaa kuin totaalinen Netflix-huuru eli kokonaisen sarjan katsominen hävyttömän nopeaan tahtiin. Tätä kuuluisaa tilannetta ei aina helpolla pääse tapahtumaan, mutta silloin kun se oikea sarja osuu kohdella, se on menoa!

Kuulostaako tutulta? Hyvien sarjojen löytämisessä tarvitaan joskus onnea ja siksi sarjasuosituksia on aina kiva kuulla. Esimerkiksi Narcos vei mukanaan niin kovaa, että sitä alkoi itsekin puhumaan espanjaa vaikkei koko kielestä mitään ymmärtänytkään.

Nykyisin useat sarjat ovat laadultaan huikean kovatasoisia, joiden parissa kelpaa palautua ja rentoutua – tässä muutama suosikkini sekalaisessa järjestyksessä: 

NARCOS


Erittäin koukuttava tositapahtumiin perustuva tarina legendaarisen kuuluisasta kolumbialaisesta huumeparonista. ¿Plata o Plomo?

THE CROWN


Laatua! Tämä oli todella hyvin tehty ja täyttä priimaa. Se kertoo kuningatar Elisabet II:sta, jonka näyttelijä voitti Golden Globe-palkinnon roolisuorituksestaan, samoin kuin itse sarjakin palkittiin parhaana draamatuotantona.

MAKING A MURDERERTämä oli kauhistuttava, koukuttava ja mielenkiintoinen. Se on dokumentaarinen sarja, jossa äijä tuomittiin vankeuteen ja vapautettiin syyttömänä 18 vuoden istumisen jälkeen. Tästä homma vasta kuitenkin alkaa ja asiat menevät vielä karmivimmiksi ja monimutkaisemmiksi.

ORANGE IS THE NEW BLACK


Huumoria, pientä jännitystä ja draamaa. Sarja sijoittuu Yhdysvaltalaiseen naisten vankilaan ja sen erilaisten vankien tarinoihin – suosittelen!

THE PEOPLE V. O.J. SIMPSON: AMERICAN CRIME STORY

Tämän olen katsonut nyt viimeisimpänä ja se kertoo kuuluisasta O.J. Simpson -murhaoikeudenkäynnistä. Yhtä asianajajaa näyttelee Frendien Ross ja aluksi meinasin aina hänet nähdessäni huuta ”hei Ross!”, mutta pikkuhiljaa siihen alkoi tottumaan. Ros.. siis David Schwimmer oli itseasiassa tosi hyvä tässäkin sarjassa, kuin myös muutkin näyttelijät!

Revitty farkkutakki täältä / Oversize huppari täältä (näitä molempia enää muutama jäljellä koska ovat alessa!)

Monia muitakin suosikkeja löytyy, kuten Sherlock, Modern Family, Breaking Bad, Better Call Saul, Stranger Things jne. Löytyikö tästä postauksesta sulle tuttuja sarjoja? Tai jäikö joku helmi mainitsematta? Anna kommenttikentän paukkua!

Rentouttavaa viikonloppua parhaat!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PUUROA LIHALLA JA KASVIKSILLA WHAT? OOTKO KOSKAAN TESTANNUT TÄTÄ?

♥ YouTube: Ida Jemina
 ♥ Snapchat: idajemina
♥ Instagram: @idajemina
♥ Facebook: Ida Jemina

Kommentit (29)
  1. Narcos oli kyllä ihan huippu, seuraavaks täytyy katsoa toi The people v. O.J Simpson! Yks todella hyvä sarja on myös Homeland – Isänmaan puolesta! Moni on myös kehunu sitä How to get away with a murderer, täytyy joskus katsoa sekin (:

    1. Narcos oli kyllä ihan sika hyvä!! Hei kiitos vinkistä, täytyy laittaa katsontalistalle! 🙂

  2. Narcos lähtee itsellä seuraavaksi pyörimään nyt 🙂 Katsot samantyylisiä sarjoja kuin minäkin niin uskaltaisin ehdottaa the blacklist katsomista, tuo on oma suosikki ja odotan kuin kuuta nousevaa että siitä saataisiin lisää jaksoja netflixiin! 😀 Myös arrow ja sen jatko flash oli ihan mielenkiintoisia, vaikka moni kuvittelee niistä että on jotain supersankarihömppää, mutta todella hyvin toteutettu ja sarjoilla oikeasti tarina! Olen ihan lumoutunut myös niihin 😀

    1. Ai että, hyviä katseluhetkiä! 🙂 Oi täytyy katsoa blacklist! Olenkin kuullut että porukka on digannut siitä! Mahtavia vinkkejä, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *