5 PAHETTANI MIEHENI SANOIN – SUORAA PUHETTA!

Ei olisi ehkä sittenkään pitänyt kysyä hah! Sieltä tuli suoraa puhetta meikäläisen paheista. Vähän hän joutui ensin miettimään, että mitä niitä voisi olla, mutta alkuun päästessään niitä alkoi oikein mukavasti löytymään! Kirjasin nämä sitä mukaa ylös, kun hän puhua papatti.

HERE WE GO! 5 PAHETTANI MIEHENI SANOIN

 • Et osaa tehdä mitään asiaa niin, että se pysyy rentouttavana. Esim. sellaisessa tilanteessa, missä pitäisi nollata ja relata, alat korjaamaan jotakin asiaa tai tekemään jotain niin sanotusti hyödyllistä. Esim. yhtäkkiä päähieronta muuttuu siihen, että alat nyppimään jotain mun kulmakarvoja tai jalkahieronta hyvin äkkiä vaihtuu siihen, että alat täysiä painelemaan jalkapohjasta kivuliaasti hermopisteitä.

 

 • Työnnät aina yhtäkkiä ja kysymättä jotain pahan hajuista mun nenään! Esim. jos vaikka joku ruoka on pilaantunut, oot sillee hyi tää on pilalla haista, haista! ja työnnät sen suoraan naamaan. Kyl mä uskon sua, ei mun tarvii haistaa. Ne jutut on mun nenässä aina kahen sekunnin päästä siitä, kun huomaat jotain haisevaa.

 

 • Tää kolmas on sekä hyve että pahe. Joissain tilanteissa se menee paheen puolelle. Tykkäät, että sulla on kontrolli kaikkiin asioihin mitä teet. Se on hyve monissa yhteyksissä, koska tiedät mitä teet, mutta jossain tilanteissa se menee vähän sellaiseksi Modern Familyn Claire-meiningiksi. Esim. jos sun broidi tulee hoitaa koiria tänne, niin se ei löydä täältä tyhjää kämppää vaan kämpän täynnä post-it lappuja. Et ajattele sitä pahalla tai niin, ettei muut osaa, vaan että niillä olis mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Että niiden ei tarttis miettiä ja pähkäillä miten, millon ja miksi mitäkin on hyvä tehdä. Mut itelles se ois kyllä joskus helpompaa höllätä vähän ja antaa muidenkin tehdä asioita.

 • Haa nyt keksin! Tää kaventaa mun mahdollisuuksia nauttia leffoista sun kanssa! Jos ollaan nähty joku leffa vuosia sitten, jonka muistaa vaan hämärästi, mutta kuitenkin sen verran, että se oli hyvä, voitais kattoa se uudelleen, niin ikinä ei katota. ”Muistan sen niin hyvin”. Katotaan leffat aina vain kerran. Ja jotkut sarjat kanssa. Joka vuosi ehdotan, et vois kattoo Rooman uudelleen, mut ei – ei ikinä katota sitä uudelleen 😀

 

 • Siinä missä oot joissain asioissa kärsimätön, oot joissain asioissa liian kärsivällinen. Esim. ruokakaupassa alkaa tulemaan ihan kylmä hiki, kun se kestää ja kestää. Yhtäkkiä huomaan, että oot hävinny jonnekin ja katon taakse, niin oot jäänyt johonkin hyllyn väliin tutkimaan jotain purkkia. Sit laitat sen takaisin ja otat toisen purkin. Eikä me loppupeleissä yleensä edes osteta niitä purkkeja. Tiedän et fiilistelet tollasia asioita, mut kaupassa on liikaa kaikkea mistä oot kiinnostunut. Oot kärsivällinen väärissä asioissa 😀 

Haha voin todellakin allekirjoittaa nää kaikki asiat! Nyt kun mies sai suunsa puhtaaksi, niin seuraavaksi oiskin sitten ihan oikein paljastaa hänen paheensa! Ei kun hauskaa vappua jengi! 

Kurkkaa myös paheet, jotka oon itse paljastanut itsestäni: 7 PALJASTUSTA! NÄMÄ OVAT PAHEITANI…

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KATSO KUULUTKO NIIHIN, JOIDEN ON VAIKEAMPI KYYKÄTÄ

Kommentit (2)
 1. TacoMonster
  16.5.2018, 22:11

  Moikka!
  Minkä rotuinen koira sulla on? Aivan ihana!

  1. Moikkis! 🙂 hän on sekarotuinen. Puoliksi saksanpaimenkoira ja puoliksi tanskandoggi-bernhardinkoira-labbis mix <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *