5 MINUUTIN FROZEN YOGURT – NÄIN TEET SEN ITSE!

Näillä keleillä kaikki raikkaat ja kylmät helpotukset ovat niin tervetulleita! Meidän kämppä ainakin on kuuma kuin pätsi ja etenkin iltaisin ilma sen kun seisoo paikallaan ja me täällä läähätetään kilpaa koirien kanssa. Niinpä kuin tuohon sohvalle iltasella istahtaa kaipaa jotain raikasta, hyvää ja virkistävää.

Päätin, että teen kaksi eri frozen yogurtia eli jäädytettyä jukrua. Toinen onnistui kuin unelma ja toinen taas ei aivan niin hyvin. Hyvä uutinen tässä on se, että se resepti, johon menee aikaa vain 5 minuuttia, onnistui aivan täydellisesti. Niin hyvää! Toiseen reseptiin taas menee kokonaisuudessaan aikaa sellaiset 3 tuntia, mistä olin alkuun aivan järkyttynyt.

5 MINUUTIN MANSIKKAINEN FROZEN YOGURT


No ensimmäiseksi tietysti se parempi! Tähän tarvitset ainoastaan:

500g pakastemansikoita
120g kreikkalaista jogurttia
3 rkl hunajaa
1 rkl sitruunan mehua

Sekoita kaikki ainekset keskenään blenderissä ja herkku kahdelle hengelle on valmis! Ai että oli niin yksinkertaisen hyvää ja superraikasta. Varo ettei aivot jäädy! Tää tosissaan oli kylmää ja niin ihanan raikastava setti kuumaan iltaan.

3 TUNNIN ANANAS FROZEN YOGURT


Tässä ei tosissaan tarvitse olla kiinni keittiössä kolmea tuntia, mutta kokonaisuudessaan homman valmistamiseen menee niin kauan. Tän ulkonäkö ja asettelu on aivan superhoukutteleva, mutta on pakko sanoa, että maun puolesta tuo ensimmäinen oli mielestäni paljon parempi ja makeampi. Makukysymyksiähän nämä tietysti ovat, joten jos et ole niin makean ystävä, voi tämä repsa toimia kohdallasi oikein hyvin. Tähän settiin tarvitset vielä vähemmän aineksia kuin ensimmäiseen:

Kokonainen ananas
150 g kreikkalaista jogurttia
3 ruokalusikallista hunajaa

Pilko ananas paloiksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään blenderissä. Jos haluat käyttää ananasta tarjoiluastiana, leikkaa se poikittain kahtia ja poista hedelmäliha siitä veitsellä kaivertamalla. Näin sulle jää hauskan näköinen ananaskulho valmista jäädytettyä jukrua varten. Kaada seos pakkasenkestävään rasiaan / vuokaan ja iske pakkaseen. En laittanut päälle mitään kantta, jotta homma valmistuisi nopeammin. Noin tunnin kohdalla sekoita seosta, jotta se ei vain jäädy kovaksi jääksi. Tee sama taas tunnin päästä ja katso miltä koostumus näyttää. Rasiasta riippuen annoksen valmistusaika nimittäin vähän vaihtelee. Iske setti taas pakkaseen ja sekoita tunnin päästä vielä viimeisen kerran. Lopuksi kaada valmis frozen yogurt tyhjään ananaskuoreen ja tarjoile itselle ja jos oikein anteliaalla päälle olet niin anna muidenkin vähän maistaa.

Mutta arvatkaa vaan, mitä mulle kävi tätä tehdessä. Unohdin koko annoksen pakkaseen ensimmäisen sekoituksen jälkeen, joten skippasin vahingossa kokonaan tuon toisen sekoituksen. Niinpä mun valmis annos ei ollut niin smoothia vaan vähän sellaista jäistä. 


Tässäpä kaksi erilaista idistä, joilla todellakin saa raikastusta herkullisella tavalla kuumaan päivään! Enjoy my loves<3

KATSO MYÖS: HALVAT MEIKIT JOTKA EIVÄT PETÄ! x 4

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: SYNNIT JULKI! PARISUHDE..YSTÄVÄT..

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (3)
  1. Siiri Kiviharju
    24.7.2018, 13:53

    Nam mitä herkullisia ohjeita, pakko ostaa kaikki testiin. Mehujäitä on tullut syötyä enemmän, kuin laki sallii viime aikoina. 😀

    1. Todellakin testiin Siiri! 😍 on kyllä niin ihana vetää tällaista kylmää ja hyvää kun on niin hikiset tunnelmat täällä tällä hetkellä 😄🌞

  2. Jes nyt lähti nämä reseptit kokeiluun täälläkin! Mistä muuten nuo harmaat shortsit on? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *