Ida Jemina
Ida Jemina

5 KEVYTTÄ HERKKUA HELPOTTAMAAN MAKEANNÄLKÄÄ

Aloititko uuden vuoden kevyemmin ja ruokailuja siistien? Silti näihinkin hetkiin olisi kiva joskus mahduttaa herkkuhetkiä, kun makeanhammasta kolottaa ja jotain pientä kivaa piristystä olisi kiva saada. Eikö niin? Sain toiveen, että jakaisin reseptejä kevyempiä herkutteluhetkiä varten. Tässä 5 lemppariani!

1. Pähkinäsuklaa proteiinijäätelö – katso resepti tästä postauksesta JA Vanilja-kinuski-jäätelö – katso resepti tästä postauksesta

Annosta

Ikisuosikki, jonka voi valmistaa ilman jäätelökonetta! Tätä jätskiä voi vetää hyvillä mielin vaikka sohvalla istuen ja lempparisarjaa katsellen. Kaksi eri makuvaihtoehtoa, valitse kummasta pidät enemmän!

2. Jogurttimustikat – katso resepti tästä postauksesta

Pidätkö pienistä naposteltavista, joita voi syödä sormin? Kokeile itsetehtyjä jogurttimustikoita! Toisena vaihtoehtona samalla reseptillä voit testata myös dippimustikoita mm mm mmm.

3. Rouskuvat ja makoisat herkut – katso resepti tästä postauksesta

Näissä herkuissa yhdistyy hauska ja houkutteleva ulkonäkö sekä suussa sulava ja rouskuva maku! Erilaisia makuyhdisteliä on helppo tehdä!

4. Hedelmäisen kevyt jälkiruoka – niin hyvää! – katso resepti tästä postauksesta

Tekisikö sittenkin mieli ihan perinteistä jälkiruokaa, jota voi nautiskella lasista lusikalla? Kokeile tätä kevyttä, raikasta ja ilmavaa appelsiinirahkaa nam!

5. Helpot ja herkulliset proteiinipallot – katso resepti tästä postauksesta

proteiinipalloja

Tämä resepti sai ideansa kun kaapit olivat tyhjillään, mutta jotain hyvää oli saatava. Niinpä syntyi proteiinipallot, joista tuli todella suosittuja! Näissäkin erilaisten makujen tekeminen on mahdollista. Ei kun testiin vaan! 

Herkullisia hetkiä herkkupeput<3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KOKEILE NÄITÄ TREENIKIKKOJA – ENTISTÄ KOVEMPI TUNTUMA JALKOIHIN!

Kommentit (11)

 1. Tytti

  Moikka!
  Ihania ohjeita, menee testiin! 🙂
  Mistä olet ostanut stevian? en ole jauhemaista löytänyt mistään

  • Ida Jemina

   Moikka Tytti! Kiva että pidit, testaamaan vaan! 🙂 Muistaakseni ihan Prismasta olen ostanut 🙂

 2. Ninna

  hedelmäkevytjälkkäriä olen tehnyt ja uppoaa veljenpojallekin 3v. kivat noi keksi ideat, säästyy leipomisvaivaa kun voi valmiista patukasta muotoilla. onko nuo questit gluteenittomia? mikä on oma suosikkisi? Joku runebergintortturesepti olis kiva kun se lähestyy. ja laskiaispulla? syötkö?

  • Ida Jemina

   Nam kiva! Suosikkimakuni on Cinnamon Roll, jos teen niistä keksejä 🙂 Kyllä runebergin tortut ja laskiaispullat aina maistuu! 🙂

 3. Wivienne

  Kiitos vinkeistä! Vanilja-kinuski jäde täytyy testata, saisi hieman helpotusta herkuttomaan tammikuuhun 😊

  • Ida Jemina

   Naaam se on hyvää! 🙂

 4. Nelli

  Hei, olen monesti miettinyt tarjoatko henkilökohtaista valmennusta yksityisasiakkaille ja jos niin mitä kautta tälläiseen valmennukseen pääsisi?

  • Ida Jemina

   Moikka Nelli! Tällä hetkellä en voi valitettavasti ottaa uusia asiakkaita, mutta mikäli tähän tulee muutoksia niin ilmoittelen blogissa <3 Tästä voit kuitenkin tutustua ohjelmiini: Ultimate Butt Building, Intense ja BodyWeight Training 💪💪

 5. Jonna K

  Ai vitsi mitä herkku reseptejä! Kaikkia aijon kyllä koittaa valmistaa, pitää vain osata valita mitä herkkua kokeilee ensin. 🤔

  • Ida Jemina

   Haha ihana! Siitä vain testaamaan! 🙂

 6. HALVAT MUTTA HYVÄT KAUNEUSTUOTTEET – Ida Jemina

  […] 5 KEVYTTÄ HERKKUA HELPOTTAMAAN MAKEANNÄLKÄÄ […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *