5 kauneusniksiä joita olen testannut – oletko sinä?

Sis. mainoslinkkejäripsivari-meikki-lauantai

Aloin listaamaan kauneusvinkkejä, joita olen testannut – vaihtelevalla menestyksellä. Suurin osa näistä on ollut toimivia, mutta yksi taas meni jostain syystä aivan päin prinkkalaa.

LUOMIVÄRIÄ PÄÄNAHKAAN

Laittamalla hiusten väristä luomiväriä esimerkiksi jakaukseen, näyttää tukka paljon paksummalta. Tämä kikka toimii myös loistavasti, jos hiukset ovat ponihännällä ja jostain kohtaa pilkistää ihoa. Näitä kohtia voi huomaamattomasti piilottaa omien hiusten värisellä luomivärillä. Tätä kikkaa meikkaajat ovat käyttäneet minulle muutamissa kuvauksissa.

NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALM MEIKINPOHJUSTAJANA

Tuote on tarkoitettu alun perin parranajon jälkeen levitettäväksi, mutta se toimii myös loistavasti primerinä ja saa meikin pysymään iholla hyvän näköisenä koko päivän. Erittäin edullinen ja riittoisa vaihtoehto meikin pohjustukseen, jota saa useimmista ruokakaupoista.

KURKUT TURVONNEILLE SILMILLE

Nuoruudessa tätä kikkaa tuli kokeiltua kaverini kanssa. Heräsimme aamulla silmäpussit turvonneina ja päätimme laittaa kurkkusiivut silmien päälle ennen luistelutreeneihin lähtemistä. En tiedä mikä tässä meni pieleen, mutta ne kurkut kirvelivät niin pirskatisti silmiä, ettei siitä hommasta tullut mitään. Loppujen lopuksi oli luovutettava ja ihmeteltävä, että mikä meni vikaan. Yli kymmenen vuoden jälkeen, en ole vieläkään kokeillut tätä uudelleen.

VASELIINIA HIUSRAJAAN ENNEN VÄRJÄYSTÄ

Levittämällä vaseliinia hiusrajaan ennen hiusten värjäystä, voi välttyä tahroilta otsassa. Vaseliinin ansiosta mahdolliset hudit voi pyyhkäistä helposti pois paperilla, jättämättä jälkiä ihoon.

LUOMIVÄRIN LEVITTÄMINEN SORMILLA

Kaikessa tavallisuudessaan tämä yksinkertainen kikka voi saada huonommankin luomivärin näkymään upeasti silmissä. Siveltimien lisäksi käytän usein sormiani värin levittämisessä. Erityisesti jos haluan, että väri oikein poppaa silmästä, saa sormella levitys pigmentin paremmin esiin. Tätä kikkaa käytän erityisesti liikkuvalle luomelle.

Oletko sinä käyttänyt joitakin samanlaisia kikkoja? Ja toimiiko jollakulla kenties nuo kurkkuviipaleet? Oikein ihanaa lauantaita kaikille!

kukkatoppivetskari
Toppi täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

Kurkkaa edellisestä postauksesta: Omat vaatteeni nyt pilkkahintaan!

 

Kommentit (3)
  1. Jos hiuksia värjätessä tulee ”huteja” pyyhin läntit iholta pois silmämeikin poistoaineella 😊

  2. Hei toi Nivean After shave on PARAS! Olen käyttänyt sitä primerina jo varmaan vuoden verran. Ja sitähän saa melkein joka marketista 🙂 . Millä ohjelmalla muuten muokkaat kuvat? Kiva värimaailma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *