5 ASIAA JOITA ILMAN EN MENE SALILLE!

Nou nou nou! Näistä viidestä varmasti jokainen on unohtunut multa treenikassista jossain vaiheessa ja se jos mikä on saanut treenifiiliksen hipomaan kattoa – NOT! Vaikka pienellä treeneissä pärjääkin, on joitakin juttuja, joiden jäädessä kotiin kismittää vaan niin pirskatisti. Olisin voinut listata tähän aika montakin asiaa, mutta karsin tähän sellaiset, joiden poissaolo harmittaa ihan eniten.

SALIKORTTI

Sitä on ensin tsempannut itsensä sohvalta ylös, vaihtanut treenivaatteet päälle, laittanut palkkarin valmiiksi ja lähtenyt räkä poskella tarpomaan pakkaseen ja tuiskuun kohti salia. Kun näkee salin ikkunoista loistavan valon alkaa tulemaan jo vähän toiveikas mieli – kohta pääsee sisään, lämpöön ja treenaamaan. Mutta hups ei pääsekään, kun on jättänyt salikortin himaan! Tää on niin tuttu tunne ja se jää kyllä muistiin pitkäksi aikaa.

TREENIKENGÄT

Jeps jeps. Nekin ovat joskus jääneet kassista pois ja ai että se kismittää. Treenivaatteet mulla on usein päällä jo valmiiksi, kun lähden salille, joten ne unohtuvat harvemmin.


PYYHE

Hikipyyhe on must! Otsastani muodostuu treenin mittaan sellainen vesiputous, että sitä ei kädellä lähdetä pyyhkimään ja ne pisarat kun valuu silmiin…aiii!

JUOMAPULLO

Tämäkin on joskus unohtunut ja mua ei hirveesti houkuttele mennä ryystämään huulet töröllä vettä suoraan siitä hanasta.

HANSKAT

Mietin hirveästi, että minkä valitsen tähän viimeiseksi asiaksi, jos vain viisi saa valita. Olisin voinut valita palkkarin, kuulokkeet, rannetuet, puhelimen, nenäliinoja yms yms, mutta hanskat! Ne on unohtunut kerta jos toinenkin ja joskus vain toinen niistä on päätynyt kassiin mukaan. Ilman niitä pystyy treenin kyllä hoitamaan ihan hyvin, mutta kyllä niiden puuttumisen tuntee aika äkkiä kämmenissä, etenkin jos treenissä on paljon vetoliikkeitä.

Urheilutoppi täältä / Trikoot täältä / Treenikengät täältä 

Unohdinkohan jonkun tärkeän? Nämä viisi ja etenkin tuo salikortti ovat sellaisia, jotka toivon aivosolujeni muistavan ottaa mukaan joka kerta kun hiihdän salille. Onko sulla joskus unohtunut joku näistä ja minkä asian unohtuminen ärsyttää kaikista eniten?

LUE MYÖS: NÄISTÄ ASIOISTA EN PIDÄ TREENAAMISESSA

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MICROBLADING ENNEN JA JÄLKEEN

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (6)
  1. Ponnari! Oon ratkassu tän niin, että yks lenksu roikkuu salilukosta, joka on kiinnitetty salireppuun 🙂

    1. Hei tottaaaa!! Ponnarin unohtuminen on ☠️☠️☠️

  2. Tää oli kiva! Mulla varmaan olis kuulokkeet, vesipullo, hanskat, kengät ja huulirasva! Ei siis toki treenin aikana tarvi sillä käydä suhraamaan mut en tiiä mitään hirveempää kun se, että on unohtanu kotona laittaa rasvaa ja koko treenin ajan imeskelee huulia mikä vaan pahentaa asiaa ja sekös sitten vie huomiota itse treenistä pois, murr…

    1. Kiitti Pauliina🙋‍♀️❤️ Yllättävän monia juttuja sitä treeniin kaipaa ja tää viiteen karsiminen oli jo melkeen haasteellista😄🙈

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *