4X RUOKAHIMOT – NÄIHIN OLEN KOUKUSSA!

Oh my god! Sitä voi ilmeisesti olla koukussa muuhunkin kuin herkkuihin! Täältä tulee mun neljä terveellistä ruokaa, joihin olen tällä hetkellä aivan koukussa. Nää ovat kaikki todella nopeita valmistaa, kevyitä, maukkaita ja omia tämän hetken random suosikkeja, joita on nyt viime aikoina tullut tehtyä. Eiköhän pistetä reseptit ja nämä laidasta laitaan menevät terveelliset suosikit jakoon!

TÄYTELÄISEN KEVYET PUNAJUURET

Ainekset 2 annosta:

150g kevyttä salaattijuustoa

600g punajuurta

rucolaa

suolaa

Laita vesi lämpiämään ja lisää joukkoon hieman suolaa. Kuori punajuuret ja pilko ne samankokoisiksi paloiksi. Lisää punajuuret kiehuvaan veteen ja keitä 15 – 20 minuuttia.

Annostele valmiit punajuuret lautaselle yhdessä salaattijuuston kanssa. Halutessasi ripottele hieman merisuolahiutaleita punajuurien päälle. Viimeistele annos tuoreella rucolalla ja nauti!

HELPOT ITSETEHDYT PROTSKUPATUKAT

Tästä reseptistä kyseltiin aivan jäätävästi, kun jaoin sen vähän aikaa sitten Instagramissa! Näiden preppaamiseen menee alle viisi minuuttia ja koko komeus valmistuu pakastimessa puolessa tunnissa. Katso ohje: HELPPO PROTEIINIPATUKKARESEPTI – 5 AINESTA!

RAPSAKAN RAIKKAAT RUISLEIVÄT

Ainekset:

2 ruisleipäpalaa

levitettä

jäävuorisalaattia

kurkkua

Tää seuraava on niin simppeli ja basic, mutta aina vaan niin jäätävän hyvää. Rapsakka leipä, freesit päälliset, kuppi kahvia käteen ja ei vois aamu enää paremmin alkaa! Laita ruisleipäpalat paahtimeen. Voitele leivät heti niiden lämmettyä levitteellä. Aseta leiville raikasta jäävuorisalaattia. Lopuksi raasta leipien päälle tuoretta kurkkua.

TERVEELLINEN NAPOSTELUSNACK

Tää on aivan mahtava naposteluidea! Superhelppo tehdä, paljon proteiinia ja runsaasti kuitua. Kuulostaako hyvältä? Katso ohjeet maukkaaseen naposteltavaan:  NIIN HERKULLINEN TERVEELLINEN SNACK IDEA!

Oijoi! Siinä neljä tämän hetken terveellistä random lempparia!

Kiitti kaikista kommenteista! Oon lukenut ne kaikki ja olen tällä hetkellä työmatkalla ulkomailla. Vastailen niihin heti kun pääsen täältä takaisin himaan!❤️

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HIRVEET PAINEET TAUOSTA!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *