Ida Jemina
Ida Jemina

4 MAHTAVAA IDEAA HAUKKATREENIIN – TSEKKAA NÄMÄ!

Ai että, uus vuos ja energiat piipussa! Vai onko? Täällä on ainakin otettu kaikki ilo irti pyhistä ja vedetty napa täyteen jos jonkinlaista sörsseliä. Niin sen olla pitää, että silloin kun relataan niin relataan. Uuteen vuoteen on hyvä olla sellainen fiilis, että nyt on maattu ja mussutettu tarpeeksi, naama on kilon painavampi kuin normaalisti ja olo aivan tunkkainen hah! Oikein kieriskelin tässä tuhnuisessa fiiliksessä sillä ajatuksella, että nyt löhötään! Mutta siihen röhnöttämiseen ja epämääräiseen syömiseenkin totta tosiaan voi kyllästyä. Jonkin aikaa se on ihanaa, mutta pitkässä juoksussa olo on tosi raskas, veto on veks ja väsyttää. Tänään olikin aivan supermotivoinut fiilis, kun olin päättänyt, että tämä vuosi alkaa treenaten ja hyvin syöden! No joo, aamulla hetken naama turvoksissa mietin, että mitähän sitä tuli luvattua, mutta niin se vain on, että kun sen laastarin repäisee – eli tekee ensimmäisen treenin – tulee vain niin törkyhyvä fiilis! Röhnöttäminen selkeästi teki tehtävänsä ja motivaatio ei voisi olla korkeampi. Ihana aloittaa uusi korkkaamaton vuosi! Mitä tahansa voi saavuttaa!

Eilen uuden vuoden kunniaksi Strong and Curvy-valmennus pamahti alennukseen 49€, mutta se on voimassa enää tänään klo 23.59 asti. Tämä valmennus on saanut ihan mielettömän vastaanoton ja suosion, joten jos säkin haluat saavuttaa samoja upeita tuloksia ja fiiliksiä, oot lämpimästi tervetullut mukaan! Jotkut kysyivät eilen, että voiko valmennuksen tilata nyt alella ja aloittaa myöhemmin esim. kahden viikon päästä, niin ehdottomasti! Niin treeni- kuin ruokaohjelmat saa ihan itselleen ikuisesti ja jäsenosio on voimassa 3kk tilauksesta. Ei siis ole mikään pakko heti aloittaa vaikka sormet kyllä saattavatkin ohjelman saavuttua syyhytä ensimmäisen treenin kimppuun 😉 Strong and Curvy:n voi tilata alennuksella TÄÄLTÄ, mutta tosissaan alennus on voimassa vain tänään 2.1.

Kyselin snäpissä teiltä, että mistä lihasryhmistä haluaisitte, että näytän TOP5-liikkeet. Vastauksia tuli hurjasti ja otin ne kaikki ylös. Tukkimiehen kirjanpidolla selvisi, mitkä olivat ne kaikista eniten toivotut lihakset ja saamanne pitää! Teen TOP5-liikepostaukset teille ja aloitan niistä kaikista toivotuimmista lihaksista. Haukka oli yksi niistä ja ennen tuota topfemma-postausta halusinkin heti näyttää teille sellaisia liikkeideoita, joilla saa kivasti piristystä haukkatreeniin.

1. Rutistus sivuttain ylätaljalla yhdellä kädellä

2. Veto istuen ylätaljassa

3. Kääntö vinopenkillä kässäreillä

4. Keskitetty kääntö seisten yhdellä kädellä

Todella hyviä liikkeitä, joilla voi saada kivasti pirskettä punttailuun. Ei kun aivan supereita treenejä teille ja hei! Tää on meidän vuos –  nyt mennään!

LUE MYÖS: TOP 5 LIIKKEET VATSOJEN JA PAKAROIDEN TREENAAMISEEN KOTONA

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITEN ISO VOI OLLA PYLLYREIKÄ?

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (4)

 1. vilmaliina

  Moi!
  Kiinnostaisi toi valmennus mutta sopiiko se jos on tarkoituksena pudottaa myös painoa n 5kg on ylimääräisenä, salilla on tullut käytyä jo 2.5v.☺

  1. Ida Jemina

   Moikkamoi! Treenitaustasi sopisi erinomaisesti valmennukseen. Se on suunnattu kuitenkin ensisijaisesti muotojen kehittämiseen ja lihaskasvuun 🙂

  2. .

   Pahoittelen, että tämä kommentti menee ohi aiheen. Onko liikaa, jos treenaa pakaroita jokatoinen päivä (eli 3-4 kertaa viikossa)?

   1. Ida Jemina

    Moikka! Riippuu kuinka kovaa ja paljon per sessio pakaroita treenataan. Neljä alkaa olemaan jo aika paljon, mutta jos pakaroita priorisoidaan niin voi tulla kolmekin treeniä viikossa 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *