Ida Jemina
Ida Jemina

4 ASIAA JOTKA TEKIVÄT TAMMIKUUSTA PAREMMAN

Sis. mainoslinkkejä leopardia

Kun mietin mistä on ollut paljon hyötyä, mitä juttuja olen käyttänyt eniten ja mitkä ovat nousseet ylitse muiden, ei niistä mikään tällä kertaa liity treeniasioihin. Tammikuun suosikit heijastavatkin vahvasti tätä vuoden aikaa.

Olen malttamattomana odottanut, että koska pääsen tekemään seuraavan kuukauden suosikit-postauksen, sillä nämä alkoivat vasta joulukuussa, joten vasta yksi on putkahtanut ulos! Eli ideana on kertoa, mitkä ovat olleet kuluvan kuukauden parhaita hankintoja, asioita tai tavaroita. Niiden ei tarvitse olla välttämättä uusia, vaan sellaisia joita on viime aikoina tullut käytettyä paljon. Nämä voivat olla asioita maan ja taivaan väliltä, jotka ovat jollain tapaa nousseet ylitse muiden. Esimerkiksi joulukuussa yksi suosikeista oli vanhat joulukortit. Miksi? Katso täältä! Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea postauksiin päätyy, mutta tällä kertaa listalta löytyy kaikkea muuta kuin treeniin liittyviä juttuja.

1. Nilkkurisaappaat  

saappaat-saapas

Aloitetaan! Nämä on aivan pakko mainita tammikuun suosikeissa, nimittäin nilkkurisaappaat! Kyllä! Kun säät heittelevät koko ajan miinuksesta plussaan ja loska litisee, ovat nämä kaverit olleet ihan superhankinta. Parasta on, että ne eivät näytä kumisaappailta vaan niillä voi hyvin käppäillä myös muualla kuin metsässä. Siistit ja huomaamattomat, mutta ennen kaikkea täysin vedenpitävät kengät. Hankin nämä jo itseasiassa syksyä varten, mutta niitä on tullut käytettyä koko tämä talvi aina sade- ja loskakeleillä. Löytyy täältä.

2. Kunnon hanskat 

hanskat-30

No koska on talvi (ja toppahousutkin hankin), onhan minun kerrottava myös näistä täydellisistä hanskoista Urhon kanssa ulkoilemiseen. Ne sisältävät sormikasvuoren ja ovat lämmittäneet näppejä, kun on täytynyt olla pitkiäkin aikoja ulkona. Ne ovat myös kestäneet hyvin kaikki keppien vetämiset sun muut leikit Urhon kanssa.

3. Pitkä ja ryhdikäs kaulahuivi

kaulaliina-musta

Viimeisenä ulkovaatteena on nostettava esiin siis aivan perus, mutta joskus kuitenkin vaikeasti löydettävä huivi, joka on a) tarpeeksi pitkä ja b) tarpeeksi paksu. Tätä olen käyttänyt niin siistimpien takkien kanssa kuin ihan normikävelyilläkin. Pidän siitä, että se on ryhdikäs ja pituutensa ansiosta helposti solmittava sekä edustavan näköinen. Löytyy täältä monissa eri väreissä. Minulla on siis musta, mutta harkitsen myös harmaan hankkimista eri takkeihin.

4. Suihkuöljy

Viimeisenä ehkä hieman yllättävänäkin suosikkina on tämä suihkuöljy. Sain tämän viime vuonna joulukalenterin mukana ja nyt olen ottanut sen käyttöön. En ole aiemmin käyttänyt tämän tyyppistä saippuaa ja olen iloinen, että se sattumalta tuli löydettyä – kuivalla iholla tämä on tuntunut todella hyvältä! Se ei kuivata ja tunnu niin rajulta iholle kuin normaali saippua. Lisäksi se tuoksuu ihanalta eikä jätä ihoa rasvaiseksi vaikka mukavasti kosteuttaakin. Tämä on siis tullut jäädäkseen etenkin tähän vuodenaikaan! 

oil-yves-rocher-oljy

Toivottavasti pidit postauksesta! Jos missasit eilisen postauksen, niin tsekkaa: HALVAT MUTTA HYVÄT KAUNEUSTUOTTEET

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *