Ida Jemina
Ida Jemina

2. luukun arvonta

Ihan hymyssä suin luin vastauksianne joulukalenterin ensimmäiseen kysymykseen. Ihan huikeita vastauksia ja nams mitä ruokia! Joulun herkkuruokiin kuului tietysti perinteisiä laatikoita sekä kinkkua, kalkkunaa, graavilohta, mätiä, riisipuuroa, suklaata yms. Sitten löytyi mm. rusinasoppaa, juustoja, karjalanpiirakoita ja italialaista joulupullaa. Oli mukava kuulla, mistä kaikesta siellä päässä tykätään ja täytyy sanoa, että jokainen mainitsemistanne ruuista maistuu kyllä täälläkin päässä!

Eilisen arvonnan voittaja on Rosa Anttila! Onnea! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Jos arpaonni ei osunut kohdalle, ei hätää! Uuteen arvontaan voi osallistua joka päivä (myös voittajat voivat osallistua uudelleen). Tänään joulukalenteriarvonnan palkintona ovat Hyvän Olon Chiansiemenet. Chiansiemenet kuuluvat tämän tytön aamupuuroon ja olen käyttänyt niitä myös tässä reseptissä, johon ne sopivat loistavasti! Siemeniä voi lisätä myös esimerkiksi muroihin, rahkaan, kastikkeisiin tai vaikka leivonnassa taikinoihin. Ne sisältävät mm. paljon kuitua sekä reilusti omega-3 rasvahappoja.

Joulukalenteri-luukku-kaksi-kiinni
Avaa luukku ja kurkkaa päivän kysymys klikkaamalla kuvaa!

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa, joten muistathan laittaa vastauksesi saman vuorokauden sisällä, kuin kysymys on julkaistu. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

chia

Onnea arvontaan ja palaillaan vielä myöhemmin tänään muiden aiheiden tiimoilta!

Edellisessä tekstissä: Osallistu joulukalenteriarvontaan

Kommentit (6)

 1. Jenni

  Joulukoristeet olen laittanut!

  • Ida Jemina

   Jes ne tuokin heti joulutunnelman! Käy Jenni laittamassa vastaus täällä olevaan kalenterikuvaan, niin olet mukana arvonnassa:)

 2. Jokunen

  Mites noiden arpajaisverojen laita? 😉

  • Ida Jemina

   Käsittämättömät mätkythän näistä geimeistä tulee:) Toivottavasti et kovin usein joudu toisten veroasioista stressaamaan! Hyvää joulumieltä ja käy toki ottamassa osaa karkeloihin 😉

 3. bikke

  Kyllä tuo arpajaisvero unohtuu :))) Eiköhän sitä tarpeeksi makseta pussin edestä muutenkin :))

  • Ida Jemina

   Suomessa saa kyllä aina maksaa veroja hymyssä suin! Nämä jutut on hanskassa:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *