2 eurolla vaatteita!!

Hei tulin vaan äkkiä kertomaan, että Membersiltä saa nyt vaatteita, koruja, kenkiä yms 2 eurolla!! Esim. jotkut takit, jotka maksoivat 150€ olivat nyt 2€! Itse nappasin sieltä muutamat kaulakorut ja yhden mekon.

Jos et ole vielä Membersillä, niin liittymään pääsee tästä. Vain rekisteröityneet pääsevät näkemään nämä tarjoukset ja diilit. Liittyminen ei maksa onneksi mitään! Nopeat syövät hitaat, kannattaa siis mennä nopsaan katsomaan tarjouksia, osa tuotteista oli jo myyty loppuun.

Mutta nyt lauantaista nauttimaan, aurinkoista päivää kaikille!Edelliseen tekstiin pääset tästä: Kultaa ja glamouria

 

Kommentit (1)
  1. Kylmä-kuuma-suihkuhaaste! | Ida Jemina
    18.3.2016, 11:13

    […] Olen toteuttanut tätä kylmä-kuuma-suihkua edelleen aikuisena varsinkin jalkapäivien jälkeen. Se auttaa hyvin lihasten palautumiseen! Viheliään tuntuista hommaahan se on, mutta olo jälkikäteen on huikea! Aivan kuin olisi avannosta noussut. Koko kropassa on rentoutunut, vetreä ja lämmin olo.  Nyt haastan sinut kokeilemaan samaa! Ensin 30 sekuntia niin kylmää vettä kuin tulee ja sen jälkeen 30 sekuntia kuumaa vettä. Toista sama ainakin pari kertaa. Voit tehdä tämän joko täsmähoitona tietyille kehon osille, kuten jaloille, tai jos olet hurjapää voit mennä suihkun alle kokonaan. Haastan itsenikin tuohon koko kropan kylmä-kuuma-suihkuun. Hihiii tsemppiä kokeiluun ja kertokaa miltä tuntui! Katsotaan löytyykö täältä hurjapäitä! Ja hei, vielä voi saada vaatteita, koruja ja kenkiä vain 2 eurolla! Tsekkaa lisää edellisestä tekstistä: Kahdella eurolla vaatteita!  […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *