10 x RUOAT JOITA OSTAN AINA

Hei muruset! Rupesin tuossa miettimään, että joka kerta ruokakauppaan mennessäni, on tiettyjä asioita, joita ostan aina! Me tykätään tehdä kerralla isot hamstraukset safkaa niin, ettei kaupassa tarvitse ravata montaa kertaa viikossa. Mun veli aina heittääkin läppää, kun hän on sattunut samaan aikaan kauppaan, että ”ollaanko menossa taas juhannusmökille”, kun ostoskärry on niin täynnä. Se on kuitenkin vain silmänlumetta, sillä samoilla ostoksilla tosissaan pötkii niin monta päivää.

Anyway! Koska ihmisten ostoskärryihin on niin hauska kurkkia ja ruokatottumuksia udella, ajattelin että näyttäisin täällä niitä ruokia, mitä tosissaan tulee ostettua lähes joka kerta. Tää tuntui hauskalta asialta lähteä miettimään ja rajaamaan! Jotkut tarvikkeet ilmaantuivat listaan heti, toisten kohdalla taas piti vähän miettiä, että tuleeko tätä tosissaan ostettua aina.

Kun rupesin listaamaan ruokia ja rustaamaan postausta, on mun pakko huomauttaa ja alleviivata, että tämä ei ole mikään ruokavalio. Tämä antaa itseasiassa hyvin vajavaisen kuvan niistä asioista mitä täällä syön päivittäin, sillä tästä puuttuu niiiiiin moni asia. Useita ruokia, kuten kaurahiutaleita, pastoja, papuja, linssejä, pakasteita, pähkinöitä ja monia muita ei tule ostettua joka kerta. Toinen huomioitava asia on, että näitä listan asioita ei myöskään tule välttämättä syötyä edes joka päivä vaan esim. kerran viikossa. Siksi ei kantsi näitä pelkästään lähteä puputtamaan, vaikka hyviä juttuja onkin tiedossa.

Mietipäs säkin 10 ruokaa mitä sulla tulee ostettua (lähes) aina ja kerro kommenteissa! Päästään mielikuvitusmatkalle kurkkimaan jengin ostoskärryyn 😘

10 RUOKAA JOITA OSTAN AINA

1. KURKKU

Siis kurkku kiitos, että oot olemassa! Suikaloin kurkkua ruisleivän päälle aimoannoksen juustohöylällä. Leipä ilman kurkkua, tuntuu aivan liian tylsältä. Katso: 4X RUOKAHIMOT – NÄIHIN OLEN KOUKUSSA!

2. TOMAATTI

Tomaattia lentää niin leivän päälle kuin muihin lämmitettäviin ruokiinkin!

3. SOIJAJOGURTTI

Oi vitsi kookossoijajogurtti on niin hyvää! Sitä, granolaa ja jäisiä mustikoita ah. Rakastan sitä, kun marjat jäädyttää koko settiä ja granola pysyy koko ajan rapsakkana eikä vetisty. Tää on niin hyvää – yhtä hyvää kuin jokin jätski! Katso: 3 LEMPPARIA JOITA SYÖN SIIHEN ASTI ETTÄ KORVISTA PURSUAA!!

4. NYHTÖKAURA

Aivan erinomainen proteiininlähde, jota voi syödä niin monen ruoan kanssa! Kokeile esim. tacoihin!

5. RUISLEIPÄ

Ruista sen olla pitää! Ruisleipä lentää ostoskärryyn joka kerta!

6. PARSAKAALI JA KUKKAKAALI

Jotain kasviksia tulee aina ostettua ja useimmiten ne ovat parsa- ja kukkakaali. Pakasteet olivat loppuneet tällä kertaa, mutta monesti ostan niitä.

7. TOFU

Kuinka monikäyttöinen! Katso nämä reseptini:

HERKULLINEN MUNATON KOKKELI! NÄIN SEN TEET!

KEVYT LOUNAS TÖIHIN JA KOTIIN – NIIN HYVÄÄ!!

UUNIPELTIATERIA – ihanan yksinkertainen idea!

8. QUORN

Lihaton ja soijaton sieniproteiini, joka toimii tosi hyvin esim. kasviskeiton seassa!

9. KASVISSOSEKEITTO

Mistä päästäänkin kasvissosekeittoon. Kiireisen unelma, kun tällainen löytyy kotoota! Aina ei ole aikaa alkaa itse pilkkomaan, keittämään ja muussamaan kasviksia. Ei kun lämmitys vaan ja sekaan lisäksi omia proteiininlähteitä.

10. KÄÄK! NIITÄ OLIKIN 9!!!

Menin tarkistamaan mun käsin kirjoittamaa listaa sekä ottamiani kuvia ja sieltähän puuttui välistä kokonaan numero 6. Joten heitetään tähän jätski!

Mekko TÄÄLTÄ

Huh olipas vaikeaa miettiä 10! Mutta siinä on! Onks sulla samoja juttuja? Kuvittelisin ainakin kurkun löytyvän aika monelta. Entäs se jätski😘? Vai onko sulla jokin sellainen persoonallinen pikkujuttu, jota ilman kaupasta ei lähdetä?

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITÄ MAAILMALLA AJATELTIIN SUOMESTA?

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (9)
  1. Raejuustoa, munia, salaattia, kurkkua, tomaattia ja broilerinfileetä tulee ostettua aina.

    1. Mahtavaa sä olit supervikkelä!😍👊

  2. Salaatti,kurkku, kaurahiutaleet, rahka, raejuusto,mantelit, grannysmith omput, reissumiestä, jotain kalaa ja juu aika usein tarttuu jäätelöö

    1. Siis grannysmith omput on elämä😍 ja jätskii tottakai😘😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *