10 suosituinta kuvaani – millaisista kuvista tykätään?

Paljasta pintaa vaiko jotakin muuta? Mitkä ovat menestyneiden kuvien salaisuudet?

Katsoin mielenkiinnosta mitkä Instagram-kuvistani ovat keränneet eniten tykkäyksiä.  Alla kymmenen suosituinta pienimmästä suurimpaan. 

10. 

jalkeen

9. 

8. 

7. siistit-kledjut

6.

5. nike-nainen

4. adidas-mekko

3. adidas-toppi-valkoinen-musta-kukka

2. 

1. 

Ida Jemina

Eniten tykkäyksiä omalla tililläni oli kerännyt tuo kuva nro 2. Pitkät housut, pitkähihainen paita. Paljasta pintaa ei siis liiemmin tarvita kuvan menestymiseen ainakaan omien kokemusteni perusteella. Tämä riippuu varmasti IG-tilistä ja seuraajista.

10. kuva taas on levinnyt maailmalla sen verran, että se on ylivoimaisesti tykätyin kuvani sillä mittarilla. Ja tiedättekö mitä, en edes alkuun meinannut julkaista sitä. 

Mitkä asiat siis vaikuttavat menestyneeseen kuvaan? Sanoisin, että nämä tekijät ovat jokaisella hieman erilaiset. Niinpä luonnollisuus ja oman persoonan esille tuominen on se mikä kannattaa. Ei kannata esittää muuta kuin on. Kukaan ei ole samanlainen kuin sinä, joten se on paras valttikorttisi.

Edellisessä postauksessa: Mistä lisävauhtia treeneihin? Tätä itse käytän!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (4)
  1. Moi!
    Ei nyt liity varsinaisesti asiaan, mutta kuinka pitkä olet ja paljonko painat? Entä monta vuotta olet treenannut ja kuinka monesti treenaat jalat viikossa? Upeassa kunnossa olet ei voi muuta sanoa!!

    1. Moikkamoi ja kiitos! Olen 195 cm pitkä, no ei vaan! Olen 165 cm ja painan about 60 kiloa. Salitreenejä on noin 10 vuotta takana. Jalat treenaan pari kertaa viikossa 🙂

  2. Moikka! Minkälaisia treenikenkiä sulta löytyy ja onko jotkut ihan ehdottomat suosikit salille? Mulla olis uusien treenikenkien hankinta edessä ja olis kiva tietää kokemuksia, ennen kun ostan mitään 🙂

    1. Moikka Miisa! Yhdet ihan lempparit on nämä niken kengät. Niin kevyet ja istuu kuin sukka jalkaan. Vuosia pidin myös Eccon kenkiä, mutta ne on nyt aikalailla vaihtuneet noihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *