10 minuutin herkulliset proteiinikeksit – resepti

Sis. mainoslinkkejä

brooklyn-bridge

Maltti… ei kun nopeus on valttia! Miltä kuulostaisi proteiinikeksit, jotka valmistuvat alle kymmenessä minuutissa? Jep, kyllä kelpaa!

nopeat keksit
Sisus: maitorahkaa, tilkka maitoa, pienen loraus vanilja-aromia, steviaa ja kanelia. Keksit toimivat kuitenkin mielestäni parhaiten ihan vain sellaisenaan!

Valmistin näitä viimeksi, kun olin kyläilemässä ystäväni luona Lahdessa. Kaveri on sporttimimmi ja katsoo syömistensä perään, joten perinteiset keksit eivät siinä hetkessä tulleet kysymykseen. Hätä ei onneksi kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä minulla oli pari niksiä hihassa.

Questbarit + uuni on lyömätön yhdistelmä! Valitse lempparimaku, vaihtoehtoja on mielettömästi ja ne voi tsekata täältä. Ota patukka pois kääreestä ja jaa se kuuteen osaan. Pyöritä palaset kämmenillä pallon muotoisiksi ja tämän jälkeen litistä ne pyöreiksi kekseiksi leivinpaperin päällä. Paista uunissa 175 asteessa seitsemän minuuttia.

Helpot ja nopeat keksitProteiiniherkku
Naurettavan helppoa! Tällä tavalla paistettaessa kekseistä tulee pullukoita niin kuin tuo ylimmässä kuvassa pitelemäni keksi. Toinen vaihtoehto on tehdä rapsakampia versioita kääntämällä keksit ympäri ja litistämällä ne lättäniksi seitsemän minuutin kohdalla sekä paistamalla uunissa vielä pari minuuttia.

Valinta on sinun! Kokeile vaikka molempia versioita, niin tiedät kummasta pidät enemmän. Parhaat keksit olen tehnyt Cinnamon Roll – makuisesta patukasta, mutta nyt tilasin kotiin Vanilla Almond Crunchin ja Cookies & Creamin. Questbareja voi tilata yksittäin täältä tai alennuksessa pakettina täältä. Maistuvia hetkiä maanantaihin! 

Edellisessä postauksessa: Alekoodeja!

Kommentit (7)
  1. Margaherita
    11.1.2016, 13:32

    määkin oon tehny noista keksejä, double chocolate chunk maistui aivan cocopops muroilta!:D

    1. Namskis! 🙂

  2. Ei hitsi! En oo tota kyl tajunnu, aika pro! 😀 Vitsit, kyllä pakko päästä kokeilee jossai vaiheessa! 🙂

    1. Tykkäät varmasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *