1 TUNNIN RUSKETUS – TOIMIIKO?!

Sis. mainoslinkkejä

Rusketus yhdessä tunnissa? Voiko se toimia? Kun näin tämän tuotteen, minun oli aivan pakko hankkia se kauneuslauantai-testiin!

Viime kesänä ei paljon tullut auringossa paahdettua (valitettavasti), mutta onneksi niitä kikkakolmosia löytyy brunan saamiseen. Nyt bongasin 1 Hour Tan-moussen, jonka ideana on ruskettaa iho nopeasti, jopa yhdessä tunnissa. Kiinnostuin tästä heti juuri tuon ominaisuuden takia, sillä monesti ne tilanteet, joissa toivoisi olevansa hieman päivettynyt tulevat yllättäen. Tai ei ehkä välttämättä edes yllättäen vaan sitä vaan tuppaa jättämään tällaiset asiat viime tippaan. Niinpä tämä osui silmään kuin tilauksesta. Sille on varmasti käyttöä, jos se vain toimii!

1 Hour Tan mousse

Ei kun siis putelo käteen ja innolla testaamaan! Ensimmäisen kokeilun tein ilman mitään ennen-jälkeen-kuvia lähinnä saadakseni yleisfiiliksen tuotteesta. Käytin sitä niin kuin yleensäkin itseruskettavien kanssa kuorimalla ensin ihon ja kosteuttamalla sitä suihkun jälkeen kuivista kohdista, kuten kämmenistä. Levitin vaahdon illalla ja annoin vaikuttaa yön ajan eli huomattavasti pidempään kuin olisi purkin mukaan tarvinnut.

Vaahdon koostumus poikkesi aiemmin käyttämistäni mousseista niin, että se laajeni huomattavasti ulos päästyään. Se oli jotenkin tosi hauskaa ainakin lapsellisen mielestä! Sitä ei siis tarvitse pursottaa levityshanskaan niin paljon, koska se laajenee samantien. Vaahto alkoi myös tummenemaan äkkiä.

1 hour tan

You better work bitch ajattelin ja levitin väriä pintaan. Väri oli iloiseksi yllätyksekseni tosi tumma ja mietin, että tämähän voi toimia! Levitys oli myös helppoa, samanlaista kuin muidenkin vaahtojen kanssa.

Rusketusajan voi siis valita itse. Yhdessä tunnissa saa pronssisen päivetyksen, kahdessa tunnissa suklaisen värin ja kolmessa tunnissa intensiivisen rusketuksen.

No minähän pidin sitä päälläni ainakin 8 tuntia. Miksihän sitä sitten kutsutaan?

Ohjausväri oli siis samantien levityksen jälkeen tumma ja aamulla menin sitten suihkuun, jolloin ohjausväri lähtee, mutta rusketus jää pintaan. Eli vaikka tuossa vaikutusajassa on nuo tuntiohjeistukset, voi tuotetta käyttää kokemusteni mukaan näinkin. Lopputuloksesta ei siis tullut mitenkään överi vaan normaali kaunis päivetys. Mikäli oma iho on vaalea, kannattaa varmaan ensin kokeilla pitää brunaa päällä sen tunnin verran ja pestä sitten pois.

Kauneuslauantaihengessä ajattelin, että onhan tuota tunnin ominaisuutta myös testattava! Pistin siis tunniksi moussen vaikuttamaan käteeni ja pesin tämän jälkeen pois. Tässä ennen-jälkeen-kuvat siitä.

1 h 10 min ero

Aika kiva!! Oli jännä pistää kuvat koneelle ja katsoa, mitä eroa on tapahtunut. Eli tunnissa tosissaan saa halutessaan kauniin kevyen päivetyksen niihin hetkiin kun aikaa ei ole! 

Muita huomioita: väri kuivui tosi nopeasti levityksen jälkeen. Oikeastaan ihan heti. Ohjausväri on huomattavasti tummempi kuin lopputulos tulee olemaan, joten ei kannata sitä säikähtää. Levityshanska, jonka hankin samalla pullon kanssa oli tosi kätsy, koska se oli kaksipuolinen. Kumpaakin puolta pystyy siis käyttämään levitykseen, jolloin oletan sen käyttöiänkin tuplaantuvan.

Peukku ylös vai alas yhden tunnin brunalle? Ylös ehdottomasti! 

Mukavaa lauantaita kauniit!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HARVINAINEN TEHOLIIKE PEPULLE – OLETKO TESTANNUT?

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (1)
  1. KUN AIKA EI RIITÄ - MITEN KANNATTAA TREENATA? - Ida Jemina
    2.4.2017, 09:29

    […] 1 TUNNIN RUSKETUS – TOIMIIKO?! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *