TREENIHAASTE JOKA VILLITSI JENGIN YMPÄRI MAAILMAA!

Treenivaatteet TÄÄLTÄ

Treenihaaste, jonka kimppuun hyppäsi ihan jäätävän moni pippurinen tyyppi ympäri maailmaa!

Mahtavaa päivää murut! Pistin IG:ssä @idajemina 100 x hypyn pomppuhaasteen ilmoille ja WOU mikä määrä porukkaa halusi heti pistää sen itsekin testiin!! Ihan huikee meininki ja mieletöntä nähdä, kun jengi pomppii omissa kotimaisemissa ympäri maailmaa Suomesta Kreikkaan, Usasta Ausseihin jne! Huh!

Tämä treenihaaste koostuu viidestä erilaisesta hypystä ja yhteensä toistoja tulee 100! We can do it!! Jokaista liikettä tehdään kaksi sarjaa, jotka ovat 10 toiston mittaisia. Loppua kohden meno yltyy ja viimeinen liike on haastavin!

Lämmittele ennen aloittamista ja pidä pieniä taukoja sarjojen välissä aina, kun tuntuu siltä. Tämä treenihaaste todella pistää kropan liikkeelle! Se on tulinen, pippurinen ja polttava, mutta ei kestä kauaa! Etenkin jos on tullut istuttua koko päivän, pistähän tämä testiin! Se antaa mahtavaa vaihtelua kropalle ja lihakset miettii, että hetkinen, mitäs nyt tapahtuu. Anna mennä!!

100 X JUMP CHALLENGE – TREENIHAASTE

1️⃣ ASKELKYYKKYHYPYT 2 x 10

Tee toistot niin, että jalkaa ei vaihdeta toistojen välissä. Älä siis saksaa jaloilla, vaan pidä sama jalka liikkeen ajan koko ajan edessä ja sama takana. Muista tehdä molemmat puolet.

2️⃣ 180 ROTAATIOHYPYT 2 x 10

Hyppää kyykystä ylös ja käänny ilmassa 180 astetta. Pompi näin kääntyillen 10 toistoa. Pidä sitten hieman taukoa ja tee toinen 10 toiston sarja.

3️⃣ LUISTELIJAHYPYT 2 x 10

Pompi sivulta sivulle ja pidä kädet mukana liikkeessä.

4️⃣ POP SQUATS 2 x 10

Kyykkää alas ja hyppää ylös vieden jalat yhteen. Näytä vaikka tuplahaukkaa pomppiessasi! Anna mennä!

5️⃣ KERÄHYPYT 2 x 10

Uff tämä on haastavin niin kuin paljastin! Hyppää alhaalta kyykystä ylös niin korkealle kuin pääset tuoden polvet samalla ylös. Näpäytä käsillä polvia ilmassa ollessasi ja laskeudu takaisin kyykkyyn! Huh!

100 hypyn treenihaaste suoritettu wohoo!! Ihan mahtavaa! Pistähän mulle täällä tai ig:ssä @idajemina viestiä, jos tartuit haasteeseen! Tulisia hyppyhetkiä!

EDELLLISESSÄ POSTAUKSESSA: PAKAROIHIN PYÖREYTTÄ! OTA TREENIOHJEET TALTEEN!

Pyöreyttä Pakaroihin

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. hei ihana ida❤️
    toivoisin sellasta postausta, jossa kertosit enemmän sun matkasta kuntosaliharjoittelun parissa, ihan sieltä alku ajoista tähän päivään. esim. miten treenasit silloin ja miten nyt ja miten sun fysiikka on muuttunu tässä vuosien varrella.
    hyvää kesää sulle!

  2. Ai että! Oon haaveillut sun treeneistä pitkään ja vihdoin olisi mahdollisuus ostaa sellainen ja aloittaa treenit sun kanssa!!! Sun energia ja positiivisuus, ohmy and thank you! 🙏🏼❤️
    Saako treeniohjelmiasi ostettua muuten Edenredillä? Ja kannattaako ottaa yli vai alle 75kg jos puntari pyörii siinä 74-76 kg kieppeillä?
    En malta odottaa!! Vai onko sulla jotain uutta kehitteillä jota kannattaisi hetken vielä odottaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *