Upeampi iho, kynnet ja hiukset

Kaupallinen yhteistyö: Verman

helein

Miten saisi vahvemmat kynnet sekä hiukset, entä upeamman ihon? Nämä kysymykset ovat varmaankin aika monen naisen ajatuksissa aina silloin tällöin. Itselläni on ollut onnea hiusten suhteen ja ne ovat suht vahvat lähtökohtaisesti, mutta tietenkin omilla hoitorutiineilla on ollut aina iso merkitys niiden kuntoon.

Puolestaan ihon sekä kynsien kanssa on tullut kamppailtua vuosia ja niiden hyvinvointiin tuntuu ettei pelkät omat hoitokeinot riitä.

iho hiukset kynnet

Pääsin tekemään yhteistyötä blogin kautta uuden Helein kauneusravintolisän kanssa ja sainkin testiin kauneusravintolisän, joka on tarkoitettu nimenomaan iholle, kynsille sekä hiuksille. 🙂 Tuotesarja sopii meille, jotka haluamme monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Ei kuulosta yhtään hassummalta! 🙂

kauneusravintolisä

Itse olen äärimmäisen huono popsimaan pillereitä ja en olekaan koskaan aiemmin syönyt säännöllisesti mitään ravintolisiä, joten otankin nyt itse haasteen vastaan ja sitoudun testaamaan kauneusravintolisää säännöllisessä käytössä. Yksi tabletti päivässä on ohjeistus, joten sen muistaminen ei pitäisi olla mulle liian vaikeaa muistaa. 🙂

tabletti päivässä

Olen nyt syönyt Helein kauneusravintolisää reilut kaksi viikkoa ja ajattelin alkuun ettei tuloksia varmaankaan näy pitkiin aikoihin, mutta väärässä olin..

Hiukset ovat tuntuneet vahvemmilta ja kiiltoa varsinkin on tullut mielestäni lisää ja iho hehkuu jopa aamulla enemmän kuin yleensä. Ajattelin näiden olevan jotenkin sattumaa.. Kun aloin seurata kynsiäni tajusin sen myötä ettei tainnutkaan olla vaan hyvät hius- ja ihopäivät käynnissä itsestään. 😉

vahvat-hiukset

Teen päivittäin yhdet tai useammat kuvaukset, joten työn puolesta pesen käsiä paljon kuivattavilla saippuoilla sekä valtava määrä vaatteiden kanssa puljaamista kuivattaa käsiä todella paljon, jolloin myös kynnet kärsivät. Lisäksi roudaan kuvauskamoja, pakkeja yms. jolloin yleensä kynnet viimeistään napsahtelee poikki jos jostain syystä ne olisivat päässeet kasvamaan (mitä ei kyllä yleensä ole tapahtunut).

Nyt juuri nämä viimeiset pari viikkoa olen tehnyt vielä aivan järjettömän paljon töitä, joten itsensä huoltamiseen ja hoitamiseen ei ole ollut yhtään aikaa, mutta kappas yhtäkkiä mulla onkin pitkät kynnet ja ne eivät ole menneet katki! Enkä tosiaan ole ehtinyt lakata tai saati varoa niitä päivien aikana, joten taidan pitäytyä haasteessa jatkossakin. Vahvuutta on siis tullut kynsiin roimasti lisää! Jos tulokset ovat nyt jo tällaiset niin odotan innolla pidemmän ja säännöllisen käytön tuloksia. 🙂

iho kuntoon

Helein kauneusravintolisän ydin on heleä, lumoava ja luonnollinen, joten juuri sitä mitä itsekin arvostan kauneudessa. Sarjaan kuuluu kolme erilaista kauneusravintolisää, itselläni on Helein Skin, Hair & Nails ravintolisä, joka on nimenomaan meille yli kolmekymppisille suunniteltu. Lisäksi löytyy tuotteet nuoremmalle sekä ikääntyvälle iholle. Kauneusravintolisä pitää sisällään mm. vitamiineja, peltokortetta, sinkkiä ja biotiinia. Vaikuttavat aineet auttavat ihon uudistumista ja hivenaineet suojaavat ikääntymismuutoksilta.

vahvat kynnet

Kaikki mitä sisäisesti nautimme vaikuttaa tietenkin myös ulkoiseen hyvinvointiin ja ulkonäköön, joten hyvä ravinto tukee myös kauneusravintolisien tuloksia. Itse olen aiemmin luottanut pelkästään ravinnon ja ulkoisten hoitokeinojen tehoon, mutta nyt aion kyllä ottaa myös ravintolisät osaksi kauneudenhoitoa. Uusia tuloksia siis innolla odottaen! 🙂

Ovatko kauneusravintolisät sulle tuttuja? Millaisia tuloksia itse olet kokenut?

Helein kauneusravintolisät löydät apteekeista. Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisää nautitaan 1 tabletti päivässä, joten pakkauksen 60 tablettia riittävät säännöllisessä käytössä 2 kuukaudeksi. 

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

Kommentit (7)
 1. Millä tapaa hiukset ovat voineet vahvistua parissa viikossa koska hiuksen kasvu ei ole niin nopeaa? Uskottavuus koko tablettia kohtaan tämän kommentin jälkee meni?kö?

  1. idajokikunnas
   2.10.2016, 09:08

   Moikka Marika! Haha, juuri itsekin sitä tuossa tekstissäkin pohdin, että onko vain sattumaa. 😀
   Mutta kynsissä huomasin sen heti. Hiuksien vahvistumisen tunne johtunee myös varmasti siitä, että kiiltoa on tullut lisää parissa viikossa. Se puolestaan voi johtua siitä, että päänahka toimii nyt paremmin ja erittää hiustentyvestä ns. hyvää talia hiusten juuriin. Tämä tietenkin harjatessa levittyy hiusten pituuksille saakka, mikä on antanut kaunista kiiltoa ja varmaankin talin pienen vahamaisuuden ansiosta tuntuvat myös vahvemmilta. Mm tämän takia hiusten hyvinvoinnille on aina tärkeää hiuspohjan eli päänahan kunto, se saattaa nopeasti huonontaa hiusten kunnon tai puolestaan oikein toimiessaan auttaa pitämään hiukset hyvässä kunnossa jopa latvoille saakka. 🙂 <3
   Hiusten kohdalla tietenkin lisäravinteiden pitkäkestoisemmat ja isoimmat tulokset kylläkin näkyy vasta pidemmän käytön ja kasvun myötä. 🙂

  2. Parissa viikossa hius ei muutu miksikään senhän sanoo jo järki ! Markkinoilla on paljon tämänkaltaisia tuotteita ja kuin uusi tuote tulee markkinoille niin blogeissa sitä heti kehutaan ! Kyllä näistä lukea voi mutta en minä heti kauppaan lennä. Oikealla ruokavaliolla hiuksetkin voivat hyvin.

 2. Olen popsinut vastaavia kapseleita useampaa eri merkkiä useita vuosia. Yksittäinen hius on (kampaajani sanojen mukaan ) vahvistunut, mutta uutta hiusta ei ole kasvanut. Ravintolisiä saa syödä vähintäänkin vuoden, puolitoista, jotta vaikutus näkyisi. Ja silloinkin max.15-20 cm. pitkissä hiuksissa. Ravinteethan vaikuttavat uuteen kasvuun. Osa hiuksista on lepovaiheessa, ja kun ne ovat pudonneet ja niiden tilalle kasvaa uusi hius. Kunnes uusi hius on muiden päässä olevien hiusten mittainen, saattaa vierähtää useampi vuosi! (Hius kasvaa noin 15cm/vuosi)Koko tämän kasvun ajan lisiä tarvitsisi napsia! Huh!! (- Ida, sinun hiukset ovat kadehdittavan paksut ja upeat!-) Kynsissä kokonaan uudelleen kasvuun menee komisen kuukautta.
  Päänahan kunto on tärkeää, kuten mainitsitkin. Voisit kirjoittaa vielä siitä. Minulle puhjennut exeema vei osan päälaen hiuksista, eikä mikään kapseli ja ravinne ole saanut hiuksistoa tuuhenemaan entiselleen. Päänahan rasvaisuuden olen saanut kuriin apteekista hakemastani kaoliinisavesta ja vedestä tekemälläni naamiolla.
  Kassajonossa on hyvää aikaa katsella muiden naisten hiuksitoa, ja olen huomannut miten monella on päälaen hiukset harvenneet. Mistähän tämä mahtaa johtua? Muutama vuosi taaksepäin ei naisilla päänahka kuultanut hiustenlomasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *