Pikapiristys kasvoille luottotuotteilla

kasvojen pikapiristys

Väsyneet kasvot ja mieli on varmaankin aika monella tällä hetkellä ajankohtaisia, tässä vähintäänkin pysäyttävässä tilanteessa. Ajattelin piristää omaa hyvin väsynyttä ilmettä sekä sen myötä mieltä todella helpolla meikillä. Helppo pikapiristys kasvoille tulee siis tässä!

Ja HUOM! Koko tutoriaali meikistä löytyy videona mun Instagramista!! Menehän sinne katsomaan kuinka meikki syntyi. 😉

Kun mihinkään meikkiostoksille ei oikein voi lähteä tai kun rahat ovat tiukassa niin ainakin haluaa hankkia eli tilata meikkipussiinsa niitä todella hyviä luottotuotteita. Tässä teenkin siis koko meikin mun omasta meikkipussista löytyvillä tuotteilla. Ne ovat kaikki erittäin toimiviksi tuotteiksi todettuja, koska muutoin ne eivät mun meikkipussista löytyisikään.

meikkipussi

Meikkipussin luottotuotteet

Mun meikkipussista löytyy monen mielestä suhteellisen vähän tuotteita näin ammattilaiseksi, mutta kaikilla tuotteilla mitä sieltä löytyy pärjään erittäin hyvin ja niillä saa loihdittua nopeasti hyvin erilaisiakin meikkiä käyttäen ihan samoja tuotteita. Ihan kaikkia mitä meikkipussistani löytyy ei edes tarvinnut käyttää tähän meikkiin.

meikkipussin meikit

Tuossa yllä kaikki meikissä käyttämäni tuotteet. Tämä lookki on sellainen mun ns. arkimeikki silloin kun haluan hiukan extraa kasvoille. Esimerkiksi useimmiten huulilla vain rasvaa, mutta tämä pikapiristys kasvoille vaatinee nyt myös ihan punaa. 😉

parhaat ihon meikit

Maailman paras bb-voide

Tässä mun arkimeikin pohjatuotteet iholle. Maailman paras bb-voide tällaiselle ongelmaihoiselle on Missha Perfect Cover bb-voide, mulla sävy no. 27 Honey Beige. Se on todella kosteuttava, hoitava ja kevyt koostumukseltaan, mutta silti ah niin sopivan peittävä! Tällöin saan mun vahvan punoituksen kasvoilta iisisti häivytettyä ja iho ei vaadi niinkään vahvoja peitetuotteita. Jättiläismäinen suositus multa tähän bb-voiteeseen!

Arkisin en haluu vahvaa peitevoidetta, mun mielestä pieniä ihovirheitä saakin kuultaa läpi ja silmänalusia ei tarvii mun mielestä meikata tukkoon. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle mun mielestä yksi täydellisimmistä kevyistä peitevoiteista on MACin Mineralize Concealer ja siinä mulla sävy NC25, eli aavistuksen vaaleampi kun mun bb-voide. Ihon väsymyksen piilottaa täydellisesti klassikkojen klassikko eli Lumenen Nordic Chic Valokynä, siinä mulla sävy 2 käytössä.

aurinkopuuteri ja varjostus

Hehkua kasvoille

Mulla on pyöreät kasvot, joten pieni varjostus kuuluu mun ihan arkimeikkiinkin. Siihen paras sävy ja tuote löytyy MACiltä ja kun haluun kaikki meikkipussini tuotteet pieneen tilaan niin ostan siitä aina vaan täytepakkauksen ja saan sen sujautettua aurinkopuuterin sivellinlokeroon kätevästi. MAC Cosmeticsin varjostussävy on mulla Taupe ja täydellinen aurinkopuuteri on Physicians Formulan Bronze Booster sävy Light/Medium. Tuo aurinkopuuteri on tässä meikissä myös silmämeikkinä, kuten mulla useimmiten on arkimeikissä. poskipuna

Ilman poskipunaa elämästä ei tulis mitään! 😀 Multa löytyy meikkipussista aina persikkaista sävyä sekä pehmeää roosaa. Tähän meikkiin valitisin nyt persikkaisen sävyn. Poskipunassa aavistus vain helmiäistä sekä tosi hienojakoista sellaista on paras, tällöin posket ei ainakaan suurene, eikä myöskään korosta juonteita tai huokosia. Mulla käytössä loistava Shiseidon InnerGlow CheekPowder sävyssä Alpen Glow 06.

luotto kulmatuotteet

Helppo kulmameikki

Kulmien meikkaaminen sujuu multa iiseiten kahdella tuotteella. Kuten Intasta näkyy miten meikkaan kulmani, eli vaan tarvittavat kohdat täyttäen ja sitten antaa sävyllisen geelin tehdä lopun duunin. Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette -puuterimainen kulmaväri sävyssä 1 Medium Brown. L’Oréal Paris Plump & Set Brow Artist -tuuheuttava sävyllinen kulmageeli sävyssä 105 Brunette.

luottopaletti meikkipussissa

Monitoiminen paletti

Vaikka en käyttänyt tässä oikeastaan luomivärejä, muutoin kun pikkutehostukset (kuten instavideolta näkyy) niin tämä on mun meikkipussin ainoa paletti, josta löytyy myös luomivärejä. Sieltä nappasin pienet tehostukset silmiin ja korostustuotteen kasvoille. Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette Seductive Beauty -meikkipaletti.

pikapiristys kasvoille

Pikapiristys kasvoille

Ripsiväreissä olen outo monen mielestä, niitä löytyy mun meikkipussista aina ainakin 3-4 erilaista. Useimmiten käytän ainakin kahta eri ripsiväriä samaan meikkiin. Alaripsille mulla on oma, mahdollisimman pieniharjainen, sellainen joka nappaa varmasti pienetkin alaripset väriin ja ei leviä helposti silmien alle päivän mittaan. Nyt mulla on ollut käytössä musta Lumene Essential Volume Mascara, mutta monesti myös ruskea sävy alaripsillä. Yläripsillä tällä kertaa Lancomen Hypnose myös mustana. Silmien sisärajaukseen (joka on siis mun ehdoton niksi ollut aina kun toiveena on pikapiristys kasvoille) käytän Lumene Intense  Eye Marker Waterproof -vedenkestävää rajaustussia. Vedenkestävyys on ehdoton nestemäisessä rajauksessa jos sitä mielii käyttää sisärajauksena.

kuultoa ja mattaa

Mattaa ja kuultoa

Lopuksi meikki viimeisteltiin Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick mattapunalla (joka pysyy huulilla kun häkä) sävy Thick as Thieves. Kuullon ja meikin raikkauden sinetöi mun uusi lempparisuihke by Raili Pro Glow Perfecting Face Mist -meikinkiinnityssuihke. Se kiinnittää meikin täydellisen kuultavaksi ja tuntuu joten jopa kadottavan juonteita mennessään! Love it! <3

pikapiristys kasvoille

Tässä siis tuotteet joilla syntyi pikapiristys kasvoille ja kaikki ihan omasta meikkipussistani, joten ovat mulla olleet tehokäytössä jo pitkään. 🙂 Se miten meikki syntyy oikeasti näät mun Instasta Highlights osiosta, joten sinne vaan kun haluut nähdä miten tämä 10 minuutin meikki syntyy nassulle. 🙂

Meikkitutoriaali tähän kasvojen pikapiristykseen täältä!

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

kauneus meikki silmameikki meikkivoide
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *