Ida iholla
Ida iholla

Pikapelastaja iholle

aknearvet

Ihottumaa, aknea, erilaisia näppylöitä, arpia yms. ”ihania” iho-ongelmia ilmestyy iholle läpi vuoden, mutta kesällä näppylät ja erilaiset ihottumat ovat tuttu näky varsinkin kasvoilla. Kesällä haluaisi viettää päiviä mahdollisimman vähäisessä meikissä, joten iho olisi ihaninta saada pysymään hyvässä kunnossa ja mieluusti todella pian aina kun iholle jotain ongelmaa ilmaantuu.

Siihen ehdottomasti pikaisin ja paras pelastaja on sinkkivoide!

Monet kyselee multa miten päästä nopeasti eroon iholle ilmaantuvista näppylöistä ja erilaisista kosmetiikan tai esim. auringon aiheuttamista ihottumista ja vastaan lähes aina, että levitähän sinkkivoidetta ongelmakohtaan. Varsinkin kesämorsianten tapauksessa apua iholle tarvitaan usein todella nopeasti, joten pikapelastajana sinkkivoide on ihan paras apu silloin. Morsiammilta on tullutkin paljon kiitosta tästä vinkistä. 🙂

sinkkivoide

Itselläni on ollut aina ties mitä ongelmia iholla, eli ei ole todellakaan siunattu täydellisellä iholla kuten ei ole monia muitakaan.. Kaikkea on tullut kokeiltua vuosien varrella erilaisiin ongelmiin ja oon huomannut, että sinkkivoide on selkeästi yli muiden nopeudessaan ja soveltuvuudessaan eri ongelmiin.

Jos mulla on ollut jotain ns. selittämätöntä ihottumaa iholla tai ilmaantunut iho näppylä/näppylöitä iholle, josta haluan päästä äkkiä eroon niin sinkkivoide on ollut aina se paras vaihtoehto! Sillä on useimmiten ongelma hävinnyt kokonaan yön aikana tai ainakin helpottanut huomattavasti. Siis todellakin vuorokaudessa se tekee jo ihmeitä!

urtekram sinkkivoide

Sinkki on varmasti lähes kaikille tuttu juttu, varsinkin sisäisesti ajateltuna. Sinkki on välttämätön meille kaikille satojen eri entsyymien toiminnassa. Ulkoisesti käytettynä siitä on paljon hyötyä myös ihon hyvinvointiin. Sinkkiä on käytetty ulkoisesti haavojen hoitoon jo muinaisessa Egyptissä, joten mistään uudesta keksinnöstä ei ole kyse. 🙂

Sinkkivoidetta käytetään ulkoisesti paljon esim. vauvojen ihonhoitoon ja erilaisten iho-ongelmien hoitoon, joten se todella soveltuu useimmille ja todella herkälle iholle.

Sinkkivoidetta käytetään hoitaen mm. akneihoa, arpia, vaippaihottumaa, aurinkoihottumaa, PODta, nokkosrokkoa, kovettumia, ja suojaamaan ihoa.

En voi liikaa hehkuttaa ”taikavoiteen” tai ”ihmevoiteen” tuloksia, koska tosiaan se useimmiten hävittää ongelmat yhdessä päivässä. Levitän sitä puhdistetuille kasvoille paksusti ja annan olla yön yli. Aamulla huomaa kuinka ongelma on joko kokonaan poissa tai ainakin selkeästi rauhoittunut. Ihanaa! <3

sinkkipasta

Yleensä käytän ihan sinkkivoidetta, mutta joskus myös vielä tuhdimpaa eli sinkkipastaa, joka ainakin pysyy iholla ongelmakohdassa koko yön ja tehoaa sen myötä myös äärimmäisen hyvin, ehkä jopa vielä paremminkin. Sinkkipasta on vaan niin tymäkkää ja paksua, että sitä on myös hankala poistaa iholta, joten jos on edessä kiireinen aamu en levittäisi pastaa yöksi vaan voide on ehkä helpompi silloin. 🙂

Itse tartun aina sinkkivoiteeseen kun iho ärsyyntyy jostain ja se auttaa heti. Sen lisäksi saan sillä pidettyä näpyt kurissa ja hoidan sillä myös aknearpia. Suosittelen kyllä kaikille kohtalotovereille, joilla iho on herkkä erilaisille ongelmille. Ootko testannut tätä ”ihmevoidetta”?

Kaunista kesää kaikille! <3

Kommentit (18)

 1. Merja K.

  Ihottumaan koetin kaikki, hydrokortisonit sun muut.
  Yhden kerran laitoin Ainu-sinkki-vauvanvaippaihottumavoidetta.
  Kertalaakista parani ihottumat.

  • idajokikunnas

   Ihana kuulla! <3

 2. Tiina

  Ajelluille nimimerkkinne ihan ykkönen

 3. Tiina

  Korjaus edelliseen 🙂 bikinirajoille

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *