Otsonoidut öljyt

Ihmeöljyt eli otsonoidut öljyt auttavat mm. akneen, sieni-infektioihin, allergisiin ihottumiin yms. Todellinen ihonpelastaja moneen ongelmaan! 

Kirjoitin noin vuosi sitten siitä kun minulla puhkesi POD eli suunympärysihottuma. Siihen tulvi erilaisia vinkkejä kanssa kärsijöiltä mikä auttaisi taltuttamaan ihottumaa. Kokeilin lukuisia tuotteita, vaihdoin välillä kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja ruokavaliotakin säädin sopivaksi. Nämä kaikki toimi todella hyvin, mutta kaikkihan on testattava! 🙂 Joku vinkkasi otsonoiduista öljyistä, että ne olisivat mielettömän hyviä. Oli sitten pakko ottaa vielä ne testiin!

O-OLIVE -otsonoidut öljyt
O-OLIVE -otsonoidut öljyt

Tilasin öljyt Suomen otsoniterapiasta, josta löytyy myös kokonaisvaltainen tietopaketti öljyistä se kannattaa käydä katsastamassa, sieltä pohjautuu minunkin tuotetiedot öljyistä. Selitän nyt lyhyesti mistä on kyse..

Otsonoitu öljy käsitellään happi-otsoniseoksella, josta syntyy mm. otsinodeja ja muita happea sisältäviä yhdisteitä, niillä on terapeuttisia vaikutuksia. Otsonikaasu itsessään on vahvasti antimikrobinen (käytetään mm. uima-altaiden desinfiointiin), joten myös öljyillä on vastaavia antimikrobisia ominaisuuksia. Ne tappaa myös bakteereja, jotka ovat tulleet immuuneiksi antibiooteille. Öljyt auttavat vaikka iholla ei olisi infektioita, otsonointi auttaa ihoa soluhengittamään paremmin, joten solujen kasvu ja jakautuminen edistyy. Nämä seikat auttavat mm. haavojen parantumiseen tai arpiin. Öljyissä on myös kyky tehostaa entsymaattisten antioksidanttien tuotantoa, joka suoraan auttaa ihoa säilymään nuorekkaana ja terveenä.

Öljyt valmistetaan luonnonmukaisista öljyistä, joten tuote on turvallinen myös eläimille. Lista on kyllä ihan loputon mihin kaikkeen otsonointi auttaa.

Itse aloitin testailun nimenomaan suunympärysihottuman hoitoon, mutta siitä oli iloksi paljon muuhunkin. Itse POD alkoi parantua, toki se oli jo ollutkin suht oireeton muiden muutosten seuraukseni, mutta ei ainakaan lähtenyt uusiutumaan. Sen lisäksi kärsin (aina vain) aknesta, couperosasta ja muutoinkin erittäin hankalasta ihosta, puuh.. Öljy lähti auttamaan näihin muihin ongelmiin vauhdikkaasti.

Ainoa haittapuoli öljyissä on se, että ne haisee ihan kaamealle. Luonnonmukainen öljy otsonoituna ei lupaakaan kyllä mitään ihanaa tuoksua ja sitä ei kannata odottaa. Haju onneksi laantuu kun tuote alkaa imeytyä ihoon ja öljyä (minä ainakin) käytän vain yöksi. Mies esimerkiksi tulee illalla viereen ja mainitsee, että ”yyh, sulla on taas sitä öljyä”. 😀 En ole vielä testannut päivällä esim. meikin alle, mutta luulen ettei se toimi kauhean hyvin ja illalla laitettuna se on riittänyt hyvin.

Tässä listausta ongelmista joihin kannattaa öljyjä testata:

AKNE

AURINGONPOLTTAMAT JA PALOVAMMAT

IHON VANHENEMISEEN

JALKASIENI JA KYNSISIENI

AVOHAAVAT

MÄRKÄRUPI JA PYODERMAT

SUKUELINTEN INFEKTIOT

SYYLÄT

ALLERGISET IHOTTUMAT

PSORIASIS

Öljyistä on loputtomasti lisää tietoa mitä kaikkea se tekee ja miksi se auttaa niin hyvin näihin ongelmiin, tässä oli kuitenkin pintaraapaisuna. Verkosta löytyy eri paikkoja, jotka myyvät öljyjä, mutta ehkä kattavin tieto löytyi tuolta Suomen otsoniterapiasta. En ole kyllä pitkään aikaan löytänyt mitään täysin uutta ihonhoitomuotoa mistä olisin näin innoissani! 🙂

Kyselkää ihmeessä lisää aiheesta, kirjoittelen mielelläni vastauksia tarkempiin kysymyksiin! 🙂

 

 

Kommentit (13)
 1. Moikka! Mitä noista öljyistä suosittelisit akneiholle? Olisi mahtavaa löytää joku apu, kun tuntuu ettei mikään meinaa auttaa 🙂

  1. idajokikunnas
   10.6.2015, 21:01

   Moikka Emma!
   Kaikki varmasti toimivat, mutta kannattaa vaikka alkuun kokeilla otsonoitua seesamiöljyä normaalivahvuisena. Sillä minäkin aloitin ja iho on tykännyt. 🙂 Jos tuntuu, että haluat vielä rohkeammin lisää tehoa, niin sitten voit kokeilla vahvojakin öljyjä, itse kokeilin vahvaa myös eikä iho ärtynyt tms. 🙂

 2. Nyt alkoi kiinnostaa! Käytätkö noita kaikkia kolmea tuotetta jotka kuvassa, eli laitetaanko esim. illalla kahta eri öljyä vai kuinka? Itselläni hormonaalinen akne ja ikää 32 joten nyt sais jo finnit riittää… Mitä muita tuotteita käytät öljyjen lisäksi? Ootko kokeillut bion-sarjaa?

  1. idajokikunnas
   10.6.2015, 21:17

   Moikka Mari,

   itse käytän tällä hetkellä eniten tuota seesamiöljyä. Mulla on myös hormoniperäinen akne, johon ei auta mitkään antibiootit, ei siis mikään ns. aknelääke tai voide. Kaiken olen vuosien aikana kokeillut ja oikeastaan ruokavaliolla on jonkin verran merkitystä ja se, että muistaa pitää ihon tosi kosteutettuna eikä pidä pelkää rasvoja ja öljyjä finneistä huolimatta! 🙂

   Samassa jamassa meen sun kanssa, kiva olla kolmekymppinen akneilija.. Säännöllisten öljyjen käytön myötä en oo kyllä aknesta kovinkaan kärsinyt, muutamia jättifinnejä ilmaantuu silloin tällöin, mutta se ei haittaa kun aiemmin niitä oli koko ajan. Nyt kun aloin käyttää näitä otsonoituja, iho on kyllä parhaimmassa kunnossa sitten lapsuusiän! Mulla toki iholla on myös couperosa ja pod, joten kun ne rauhottuivat aknen lisäksi niin iho on kokonaisvaltaisesti parempi. Suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan noita öljyjä.

   Käytän tosiaan öljyjä suurimmaksi osaksi puhdistusta ja kosteutusta, mutta sen lisäksi päivävoiteita. Ne vaihtelevat paljon kun tulee testailtua kaikkea.. 🙂 Kasvovesi on tärkeää, jotta öljyt sekä voiteet pääsevät imeytymään iholle. Saunassa käytän aina kosteuttavaa naamiota, sen moni unohtaa. Kuorin ihoa kerran viikossa mineraalisuolalla. Nuo ovat oikeastaan ne tärkeimmät tuotteet/seikat omassa ihon arjessa. 🙂 Bion-sarjaan en ole vielä tutustunut, onko hyvä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *