Meikkimuutos arjesta juhlaan

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Nopea meikkimuutos päivästä iltaan on usein tosi tarpeellinen ja sen pitää onnistua melkeinpä missä vaan. Muutamilla tuotteilla ja nikseillä päivämeikki muuntuu nopeasti ja helposti näyttäväksi iltameikiksi. Meikkiin ei mene kun n. 10 minuuttia ja kasvot näyttävät siltä kun olisit tehnyt koko meikin juuri ennen iltaa, vaikka meikki onkin päivitetty aamuisesta arkimeikistä. 🙂

Meikkimuutos

Tein videotutoriaalin siitä kuinka helposti muutat päivämeikin iltameikiksi! Videolla myös tutoriaalin lisäksi tärkeitä vinkkejä siihen mitä aamulla meikkiä tehdessä tulee ottaa huomioon ja niksejä miten saada raikkaan näköinen meikki vielä iltaankin, vaikka takana olisi jo pitkä päivä. 😉 Parasta tässä on se, ettei koko meikin päivitykseen mene kun 10 minuuttia!!

Katso miten teet päivämeikin päivityksen iltameikkiin!

Päivämeikki

Päivämeikkiä tehtäessä aamulla tärkeintä on keskittyä ihoon. Eli kunnon kosteutus kasvoille sekä hyvä primer vielä sen perään, jotta ihan meikistä tulee mahdollisimman tasainen ja superkestävä. Nivea Essential Urban Skin Protect -tehokosteuttava päivävoide pitää ihon kosteutettuna koko päivän ja sen avulla iho pysyykin raikkaana ihan sinne iltaan asti.

Primerina mun mielestä paras on Nivea Men After Shave -balsami, se vaan pitää meikin todella upeasti ja napakasti kasvoilla aamusta vaikka seuraavaan aamuun asti. Kirjoittelinkin siitä aiemmin kuinka tärkeä osa se on kestävää meikkiä ja pääset siitä lukemaan vielä tarkemmin tästä!

Meikkipohja

Ihon pohjustaminen ja huolellinen meikkaaminen lyhentää meikkiaikaa sitten iltaa vasten kun haluat muuttaa päivämeikin näyttävämmäksi bile- tai juhlameikiksi. Eli iho ja kulmakarvat huolella päivämeikkiin ja muutoin tosi luonnollinen ja raikas meikki niin silloin meikin saan helpoiten ja parhaiten muutettua iltaan. Myös puuterit kannattaa pitää iholta mahdollisimman minimissä. Silloin iho saa päivän mittaan hengittää ja elää paremmin ja mahdolliset meikin uraantumiset saa fiksattua paremmin kun puuteri ei ole tukkinut ja kiinnittänyt liikaa ihon meikkiä.

Silmänympärysvoide meikin korjailuun

Silmänympärysvoide on kätevän pieni kuljettaa matkassa ja useimmiten just silmänympärysiho vaatii korjailuja meikin suhteen iltameikkiin siirryttäessä. Sitä voi kuitenkin levittää muuallekin kosteuttamaan ihoa nopeasti ja irrottamaan uraantunutta meikkiä hellävaroen.

Kun voidetta levittää täsmäkohtiin ja antaa hetken vaikuttaa se kosteuttaa ihoa, irrottaa meikin juuri siitä kohtaa ja pyyhittäessä se häivyttyy pehmeästi sitä ympäröivään ihoon, joten se ei ”pilaa” muuta ihon meikkiä. Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide sopii tosi hyvin päivään kun siinä on valoaheijastavia sävyllisiä mikropigmenttejä. Joten se myös välittömästi korjaa silmien tummuutta ja kirkastaa katsetta jos vaikka silmienaluset ovat päivän aikana uraantuneet tai väsähtäneet kokonaan. Sitä vain silmien alle kosteuttamaan hetkeksi sekä irrottamaan meikkiä ja lopuksi pyyhkäisee pois. Sitä voi sen jälkeen levittää vielä tosi kevyesti uudestaan peitevoiteen tai valokynän alle. 🙂

Meikinkorjailu

Kun ihoa on kosteutettu uraantuneista tai kuivista kohdista, niin sen jälkeen pyyhkäistään ne kohdat puhtaiksi Nivea MicellAIR Expert -meikinpuhdistusliinalla. Se poistaa voiteen ja meikin tosi helposti sekä hellävaroen. Liinan saa hyvin taiteltua tai pyöräytettyä sormen ympärille, joten sillä saa kätevästi just täsmäkohdista poistettua meikin. Sama Expert-puhdistusliina riittää koko meikin korjailuun myös muissa vaiheissa, eli yksi liina riittää tosi pitkälle! 😉

Huulille lisäkosteutta

Huulilta häviää paljon kosteutta päivän aikana, joten ne olisi hyvä aina kosteuttaa tehokkaasti meikkimuutoksen yhteydessä. Pyyhkäistään päivän punat pois ja reilusti Labello Hydro Care -huulirasvaa vaikuttamaan huulille meikkauksen/korjailun ajaksi. Lopuksi ylimääräiset huulirasvat taputellaan huulilta puhdistusliinalla pois, jotta huulimeikki levittyy kauniisti ja pysyy paikoillaan. Mattapunien alle varsinkin huulten kosteuttaminen on tosi tärkeää, muutoin huulet näyttää helposti rohtuneilta ja kuivilta.

Iltameikki

Iltameikkiin voi valita just omat lempisävyt silmille ja huulille. Tummemman ja intensiivisemmän silmämeikin toteuttaa tosi helposti muutamassa minuutissa kun käytössä on oikeat tuotteet ja välineet. Mattaista luomiväriä avaamaan katsetta ja helmiäistä tuomaan säihkettä iltaan. Pehmeällä kajal-kynällä saa lisää intensiivisyyttä ja se on tosi helppo ja nopea tapa saada ”smoky eye-look” eli sumusilmät.

Huulille lopuksi lempipuna tai -kiilto ja huulimeikkiä voi vielä tarkentaa Expert-meikkiliinalla jos haluaa supertarkan ja skarpin huulimeikin.

Nopea meikkimuutos

Ihan lopuksi kannattaa vielä tarkistaa meikki läpi jos puuteria tuli levitettyä liikaa, niin sillä samalla (joka on vähän saanut kuivahtaa) Nivea MicellAIR Expert -meikinpuhdistusliinalla voi painella kasvot tosi kevyesti läpi palauttamaan kuultoa iholle ja poistamaan ylimääräistä puuterimaisuutta. Ja siinä se! Koko meikkimuutokseen menee noin 10 minuuttia (jos oikein nopsaan huiskii niin vähemmänkin 😉 )ja  tärkeintä on se, että lopputulos näyttää siltä kun koko meikki olisi just tehty!

Mitä tykkäsitte, oliko kätevä meikkimuutos? Jos videotutoriaalista heräsi kyssäreitä niin kysykää ihmeessä! Ja tosiaan samoilla vinkeillä voit tehdä silmä- ja huulimeikin just niissä omissa lempparisävyissä ja tummuusasteessa! 🙂

Ihania meikkihetkiä kaikille! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki silmameikki muodonmuutos
Kommentit (1)
  1. Hei! Mitä rajauskynää käytit tässä? Ja pysyykö vaikka vähän silmät vuotais? Nimim. herkkäsilmäinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *