Helppo kissarajaus x 3

kissarajaus

Silmänrajaus tuntuu olevan monelle tosi hankalaa ja varsinkin erilaiset kissarajaukset tuottavat tuskaa, sen takia moni luovuttaakin niiden suhteen. Kissarajaukset eivät ole mitään tähtitiedettä ja eivätkä vaadi ammattilaisen otteita kun vaan käytössä on oikeat tavat tehdä rajaus ja hyvät tuotteet. 🙂

Kissarajaus x 3

Tein 3 erilaista kissarajausta, jotka ovat oikeasti tosi helppoja tehdä ja sopivat kaikille silmien malleille. Näissä kissarajauksissa on myös eroja nopeudessa, joten valitse rajaustyyli vaan sen mukaan kuinka monta minuuttia löytyy aikaan meikkiin ja kuinka näyttävän rajauksen haluut. 🙂

Tosi helppo: Kesykissa

Tämä kissarajaus onnistuu takuulla kaikilta! Se on myös helpoin ja nopein tapa saada juuri itsellesi sopivat kissarajaukset. Kevyt häntä vain silmän ulkonurkassa nostaa katsetta kauniisti.

tosi helppo kissarajaus

1. Tämä rajaus kannattaa tehdä muun silmämeikin päätteeksi. Harjaa siis ensin ripsiväri ripsiin ja levitä luomiväri.

2. Nosta luomea sormella ja rajaa koko yläluomen alareuna vedenkestävällä rajaustussilla: väritä yläripsien tyvi ja ripsien välit alakautta. Tämä on helppo tehdä eikä vaadi tarkkuutta.

3. Kun koko yläluomen reuna on väritetty, vie rajauskynä silmän ulkonurkkaan ja vedä siitä viiva kohti kulmakarvasi loppumiskohtaa. Tämä kikka antaa juuri sinun silmillesi sopivan kulman kissarajaukseen.

4. Vahvista rajausta kevyesti yläluomen puolelta mutta vain ulkonurkasta.

Vinkki: Valitse tämä rajaus kiireaamuina, kun haluat terästää silmämeikkiä. Sisäylärajaus toimii myös ilman kissamaista häntää.

Helppo: Pehmeä kissa

utuinen kissarajaus

Utuinen kissarajaus sopii sekä arkeen että juhlaan. Se on myös loistava keino terästää päivän silmämeikkiä iltaan. Tämä versio on varma valinta silloin, kun käsi ei kykyne tarkkaan viivaan. Pehmeän rajauksen voi tehdä missä vaiheessa silmämeikkiä tahansa, ennen tai jälkeen ripsivärin tai luomivärin levityksen.

1. Väritä koko yläluomen ripsiraja pehmeällä rajauskynällä. Keskity varsinkin aivan ripsien tyveen, jotta saat silmiin tehoa.

2. Nosta rajausta silmän ulkonurkassa kohti kulmakarvojen loppumiskohtaa. Katso, miten alaluomen linja jatkuisi silmän ulkonurkassa kohti kulmakarvaa, ja jatka linjaa kynällä. Rajauksen ei tarvitse vielä olla tarkka.

3. Ota kapeaan siveltimeen rajauskynän sävyistä mattaluomiväriä. Pehmennä silmänrajaus siveltimellä kauttaaltaan utuiseksi. Jos haluat, ettei rajauksesta tule kovin paksu, painele sivellintä alaspäin kohti ripsiä. Luomivärillä saa korjattua epätasaisenkin rajauksen kauniin utuiseksi.

Vinkki: Kokeile uturajauksiin myös värikästä rajauskynää ja samansävyistä luomiväriä.

Melko helppo: Villikissa

kestävä kissarajaus

Näyttävä kissarajaus ei oikeasti vaadi valtavasti taitoa. Tarvitset vain hyvät välineet sekä hiukan enemmän aikaa. Kestävin rajaus syntyy geelirajausvärillä. Tee nämä rajaukset ennen ripsivärin levitystä.

1. Valitse kapea eyeliner-sivellin tai kulmasivellin ja ota siihen rajausväriä tasaisesti. Levitä väriä siveltimellä ripsirajaan. Aloita yläluomen keskiosasta ja etene kohti silmän sisänurkkaa. Tee rajaus yhdellä kapealla vedolla tai pienin vedoin – mikä tuntuu helpoimmalta.

2. Toista sama luomen keskiosasta kohti silmän ulkonurkkaa. Jätä rajaus vähän kesken.

3. Piirrä kissamaisesti nouseva rajauksen häntä erikseen. Vedä jälleen viiva silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvan loppuosaa.

4. Yhdistä lopuksi yläluomen vajaaksi jätetty rajaus ja ulkonurkan siipimäinen osio yhtenäiseksi rajaukseksi värittämällä ne yhteen siveltimellä.

Vinkki: Jos rajaus ei ole aivan tasainen vaan vaatii korjailua, ota meikinpuhdistusainetta kapeaan siveltimeen tai vanupuikkoon. Viimeistele rajaus sillä siistiksi pyyhkimällä ihoa tarkasti.

Tuotteet kissarajauksiin

kissarajaus tuotteet

Näillä kyseisillä tuotteilla itse tein rajaukset juttuun, koska ne löytyvät mun meikkipussista ja ovat ihan mun suosikkeja! 🙂

1. Pehmeästi levittyvä rajauskynä on utuisen kissarajauksen paras kaveri. Voimakkaan värin antava kynä pysyy napakasti paikoillaan sellaisenaan mutta toimii myös luomivärin alla. Lumenen Nordic Chic Extreme Stay Eye Pencil 8,90 e.

2. Nestemäinenkin rajauskynä pysyy yläluomien alapinnalla loistavasti, kunhan väri on vedenkestävä. Kapealla tussilla pääsee ripsien tyveen ohuesti ja tarkasti. Smashboxin Always On Liquid Liner 20 e

3. Helposti levittyvä ja vedenkestävä geelirajausväri takaa näyttävät rajaukset. Ne pysyvät paikoillaan, vaikka luomet hikoilisivat tai sade vihmoisi. Bobbi Brownin Eye for Detail Long-Wear Gel Eyeliner Kit 32 e.Siihen kuuluu rajausväri, sivellin ja silmämeikinpoistoaine.

Tässä oli siis mun vinkit kolmeen erilaiseen kissarajaukseen ja kaikki rajauksethan ovat muunneltavissa, eli ei tarvitse tehdä niihin kissamaista häntää. Mitä tykkäsitte ja oliko ohjeet selkeät?

Ihanaa alkavaa kevättä kaikille ja näyttäviä kisusilmiä! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus silmameikki meikki kysy-kauneudesta
Kommentit (2)
 1. Moikka 🙂

  Kiinnostuin tuosta Bobbi Brownin tuotteesta. Laitoit, että tollasen kolmen tuotteen setin saisi jostain 32€ hintaan, niin mistähän mahtaisi löytyä? Kun katsoin mm. Stockan sivuilta niin yksinään tuo rajausväri ja sivellin ovat melkein kolmekymppiä.

  Kivaa viikonloppua!

  1. idajokikunnas
   17.6.2019, 12:36

   Nuo hinnat tosiaan vaihtelee paikasta riippuen. Kaikkia saa kyllä yksittäinkin ostettua, mutta monista verkkokaupoista settiä kyllä saa esim. eleven.fi ja kicks.fi ja tosiaan myös Stockan verkkokaupasta. Hinnat vaihtelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *