Fit you too
Fit you too

Ystäväkirja

HEI KAIKKI TE UUDET JA VANHAT LUKIJANI!

Onpa hauskaa aloittaa täällä uudessa blogikodissani terve.fi -sivuilla!

Ajattelin aivan ensimmäisenä kirjoittaa postauksen, jossa pääset tutustumaan minuun hieman tarkemmin. Osa teistä lukijoista on pysynyt kyydissäni jo 2011 alkaen, kun aloin tätä blogia kirjoittaa. Silti monikaan teistä ei minua tunne ja moni lukija eksyy blogiini googlen kautta haettua tietoa jostain asiasta tai ihan vain sattumalta jonkun toisen blogin kautta.

Kuva: Emma Suortti Takki: Helly Hansen (saatu)

♡ Tässä siis minun ystäväkirjani♡

 1. Nimeni : Katri Sofia Gruner
 2. Ikä : 35-vuotta
 3. Perhe: Mies ja kaksi poikaa (kohta 3v ja 5v)
 4. Siskot tai veljet: Kaksi siskopuolta
 5. Synnyinkaupunki: Joensuu
 6. Asuinkaupunki: Helsinki
 7. Ammatti: Yrittäjä. Minulla on Match by K -niminen henkilökohtainen deittipalvelu, jonka tarkoituksena on yhdistää samanhenkisiä, parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Palvelu toimii koko suomessa ja on tarkoitettu yli 25-vuotiaille sinkuille.
 8. Entiset ammatit: Hätäkeskuspäivystäjä ja liikunta-alan ”sekatyöläinen”.
 9. Harrastukset: Kuntosali, jooga ja aloitan pian thaiboxingin peruskurssin
 10. Paras luonteenpiirteeni: Olen helposti lähestyttävä ja varmaan ihan viihdyttävää seuraa 🙂 . Mulla muiden auttaminen on sydämen asia ja viihdyn hyvin asiakaspalvelussa. Olen aikaansaava ja ahkera, enkä äksyile tai mökötä.
 11. Huonoin luonteenpiirteeni: Olen jokseenkin lyhytjännitteinen ja joskus toimin ennen kuin ajattelen. Mulla on välillä niin kova vauhti päällä, etten jaksa jäädä varmistelemaan asioita. Tuskastun helposti, jos jokin asia ei ole itsestäni kiinni ja jos homma ei etene, niin alan heti miettimään voinko hoitaa sen itse (vaikken ehkä osaisi…) . Olen myös joskus vähän hölösuu, eivätkä kaikki pidä suorasta tavastani puhua asioista.
 12. Lempivärini: Valkoinen ja persikka pukeutumisessa. Sisustuksessa monikin väri miellyttää!
 13. Lempiruoka: Omatekemäni kasvissosekeitto, smetanalohi tai nakkikastike+perunamuusi, aasialaiset tummat tahmeat kastikkeet ja riisipaperirullat.
 14. Lempisarja tv:ssä: SOHVIKSET!!! + Kaikki deittiohjelmat (yllätys!), kaikki missä on Jaajo Linnonmaa ja on varmaan pakko sanoa Sinkkuelämää.
 15. Lempielokuva: Katson todella vähän elokuvia, enkä muista niitä jälkikäteen. Tykkään toimintaleffoista, joskus Ocean’s Eleven oli ihan mun lemppari. En ole pitkään aikaan nähny mitään OIKEIN hyvää elokuvaa. Suosituksia??
 16. Viimeksi lukemani kirja: Olen juuri lopettamassa Shark Tank -sarjasta tutun Barbara Concoranin kirjaa ”How I Turned $1,000 into a Billion Dollar Business”. Todella hyvä, suosittelen lämpimästi!
 17. Suurin unelmani: Luoda menestyvä deittibisnes ja muuttaa järven rannalle asumaan. Ne kaksi unelmaa on ei tunnu enää edes niin kaukaisilta! Yksi mun unelma on vielä joskus päästä snorklaamaan haiden kanssa.
 18. Missä maissa olen matkustanut: Aasiassa paljonkin, sekä Euroopassa jonkun verran.
 19. Minne haluaisin matkustaa?: Malediiveille, Italian rannikolle, Itävaltaan
 20. Mottoni: ”Work hard, be kind, and amazing things will happen.”  (Conan O’Brien)

Mukava kun kävitte lukemassa blogia ja laittelen etusivua kuntoon jahka kerkiän! Miltäs teistä tämä Terve.fi -sivusto ensivilkaisulla vaikuttaa?