Fit you too
Fit you too

Yksi postaus, kolme otsikkoa.

Seamless leggins (harmaa)* / Pro Tech Crop Crew top (soft khaki marl)*

Mulla oli vaikeuksia päättää millä otsikolla kirjoittaisin tänään. Tässä vaihtoehdot

 • Kyykkyhaaste elää ja voi hyvin
 • Tavoitteeni 35-vuotiaana
 • Asiat joita kadun

No, kaikista on jotain sanottavaa ja ehkä eniten tuosta keskimmäisestä. Otsikkona ei nyt mikään ”clickbate”, mutta onneksi tiedän, että siellä on lukijoita, jotka lukee mun juttuja vaikka kirjoittaisin maalin kuivumisesta. Otsikko vaikuttaa todella rankasti siihen, kuinka paljon postausta luetaan, mutta suoraan sanottuna en jaksa ihan joka kerta hakea jotain suurta draamaa 😀 .

Kyykkyhaaste

Nyt ollaan kyykkyhaasteen puolivälissä, eli kaksi viikkoa takana ja kaksi edessä. Jos nyt mietit, että mikä hiton haaste, niin käypäs lukemassa ensin tämä postaus. Lisäksi mun instastoryssä on ollut lähes joka päivä kyykkyaiheista matskua ja huomenna tulee lisää!
Olen ollut jopa yllättynyt, miten hyvin olen muistanut tehdä joka päivä vaadittavat 100 kyykkyä (okei, välillä olen muistanut sen tyyliin klo.23 ja alkanut kyykkäämään…). Vapaapäiviä en ole pitänyt viikossa kuin kaksi, mutta periaatteessa voisin hyvin olla pitämättä niitä. Ainoastaan kovan salitreenin jälkeen jalat saattavat olla tosi väsyneet. Sata kyykkyä on lopulta aika vähän, etenkin jos ne tekee oman kehon painolla. Kokeilkaa ihmeessä haastetta, edes viikko! Kun kyykkäilee rauhallisesti ja pitää selän suorana ja polvet ulospäin, niin liikkuvuus lisääntyy etenkin lonkissa ja nilkossa. Itselläni nilkat vielä kirraa eniten syväkyykyssä, mutta mukava lieveilmiö tällä kyykkämisellä on; Tulee myös tehtyä dymaamista venyttelyä!

Asiat joita kadun

Tästäkään ei riittänyt juttua koko postauksen verran. Koska mulla on tänään synttärit, niin ajattelin, että tämä voisi olla sen kunniaksi hieno otsikko; Asiat mitä kadun menneiden 35-vuoden ajalta. Mä olen keksinyt tähän mennessä kaksi asiaa;

 1. Se, että käytin yläasteella valkoista huulipunaa. Se näytti AIVAN kamalalta. Ensin paksu kerros meikkivoidetta huuliin ja sitten päälle vielä kerros valkoista nestemäistä luomiväriä. Mä oon jopa miettinyt, että pitäs varmaan joskus kuvata blogiin meikkitutorial siitä meikistä, jota harrastin yläasteella.
 2. Toinen asia mitä kadun on se, että jossain vaiheessa mulla oli erittäin huono ryhti, joka oli jotenkin hienon näköistä. Siis yhtä ”siistin” näköistä kuin se, kun joku poika työnsi ylähuulen täyteen nuuskaa! Mulla oli tapana seistä sellaisessa perkeleen hartiakyyryssa ja mun isä sanoikin mulle monesti, että kulje tyttö suorassa. Silloin isä oli tietysti vain vanha kajahtanut ukkeli, mutta oli hänellä pointtinsa.

Jos mä keksin vielä tähän jotain muita kohtia, niin lupaan kertoa teille. Mulla on onneksi todella huono muisti ja mun on vaikea ymmärtää miten joku muistaa yksityiskohtia 10-vuoden takaisista asioista.
Ja olen ihan mielelläni tällainen muistamaton 35-vuotias 😀 .

Kuvassa näkyvä paita ja toppi osoitteesta Myprotein.fi* ja alekoodilla MPAKATRI saat vielä tämän päivän ajan -30% kaikista treenivaatteista! Eli vain tämän illan enää voimassa!!

Kommentit (4)

 1. Reeta

  Hei miten se -5 cm vyötäröltä projekti menee? 🙂

  • fityoutoo

   Hyvin, 7.5 mennessä 82cm ja nyt on 84cm 🙂 !!!

 2. Suski

  Hei joo! Tee oikeasti tuo yläasteen meikki video! 😂

  • fityoutoo

   Voisinpa tehdä! Siitä tulee timanttia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.