Fit you too
Fit you too

Yksi ovi sulkeutui, mutta toisen takana onkin melkoinen salakäytävä!

Tää kuva varmaa kuvaa mun olotilaa tällä hetkellä kaikista parhaiten! Nyt voi vetää nimittäin suupielet korvasta korvaan!

Eilen oli mun viimeinen työpäivä liikunnanohjaajana. Tänään oli eka päivä yrittäjänä ja konkreettisesti aloitan aivan uuden ajanjakson elämässäni! Aion vetää vähän henkeä tähän väliin ja tulin porukoille Itä-Suomeen. Toki uuden yrityksen (lue lisää TÄÄLTÄ!) jutut pyörii kovasti mielessä ja heti tässä kärkeen on ollut pieniä vastoinkäymisiä, kun nettisivuja ei saada nyt valmiiksi millään (en tee niitä itse). No, kaikki ei aina mene kuten suunnittelee ja tähän toki pitää varautua matkan varrella. Toki nettisivut on todella tärkeät mun yrityksen toiminnalle, koska sieltä löytyy kaikki tarpeellinen info ja tietysti asiakkaat voivat sitä kautta ottaa yhteyttä minuun.
En olisi todellakaan vuosi sitten kuvitellut, että olen nyt tässä tilanteessa elämässäni, enkä varmaan voisi olla onnellisempi. Toivon, että kun vuoden päästä luen tätä postausta, niin tunne on kaksinkertainen!
Mun olo on todella odottava ja tietysti jännittynytkin. Alamme ottaa välittömästi testiasiakkaita, eli ensimäiset 25 naista ja 25 miestä saavat kokeilla palvelua veloituksetta! Selvyyden vuoksi kerrottakoon, että en ole ottanut vielä ilmoittautumisia ennakkoon, vaikka tosi moni on jo ilmoittanut halukkuutensa. Toivon, että kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin löytyy sitten vastaus nettisivuilta, eikä kaikkea tarvitse kysyä erikseen. Haluan, että toiminnassamme ei ole mitään epämääräisyyttä, eikä salamyhkäisyyttä, koska en itse tykkää käyttää sellaisia palveluita.
Tiedän jo nyt, että Match by K tulee saamaan aivan upeita asiakkaita! Sain yhden keskustelun tiimoilta kommentin, kun kerroin palvelusta; ”No mikä siinä parin löytämisessä on muka niin helvetin vaikeeta, että siihen tarvii jonkun toisen tekemään sen??” Okei, kysyjä oli jo vähän vanhempaa saapumiserää, eikä varmasti ollut kuullutkaan esim Tinderistä. Mutta mitä olen keskustellut ihmisten kanssa viime aikoina, niin ei, se EI ole niin yksinkertaista! Siis löytää ihan normaalia, omillaan toimeentulevaa, itsestään huoltapitävää ihmistä, jonka kanssa vielä kemiat kohtaisi! Ja näissä keskusteluissa on käynyt kyllä oikein hyvin selväksi, että yritystä ei ole ainakaan puuttunut!
Toinen juttu mitä on paljon epäilty on se, etten löydä miehiä tarpeeksi palveluun. Tiedän, se tulee olemaan naisasiakkaiden saamista vaikeampaa! Mutta esimerkiksi Helsingissä suhde on 45/55, eli ei täällä nyt NIIN paljon vähemmän niitä miehiä ole! Toki on ihan selvää, että miehillä ei esimerkiksi perheen perustamisen kanssa ole niin kiire kuin naisilla. Mutta ihan samalla tavalla miehetkin haluavat seurustella, eivätkä kaikki ole vain toosan perässä näin kauniisti sanottuna. Yksi mies sanoi mulle, että hän ei välttämättä itse lähtisi etsimään seuraa, mutta jos joku hänen naispuoleinen kaveri tai vaikka sisko rohkaisisi häntä, niin silloin hän varmaan kiinnostuisi palvelusta. Eli nyt kaikki ne naispuoliset kaveri ja siskot huomio huomio 😉 …
Aion laittaa takamuksestani joka ikisen neliösenttimetrin likoon, että löydän palveluuni juuri oikeanlaisia asiakkaita ja että mahdollisimman moni heistä löytäisi kiinnostavia treffikumppaneita! En todellakaan ajattele, että yksi facekamppis ja sähköposti ratkeaa liitoksistaan asiakkaiden yhteydenotoista. Kyllä tässä pitää tulittaa maasta, mereltä ja ilmasta 😀 !
 

Match made in he…lsinki!


 

Kommentit (3)

 1. Nimetön

  Mun mielestä tää sun yritykses on nerokas! Miten kukaan ei oo aiemmin tätä keksinyt 😀

  • fityoutoo

   kiitos, ihanaa kuulla että ajattelet noin! 🙂

 2. Henna

  Pystyn samaistumaan olotilaasi, koska itselleni tapahtui nopealla aikataululla muutosta työhön, toki ala pysyy samana.
  Itsekin tein yllättäen viimeisen päivän 28.2 ja tällä hetkellä olo innostunut, odottava ja jännittynyt.
  Loppuviikon loman jälkeen maanantaina uuden tehtävän aloitus uusissa ympäristöissä.
  Kuulolla ollaan yrityksesi suhteen, joka on aivan mahtava.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.