Fit you too
Fit you too

Voiko tää olla edes totta?

Huh huh… En tiedä edes mistä lähteä purkamaan mun tuntemuksia!
Me sanottiin mun ihanan mieheni kanssa eilen ”tahdon” ja tässä on oltu reilun vuorokauden ajan jo rouvashenkilö 🙂 ! Nykyään mun sukunimi on siis Viirretin sijasta Gruner!
Koko viikonloppu, alkaen perjantai-aamupäivästä kun tulimme hääpaikalle Asikkalan Lehomonkärkeen, oli elämäni onnellisin! Me majoituttiin kaasojen, kaasoni miehen, seremoniamestarin, bestmanin ja hänen vaimonsa kanssa koko viikonloppu hääpaikalla. En voi oikeasti pukea sanoiksi, miten hienoa oli kokea tää kaikki juuri tuon porukan kanssa! Kaikki se ihanan kutkuttava jännitys, paikan laittaminen kuntoon (jossa tosin ei ollut kovinkaan paljon hommaa) ja saunominen perjantai-iltana… En olisi voinut toivoa parempaa tukijoukkoa meille! Lauantaina kaikki oli hyvissä ajoin valmiina ja mun kaasojen kanssa pidettiin yllättävän hyvin hermomme kurissa. Vaikka voin kyllä sanoa, että jännitti aivan TÖRKEESTI kun lähdetiin isäni kanssa kulkemaan kohti vihkipaikkaa!
En oo saanut vielä kuvia meidän hääkuvaajalta Oona Linnalta (Happy Moments Photography), mutta varmaan laitan muutaman kuvan myös tänne meidän blogin puolelle! Siellä on varmaan aika upeaa kuvamatskua, koska bileet äityi niin kovaksi, että jopa mun 72-vuotias äitini tamppasi klo.01.30 asti 😀 ! Meidän hääbändi Instaglamour oli siis sellainen biletykki että oksat pois!! Hääpaikan keittiön hovimestari sano, ettei ole koskaan nähnyt yhtä rentoa morsianta ja epäilen, että hän saattoi nähdä mut joraamaassa pää hiessa tanssilattialla kerran jos toisenkin. Luojan kiitos mulla oli ne varatennarit, koska ton murtuneen pikkuvarpaan ansiosta korkkarit painoi oikeaa jalkaa erittäin ikävästä ja silloin noi varakengät oli oikeesti pelastus!
Tällä hetkellä meidän eteinen on aivan täynnä kamaa ja purkamattomia kasseja, mutta nyt oon oikeesti niin poikki ettei kyllä mitenkään jaksa tarttua niihin. Olo on yhtä aikaa vähän tyhjä, mutta kuitenkin niin kiitollinen. Huh. Elämä on vaan niin upeaa!!!

Kimppuni on tehty Lahden Kukkapii -kukkakaupassa ja olin todella tyytyväinen! Tässä kuvassa se tosin on jo yhdet häät juhlinut 😉 .

Kommentit (7)

 1. Nimetön

  Hurjasti onnea 🙂 Kuulostaa täydelliseltä päivältä,ihanaa ♡

 2. Taru

  Onnea! <3:)

 3. Siiri

  Onnea teille molemmille! Sulla on upea mekko ja näytät muutenkin säteilevältä!

 4. Ana

  Paljon onnea eille kummallekin!

 5. Jenni

  Onnea! Todella nätti mekko, varsinkin tuo selkä..

 6. ninna

  Att gifta sig är ett steg i livet,
  som inte alla tar för givet.
  Att värna om kärleken allra bäst,
  är att göra vardagen till en fest.
  Att glädjas tillsammans över små saker,
  det kan göra mirakler.
  Kärleken spirar och gror,
  fortare än ni tror.
  Genom att älska och värna varandra,
  ska ni länge tillsammans vandra.
  -Skapa glada minnen, stöd varandra i både nöd och lust; ni har tid. Ni har varandra. Fint nytt efternamn du fått

 7. Tiina

  Onnea teille molemmille <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.