Fit you too
Fit you too

Vatsalihashaasteen ”järisyttävät” tulokset….

Kuten ehkä muistatte, niin haastoin itseni (ja tietysti myös teidät) viime viikolla blogissa vatsalihashaasteeseen; 100 vatsalihasta joka päivä, seitsemän päivän ajan! Halusin tietää, voiko viikossa mukamas saada jotain tuloksia – siis näkyviä sellaisia. Olin kyllä aika skeptinen tulosten suhteen, mutta näitä nyt ei kannata ottaa liian tosissaan.
No, eipä muuta kuin tahkoamaan liikkeitä orjallisesti! Liikkeitä oli siis viisi erillaista ja niitä jokaista tein 20kpl päivittäin. Btw, ilmeisesti jotkut luulivat, että jokaista liikettä pitäisi tehdä 5*20 päivässä 😀 ! Yksinkin lukija sanoi, että alkoi jossain vaiheessa ”vähän” väsymään.. No en ihmettele! Noin hullua määrää tuskin itse jaksaisin tehdä, paitsi jos joku haastaisi heh heh. Ei vaan, kohtuus kaikessa!
No, oliko seitsemän päivän jälkeen huomattavissa muutoksia? Mitä tulee keskivartaloni ulkonäköön niin minkäänlaista muutosta ei tullut. Vatsapalikkani loistivat poissaolollaan, kuten ennenkin. 
1. Tilanne haasteen alussa…

2. Ja lopussa (näköjään oikein loisteliaan ”ryhdikkäässä” asennossa, vieläpä)!
Ainut ihan konkreettinen muutos jonka huomasin oli, että jaksoin ehkä tehdä liikkeitä enemmän ns. putkeen haasteen loppupuolella. Tosin, huomasin, että eniten vaikutti ihan omat energiatasot, eli jos olin treenannut, niin tottakai myös keskivartalo oli väsyneempi! Täytyy kuitenkin myöntää, että itselläni niiden vatsalihaksia eristävien liikkeiden tekeminen tuppaa aina jäämään… Aina on jotenkin niin väsynyt muka treenin lopussa!
Mutta, koska tahdon pikavoittoja vaikka väkisin, niin haastan teidät seuraavaan haasteeseen:
7 päivää, 700 vatsaa JA terveellinen ruokavalio viikon ajan!
Mitä en tarkoita tällä ”tervellisellä” on sitä, että joka päivä syödään pelkästään kanaa, parsaa ja valkuaisia. Tarkoitan sitä, että seitsemän päivän ajan kaikki sokeriset ja rasvaiset herkut pois, paljon kasviksia, riittävästi annoksia päivässä ja etenkin paljon vettä!  Edelleen se viikko on tietysti lyhyt aika, mutta katsotaan miten toimii tämä vatsalihasliikkeiden JA terveellisen ruokavalion yhdistelmä! Itsehän syön jo melko terveellisesti, mutta katsotaan tuleeko muutosta, kun ruokavalioon kiinnittää nyt oikein extrahuomiota. Normaalisti en nimittäin ihan hirveästi suunnittele syömisiäni, vaan menen fiiliksen mukaan….
Palataan sitten asiaan taas ensi viikon lopussa!
Kuka mukana???

Kommentit (3)

 1. Eve

  Mukana!

  • Tysä

   Voisihan sitä ihan huvin vuoksi lähtee messiin ☺️

 2. Elena

  Minä 💪🙌 Hauska haaste, joka on helppo toteuttaa kotona mihin aikaan tahansa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.