Fit you too
Fit you too

Väsymys, tuo motivaation tuhoaja…

Herään ensimäisen kerran vauvan itkuun klo.01… Toisen kerran tunnin päästä. Kolmannen kerran kohdalla en katso kelloa. Neljäs, viides, kuudes. Sitten kello on seitsemän ja pitäisi nousta ylös.
Mutta miten hemmetissä, kun ei ole vielä edes päässyt kunnolla nukkumaan?!?!?!?!sotku1 (1 of 1)

sotku2 (1 of 1)
Kuka täällä sotkee???

Kuulostaako tutulle? 
Varmaan sielläkin päässä on muutama äiti tai isä, jolle yöheräily on ihan peruskauraa. Meillä eka lapsi nukkui kuin unelma ja tämä toinenkin olisi varmasti voinut olla huonompikin nukuja. Eli mistään äärimmäisestä valvomiskierteestä minulla ei ole luojan kiitos kokemusta. Mutta nyt aletaan lähetyä kovaa vauhtia zombimutsiutta.
Tuntuu, että tällä viikolla en ole vielä yhtenäkään yönä saanut nukuttua kunnon yöunia ja se syö kyllä naista rotan lailla. Molemmat pojat ovat olleet enemmän tai vähemmän kipeänä ja räkäisen lapsen vieressä on aivan mahdotonta nukkua! On koitettu päädyn kohotus, valkosipulit on viritelty sukkahousuun ja pikkuniistäjä käytössä. Tällä kombolla pikkuisen oloa on ainakin hieman saatu helpotettua. Raukka kun ei osaa vielä niistää! Tuli paha mieli siitä, että olenko laittanut hänelle liian kevyesti ulos päälle ja nyt sitten ajattelemattoman mutsin ansiosta lapsella on huono olla.
Syyllisyys, tuo äitiytta AINA seuraava varjo. Puen hänet tästä eteenpäin toppapukuun. Jos löydän sen pyykkivuoren alta. sotku5 (1 of 1)
Tuo fitnessmutsin fitnesslaiffikin ottaa aikamoisen pohjakosketuksen tällaisina viikkoina. Väsyneenä olisi tietysti entistä tärkeämpää huolehtia terveellisestä ruokavaliosta, koska kroppa on stressaantuneena alttiimpi sairastumiselle ja se tästä vielä puuttuisi. Mutta ainakin itsellä tuo aina välillä ”unohtuu” (okei, ei ehkä vain kiinnosta) ja saattaa mennä puoli päivää, etten syö mitään. Mulla on yleensä tosi väsyneenä huono ruokahalu. Eilen oli ihan pommi päivä ja söin lounaaksi pari hodaria (tulivat valmiina nenän etteen, kiitos kyllä) ja jugurttia kera SOKERImyslin. Kyseessä taisi kyllä enempi olla kaurakeksitaikina, joka ei pysynyt koossa, jota en sitten kehdannut heitää roskiin….. 😀
Illalla sain vähän tsempattua. Onneksi mä oon karkkilakossa, koska nää päivät on juuri niitä kuin voisi vetää kilon verran sokeria ja väriaineita. Moni on kysynyt, että kuinka mä pystyn olemaan syömättä karkkia, mutta loppujen lopuksi tää ei ole ollut kovin haastavaa – PAITSI juuri näinä päivinä.
Kaikki keinot käyttöön! Muut tuotteet paitsi Kulta Katriinan luomulaatu saatu blogin kautta. Toki sitäkin voi laittaa tulemaan tänne.
Kaikki keinot käyttöön! Muut tuotteet paitsi Kulta Katriinan luomulaatu saatu blogin kautta. Toki sitäkin voi laittaa tulemaan tänne.

sotku4 (1 of 1)
Tänään ja huomenna on kesäyliopiston luennot ja joudun asentamaan varmaan tulitikut silmiin! Tuli vähän huonoon saumaan lasten sairastelut, mutta tuleeko ne ikinä hyvään aikaan? Tuskin. Kämppä on kuin pommin jäljilta ja siitä huomaa, että mielenkiinto on ollut jossain muussa, kuin pyykin viikkaamisessa.
Vetäisin aamulla oikein kunnon vihercoctailit naamaan ja mulla on tunne, että kyllä tää tästä lähtee vielä nousuun. Lähetän virtuaalisen jaxuhalin kaikille muille pienten lasten äideille, jotka saavat nauttia kauneusunista aina tunnin kerrallaan.white2-001

Kommentit (4)

 1. Iia

  Hei,
  meillä flunssaöiden pelastaja on ollut Vicks Vapors eteeristen öljyjen höyrystin/yövalo. Kannattaa ainakin kokeilla😊

 2. emma

  Ihanan aito ja arjen todellisuus postaus. Täällä toinen mamma joka tietää niin mistä puhut💕💪🏻ja sit vaan tsemppiä ja armollisuutta ja asioiden priorisointia tärkeysjärjestykseen. Itse mietin tälläviikolla rakkautta ja kiitollisuutta kun katsoin pientä kehitysvammaisen tytön touhuja äitinsä kanssa. Välillä pyykkikonetta, räjähtänyt kämppä ja valmispitsa uunissa on niin ok.

 3. Iiris

  Just olen kummastellut kun kesäloma tuli ja meni (=sain nukkua parhaimmillaan jopa kymmeneen) ja silti…totaalisen väsynyt. Mun baby herättää ehkä 1-2 kertaa yössä mutta heräilen muuten vaan pari kertaa ja…no lopputulos on sitten kokonaan väsynyt. Tilasin itsekin iherbistä noita viherjauheita ja aloitin hevoskuurin b- ja d-vitamiineja sekä rautaa. Silti tekis mieli mennä lääkäriin ja pyytää verikokeet kun tämä nyt on niin hankalaa. Oudointa on se, että kuntotasot on romahtaneet. Puolen tunnin kahvakuulaamisen jälkeen ei jaksa nousta enää sohvalta loppupäivä ja eilinen loman jälkeinen salitreenikin tuntui tosi raskaalta (yleensä tauon jälkeen menee hyvin) vaikka tein pienillä painoilla. Ja jostain syystä kaikki paikat jumittaa, selkä mennyt kesän aikana ihan jumiin ja sitä on jäsenkorjaaja hieronut ja vääntänyt nikamia. Toisaalta melkein 8 vuotta putkeen raskauksia ja imetyksiä…nuorin edelleen käy rinnalla. Paljon puhutaan myös väsymyksen kroonistumisesta äideillä ja hormonitoiminnan häiriöistä. Ei ole helppoa ei mutta tsempit meille molemmille! Itse opiskelen myös nyt avoimessa (verkko-opintoja) ja kyllä siinä saa tehdä töitä että saa aivot siihen moodiin, että niihen uppoaako jotain:) Mukavaa syksyä toivottelen Iiris blogista aitikuosiin.blogspot.com

 4. Mari

  Moi, oletko kuullut babyvacista? Se on pölynimuriin kiinnitettävä nenäimuri. Aivan loistava. Imee nenän kunnolla puhtaaksi hellävaraisesti, vaikka kuulostaa hurjalta. Tämän avulla olen saanut meidän perheen nuhanenät nukkumaan. Ensin keittosuolaa nenään ja sitten imurointi. Imureita saa apteekista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.