Fit you too
Fit you too

Vastauksena kommenttiisi, Nea.

Moikka Nea.
Koitin laittaa sulle sähköpostia, mutta jättämäsi sähköposti neamarika@gmail.com ei ollut toimiva. Jätä toki seuraavalla kerralla toimiva sähköpostiosoite, niin voin vastata sulle henkilökohtaisesti.
Kirjoitan sulle nyt siis näin blogin välityksellä, koska halusin selventää muutamia asioita kommenttiisi liittyen. En voi valitettavasti julkaista sitä blogissani, koska olen tehnyt päätöksen, etten julkaise enää todella epäasiallisia tai loukkaavia kommentteja.
Ja vaikka kuinka päin päässäni käätelen sun kommenttia, niin en saa siitä rakentavaa. En millään.
Ajattelin kuitenkin selventää muutamia kommentissasi esilletulleita asioita.
Ensinnäkin huolesi siitä, että lapseni kärsivät bloggaamisestani tai muun sosiaalisen median käytöstä on turha. Meillä on kaksi aikuista, joista molemmat hoitavat lapsia. Molemmat ehtivät siis tehdä myös omia juttujaan, minä siis kirjoittaa blogia muunmuassa. Seuraat mua snäpissä, joten varmaan olet myös huomannut, että siellä lapsia harvemmin näkyy. En tiedä miten teillä on, mutta meillä lapset myös toisinaan puuhailevat keskenään, toki aikuisten läheisyydessa. Esimerkiksi nyt molemmat pojat katsovat Buu-klubbenia. Josta saankin aasinsillan seuraavaan aiheeseen.
Eli mitä tulee kuvailemaasi ”wannabe-suomenruotsalaisuuteen”, niin sekin väite on aika outo. Mieheni on kyllä suomenruotsalainen ”på riktigt”, mutta itse ihan ehta Pohjois-Karjalan tuliainen. Musta ei siis saa suomenruotsalaista – ei edes wannabe-sellaista tekemälläkään! Rapujuhlia varmaan voi viettää myös ihan suomenkielisetkin ilman, että on tarve olla svenska talande bättre folk. Toki ne ovat mieheni perheessä enemmän perinne kuin omassani.
Mutta ei, edes naimisiin meno ei tee minusta suomenruotsalaista.
Sitten kerroit, miten sun mielestä mun naama on oudon näköinen, epämuodostunut ja turvonnut. Tästäkin olen vähän eri mieltä, mutta sullakin on tietysti oikeus mielipiteeseen. Mä olen onneksi aika sinut naamani kanssa. Ihmettelen silti, että jos mun naamani häiritsee (erityisesti snäpissä, kuten kirjoitit), niin on sillä sitten ilmeisesti jotain viihdearvoa 😀 .
Tiesitkö muuten, että teet itsellesi karhunpalveluksen, kun seuraat mun elämää: Mitä enemmän blogissani on lukijoita ja sosiaalisessa mediassa seuraajia, niin sitä enemmän saan tuloja! Tämäkin postaus kerää varmaan jo yhdessä illassa tuhansittain lukijoita – kiitos kuuluu oikeastaan sulle (ja rahat mulle)!
Ja tähän loppuun onnittelen sisältörikkaasta elämästäsi, sehän ei ole multa mitenkään pois. Vaikka koetkin, että löpisen blogissani itsestäänselviä juttuja niin muista, että kaikille asiat eivät välttämättä ole sitä. Ja palaan edelleen niihin lukijamääriin, eli niiden perusteella ainakin jotain järkevää sisältöä on tullut blogiin tuotettua! Tuskin olisin jaksanut pitää sellaista blogia elossa viittä vuotta, jota ei kukaan lue.
Lisäksi tarkoitukseni on kirjoituksissa ja somessa motivoida muita ja olla inspiraationa ja vertaistukena esimerkiksi muille pienten lasten äideille.
Toivottavasti asia selventyi.
Kaikkea hyvää, på riktigt.
Katri

Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast

 
EDIT: Postauksen kommentointi on poistettu, koska eräiden kommenttien taso raapii jo niin pahasti pohjaa….
Kiitos ja halaus kuitenkin teille kaikille _muille_ kommentin jättäneille, joiden ansiosta tätä blogia ylipäätään kirjoitan. Olette upeita tyyppejä ja lähetän teille kaikille rakkautta! Jokainen tässä maailmassa haluaa tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi ja eiköhän sekin ollut tässä kaiken takana (vaikka se vähän surullista onkin). Huomiota halutaan, keinolla millä hyvänsä.

Kommentit (18)

 1. miltsu

  mä en ymmärrä tällasia ihmisiä jotka varta vasten kirjottaa jotain loukkaavaa. mahtaa olla heikko itsetunto tai jotain muuta pielessä ja pahasti. musta sä oot inspiroiva ja kaunis 🙂

 2. Katariina

  Apua mitä ihmisiä 🙁

 3. Piia Pajunen

  Ja pisteet kotiin! Pojoing! 😉

 4. Mari

  Voi hyvänen aika, kaikkia se leipä elättää ja piru hullulla teettää. 😀
  Kyllä toisilla jaksaa ahdistaa kaikki, ja etenkin toisten hyvä olo ja positiivinen elämänasenne. Todella hölmönhän tuollaisella palautteella itsestään tekee. Vastasit kyllä asiallisesti ja napakasti asiattomaan palautteeseen.
  Minusta sinä olet kaunis ja blogisi välityksellä tasapainoisen oloinen nainen. Blogiasi on ilo lukea, jatka samaan malliin. Hyvää syksyä ja positiivista mieltä sinulle ja koko perheellesi!

 5. Nina

  Voi että. Nealle kovasti tsemppiä elämään. ♡

 6. Emmi

  Miten sen täytyikään olla tällainen postaus, joka saa minut kommentoimaan blogiisi ensimmäistä kertaa.. Joka tapauksessa, pakko sanoa Katri, että olet aivan upea! Olen lapseton, mutta silti toisinaan väsynyt ja muka niin kovin kiireinen. Mutta aina kun näen että sinäkin jaksat treenata, niin silloin ajattelen että hitto vie, kyllä minunkin jalat jaksaa sinne salille kantaa! Olet motivoiva ja energinen, sitä ei käy kiistäminen. On sääli miten jollakulla on niin heikko elämänlaati ja paha olla, että täytyy purkaa oman elämän p*ska toisen niskaan. Jokainen tallatkoon tyylillään, muista vain että olet kaikkien vastaavien kommentoijien yläpuolella moninkertaisesti. Ihanaa syksyä! 🙂

 7. Eve

  Ai kauhee… Mistä näitä ihmisiä sikiää. Mietin aina että millainen tausta, perhe tai ylipäätään elämä on jotta pystyy olemaan tuollainen ihminen. Kaikkea hyvää Nea! Onnea tästä elämäsi tilaisuudesta olla parrasvaloissa 😉 Onnellista elämää, kukkia ja perhosia. :):):)
  Katri oot huippu! 😀

 8. C

  Ei herttinen 😂😂😂😂

 9. Jonna

  Nea, lääkkeet! Jos joku on noloa niin tää sun avautuminen.

 10. Emilia

  Apua mikä sulla on hätänä..

 11. fityoutoo

  Jotenkin toivoin, että olisit osannut mennä vähän itsees. Mutta ei kun ei.
  Toivon sun kohdalla (ja uskonkin) että olet ehkä just ja just yläasteikäinen, että noi sun möläytykset voi laittaa edes nuoruuden, eikä vaan uskomattoman tyhmyyden piikkiin.

 12. ariell

  Ei löydy edes sanoja tällaiselle tekstille. Sulla on varmasti tosi huono olla itses kanssa. Hanki apua.

 13. Sirkkis

  Voi ei. Voisin lyödä vetoa, että tää ”Nea” on joku 12 wee tyttö-/poikaporukka jolla ei oo muuta tekemistä kuin yrittää ärsyttää. ainakin kommentit on samantyylisiä, ja kerta ei ole edes oikea sähköposti. Ehkä on parempi välillä vaan antaa olla?

 14. Jenni

  En voi kuin ihmetellä, siis ihan aidon rehellisesti ihmetellä, kommentoijaa. Koska en kuitenkaan häntä millään tasolla ymmärrä niin keskitän ihmettelyni siihen miten hyvin Katri osasit tän ottaa ja hoitaa. Ei voi kuin ihailla. Onneksi tiedät sen itekkin että oot ihan huippu tyyppi, somettaja ja bloggaaja sekä tietysti äiti ja puoliso.

 15. @atehi

  Haha, ihana, ihana, ihana Katri! You go girl, mimmi on terästä – tää vastauskirjoitus sai mut hykertelemään ääneen! En voi uskoa, että noin suppeita ihmisiä kuin Nea on olemassa, mutta kummasti niitä aina jostakin putkahtelee. Harmillisesti näköjään sunlaisten inspiroivien ja energisten persoonien kommenttibokseihin! Mielessä kävi kyllä, että onkohan kyseisen nimimerkin suoltama teksti puhdasta provosointia, en haluaisi uskoa että ihan noin avoimen läpinäkyvästi omaa pahaa oloaan kukaan jaksaisi tulla päästelemään yhden suosituimman sporttiblogin kommenttikenttään. Mene ja tiedä.
  Anyhow, mä haluaisin sanoa, että sun ruudunkin välityksellä tarttuvan energisyytes lisäksi ihastelen useesti sun piirteitä. Sun silmät on upeen väriset, sulla on paksut, HYMYILEVÄT huulet ja gosh kuinka kapea nenänvarsi, ei paljon contouria tarvita! 😜
  Kiitos ihana Katri tästä blogista. Käperry sun suomensvedusen miehen kainaloon ja pidä tää asenne!
  Heta Haapala

 16. Outi Vatanen

  Päätit sitten haukkua puolustuskyvyttömän lapsen. Tämän alemmaksi ei keskustelu voi enää mennäkään eli se päättyy oman mahdottomuuteensa. Kertonee sinusta oleellisimman.

 17. Nina

  Aika pershäiriöistä settiä! 😀

 18. Hanna Sjoblom-Saldana

  Voi tota Neaa. Ei ihan terve, taysi-ikanen ihminen suolla tollasta paskaa kenestakaan. Ala Katri valita (en kylla usko et valittasitkaan… Naurettavahan toi tyyppi lahinna on). Ois kylla hiton mielenkiintoista naha minkalainen kaunotar tama Nea itse on 🤗. Terveisin Hanna Saldana, Suomen Lappeenrannasta kotoisin mutta meksikolaisamerikkalaisen kanssa naimisissa… Eli tekee miustakin meksikolaisen! Ja jenkin! 😂😂. Ps. Miun isa ja sen suku on hurreja… Piti mainita tamakin meriittina 😎

Kommentoi »

Comments are closed