Fit you too
Fit you too

Uusia projekteja työrintamalla!

Kaupallinen yhteistyö: Your pocket trainer

Vuoden alussa sain sähköpostin, jossa minua pyydettiin tapamiseen erääseen treeniin liittyvän projektin takia. Olin tuolloin vielä töissä liikunnanohjaajana, mutta samalla jo täyttä häkää suunnittelin yritykseni Match by K:n starttaamista. Vaikka en todellakaan kärsi liiallisesta luppoajasta, niin tästä tarjouksesta tuli kuitenkin niin hyvä fiilis etten halua kieltäytyä!
Kyseessä on uusi Suomalainen treenisovellus puhelimeen nimeltään YPT (Your pocket trainer)!

Minua pyydettiin ideoimaan muun tiimin kanssa treenisovellusta ja etenkin siihen tulevia treenejä. Sovelluksen idea on tasaisin väliajoin vaihtuvat ohjelmat ja ohjaajat, jolloin treenaamisessa pysyy motivaatio ja se on suunnitelmallisempaa! Treenit on suunniteltu niin, että ne sopivat hyvin ihan peruskuntoilijalle ja mukana on myös kotitreenejä. Ohjelmissa on turvallisia, tehokkaita ja yksinkertaisia liikkeitä. Kuntosaliharjoittelussa on vähän sellainen leima, että liikkeet ovat todella monimutkaisia ja niiden oppiminen vie aikaa. Ja joidenkin liikkeiden kanssa näin toki onkin! On kuitenkin monia liikkeitä, joita ihan aloittelevakin kuntoilija voi salilla ja kotona tehdä samalla kasvattaen sekä lihas- että aerobista kuntoaan.
Haluamme lisätä tämän applikaation avulla mielekkyyttä harjoitteluun!
YPT:ssä on parasta se, että mennessäsi salille tai tehdessäsi treenin kotona, sulla on aina puhelimessa valmis treeniohjelma! Salitreenejä on aina kaksi tai enemmän, jotta voit vuorotella ohjelmien kanssa. Kotitreeneistä löytyy niin keskivartalotreeniä, HIIT-treeniä ja perus lihaskuntoa vaihtuvin teemoin. Tällä hetkellä kaksi treeneistä on kuntosalille ja kolme kotiin. Saat siis käyttöösi viisi erilaista treeniohjelmaa!
Tällaista sovellusta ei ole suomen kielellä olemassa ja mikä parasta, apissa ei ole ärsyttäviä mainoksia! Kaikista liikkeistä on sekä lyhyt video(voi katsoa ne ilman ääntä), että sanallinen selostus.

Kaikki treenit  on kuvattu Helsingin Puistolassa sijaitsevalla UP Helsinki -salilla. Iso kiitos kundeille mahdollisuudesta!
Sovellus on ladattavissa sekä Android, että iOs puhelimille ja paras uutinen tulee tässä: Saat käyttää sovellusta elokuun loppuun asti ILMAISEKSI! Sinun ei tarvitse syöttää edes sähköpostiosoitettasi päästäksesi käsiksi treeneihin! Elokuun jälkeen treenit jatkuvat todella edulliseen 14,90€ kuukausihintaan, mikäli tykkäsit ja haluat jatkaa sovelluksen käyttöä.
Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan näitä treenejä ja kuulen teiltä mielelläni palautetta. Tulemme vielä parantelemaan värimaailmaa ja ulkoasua. Tavoitteena on tietysti luoda tästä Suomen paras ja suosituin treenisovellus 🙂 !

Kannattaa siis mennä heti lataamaan sovellus joko apple-storesta TÄÄLTÄ* tai play-kaupasta TÄÄLTÄ*! Löydät sovelluksen myös kirjoittamalla hakukenttään YPT. Kivoja treenejä!

Kommentit (7)

 1. Virpi

  Kokeilin asentaa tuon appin puhelimeen, mutta ei toimi ilman sähköpostiosoitetta…..

  • fityoutoo

   Selvitän!! Kiitos kun laitoit viestiä!

 2. Imppa

  Hyvin toimii, siis ilman spostiosoitetta!
  Kiitos vinkistä, äkkitsekkauksella näyttää hyvältä! Annan mielelläni palautetta, jahka tutustun sovellukseen paremmin. 👍👍😊

  • fityoutoo

   Kiva kuulla, tosi mielellään otetaan palautetta vastaan!

 3. Anne

  Onnea hienosta projektista!
  Kyselisin vielä, että miten tuo maksulliseksi muuttuminen tapahtuu. Tuleeko siis tästä ilmoitus tai veloitus etukäteen, eli voiko siis ”turvallisesti” ottaa testikäyttöön ilman että tulee vahingossa käyttäneeksi liian pitkään, vaikka ei aikoisikaan jatkaa maksullisen version kanssa? Sovellus siis kiinnostaisi, mutta en tiedä, onko minulla varaa jatkaa maksullisen version kanssa. Vaikuttaa kuitenkin sen verran hyödylliseltä ja kätevältä, että tälle pitäisi löytyä maksaviakin asiakkaita ja ilmaisversiolla saa varmasti hyvin koukutettua ihmisiä tämän käyttöön 😀

  • fityoutoo

   Hyvä kysymys! Eli elokuun lopussa YPT:h tulee päivitys, jota ilman sen käyttöä ei voi jatkaa. Päivityksen yhteydessä täytyy sitten syöttää maksutiedot. Eli voit aivan turvallisesti käyttää appia eikä ole pelkoa, että käyttäisit sitä liian pitkään jos et vain päivitä versiota. 🙂 Toki en ole tekninen asiantuntija mutta ainakin näin minulle sanottiin!

 4. TimoKoivisto

  Toimiiko tuo myös offline tilassa? Nykyään pystyy jo lotto tuloksetkin tsekkaamaan offline tilassa https://www.lottoarvonta.com/lotto-tulokset/ O_O Mutta hyvältä näyttää pitää kokeilla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.