Fit you too
Fit you too

Uusi elämä ilman… Eli Adidas-tuotepakettien voittajat!

sunnnuntaiaamu2 (1 of 1)Leppoista sunnuntaita ja terkut maaseudun rauhasta!
Kyselin alkuviikosta teiltä, että arvaatteko, mitä ilman olen tässä nyt jo sinnitellyt viikon päivät..?
Vastauksia tuli 78 ja itseasiassa juuri kaksi kappaletta siellä olikin oikeita vastauksia 🙂 !!
Eniten veikattiin dödöä ja kahvia. Tuo dödö oli aika yllättävä veto, mutta ehkä tuosta suihkugeelistä tuli niin monelle voimmakkaasti mielleyhtymä siihen. Itseasiassa en juuri koskaan käytä dödöä, joten sinänsä veikkaus oli huono. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta äitini tavoin hikoilen tosi vähän ja treenin jälkeen käyn joka tapauksessa suihkussa. En ole kokenut, että dödö helpottaisi mun elämää oikein millään tavalla ja kuten joku mainitsi, niin alumiinista ja sen haitoista on ollut puhetta.
Toinen vahva ja itseasiassa ihan potentiaalinen veikkaus oli kahvi! Olen kertonut olevani kahviaddikti ja tämäkin kulkee varmaan suvussa. Nyt kun olen täällä meidän porukoilla pääsiäistä viettämässä, niin mutsin kanssa hörpätään kahvit vielä suunnilleen puolilta öin 😀 ! Toisaalta en ole löytänyt tarpeeksi suurta motivaatiota olla ilman kahvia. Vähentänyt olen, mutta kyllä se 2-3 kupposta kuumaa menee vielä päivittäin. Kahvi ei siis ollut oikea vastaus. Jatkan edelleen sen juomista, jotain paheita täytyy ihmisellä sentään olla…

sunnnuntaiaamu (1 of 1)
Uusimmassa K&T numerossa tuttu malli jumppaosiossa :)!

Varmaan kaikista paras vastaus (joskaa sekään ei silti oikea) oli Veeralla, eli kolme päivää valittamatta mistään! Siinä muuten kaikille vähän haastetta, pystytkö olemaan kolme päivää valittamatta?? Mä ainakin uskottelen itselleni, että en valita hirveästi, mutta toisaalta jos asiaan oikein kiinnittäisi huomiota, niin yllättyisikö? Niinpä mä päätin kokeilla kolme päivää; Ei valittamista ainakaan ääneen, mistään! Toisaalta tää pääsiäinen on ollut niin ihanan rentouttava ja aurinko paistaa, joten mistä tässä vois muka löytää valitettavaa?
No mutta. OIKEA vastaus. No sehän oli huulirasva! Mä valitin (niin, vali vali) mun kaverille että huulet rohtuu koko ajan samalla kun ihastelin hänen huuliaan. Hän sitten sanoi, että et kai vaan käytä huulirasvaa? No käytänhän mä, olen koukussa huulirasvaan! Bebanthen kulkee mun laukussa koko ajan ja olen aivan addiktoitunut bepsun käyttäjä. Ja tosiaan, mun huulet oli koko ajan karmean rohtuneet. Nyt kun lopetin rasvan käytön ja olen vain muutaman kerran laittanut sävyttävää huulirasvaa (Hydracolor, Stockalta), niin huulet on paljon paremmassa kunnossa. Suosittelen siis erittäin lämpimästi huulirasvan dumppaamista, jos kärsit samasta ongelmasta. Taidan myös panostaa johonkin hoitavaan huulipunaan mieluummin, kuin noihin huulikiiltoihin.
Suosittelen myös joka aamu kuorimaan huulet, eli pursotat herneen kokoisen kökön hunajaa sormelle, sitten sokeria päälle ja hierot huuliin. Sitten vaan kevyttä kosteusvoidetta päälle, eikä mitään puolen sentin bebanthen-kerrosta!
adidas2 (1 of 1)
Oikein vastasivat siis nimimerkit 1sbe ja MaijuV eli heille lähtee Adidaksen suihkugeelisetti piristämään suihkuhetkiä, onneksi olkoon!
Mä lähden tästä pitkälle lenkille…

Kommentit (4)

 1. Jenni

  Huomasin itse aikoinaan, että kun jaksoi vähän aikaa kärvistellä ilman huulirasvaa, huulet todellakin pärjäsivät ilman. Sitten vaan aloitin lääkekuurin, joka kuivatti ihon ja huulet niin pahasti, että oli pakko ottaa huulirasvat takaisin, ja samalla tiellä ollaan edelleen, vaikka kuurin lopettamisesta on jo vuosia… Nykyään kyllä käytän enemmän huulirasvoja kiillon ja ihanien tuoksujen vuoksi.

  • fityoutoo

   Mä huomasin jo viikossa eron! Enää ei ole läheskään niin rohtuneet huulet… Aijon kyllä jatkaa ilman huulirasvaa tästä ettenkinpäin, poikkeuksena toi hydracolor, joka antaa myös kevyesti väriä.

 2. Veera

  Voih niin lähellä mutta niin kaukana.. Parempi onni ensikerralla! Tulipa mieleeni; hiuksesi näyttävät uskomattoman hyvä kuntoisilta, kuinka pidät ne kunnossa? Itsellänk treenit-likaisuus-liika suihku/liian vähäinen suihku ovat ajaneet ”aina hiukset kiinni”-pakkoon ;D

 3. Nimetön

  Pakko sen verran tulla hifistelemään, että kahvi on oikeasti älyttömän terveellistä! Paljonhan siitä on tutkimuksia (viimeksi pääsiäisenä luettiin) kuinka kahvi on hyväksi terveydelle, mm. dementia, diabetes, parkinsonin tauti, maksasyöpä jne. Joten en kokisi huonoa omaatuntoa kahvin juomisesta 😀 mun vaari on aina juonut paljon kahvia ja on 90-veenä varsinainen teräsvaari 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.