Fit you too
Fit you too

Uskaltaisitko pistää naamaasi?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mietin aluksi, etten edes puhu blogissa tästä asiasta, koska se herättää niin paljon tunteita. Sitten ajattelin, että what the hell, eletään vuotta 2017, eikä kauneusoperaatiot enää ole mikään tabu… Kai???

Takki ZARA / Paita Calvin Klein TÄÄLLÄ* / Farkut Bik Bok TÄÄLLÄ*

Tässä joitakin viikkoja sitten löysin itseni keskustelemassa pistoshoidoista. Siis tarkemmin sanottuna pistoksena laitettavista kasvojen täyteaineista. En siis nyt puhu botoxista, vaan hyaluronihaposta, joka on pitkäketjuinen sokeri. Sillä voidaan täyttää esimerkiksi huulia, tai iän mukanaan tuomia juonteita. Hyaluronihappoa on kehossa luontaisesti.
Oli oikeastaan hieman sattumaa, että päädyin kirjoittamaan tästä aiheesta. Olin nimittäin jo jonkin aikaa ajatellut, että nenäni sivuilla olevat uurteet ovat syventyneet ärsyttävästi. Eikä todella mikään ihme, ensi vuonna pärähtää 35 mittariin! Sitten kuin vahingossa tapasin eräässä tilaisuudessa henkilön, joka tekee pistoshoitoja työkseen. Ajauduin keskustelemaan hänen kanssaan täytehoidoista ja asia jäi tavallaan vaivaamaan mua. En voi sanoa, etteikö houkuttelisi! En vielä kuitenkaan varannut aikaa tai muuta. Asia jäi muhimaan päähän.
Nasolabiaalit.
Ne on kuulemma ne juonteet, jotka tulee suun ja nenän väliin. Niiden täyttäminen on kuulemma todella yleistä, vaikka useinkaan sitä ei päällepäin nää kasvoista (kuten huulista yleensä aina, valitettavasti). Hyaluronihappo ei kestä kasvoissa todellakaan ikuisesti, eli tulos pysyy puolesta vuodesta vuoteen. Iän myötä kasvot valahtavat alaspäin ja on sitten ihan henkilökohtainen valinta suostuuko maan vetovoiman vietäväksi vai tekeekö asialle jotakin. Itse tietysti mietin sitä, että tuleeko kasvojen täyttämisestä kierre…?

Ennen kuin joku ehtii kommentoimaan, että ”et todellakaan tarvitse mitään pistoksia naamaasi!” niin aivan totta; En varmasti tarvitsekaan. Pystyn kyllä jatkamaan elämääni tällaisenakin ja olen hyvin sinut itseni kanssa! Ei mun tarvitsisi värjätä hiuksianikaan ja silti värjään. En nää pistoshoitoja kovin radikaaleina toimenpiteinä ja olenhan juuri ottanut mm. kulmiini microbladingin, jossa ihon alle laitetaan vierasta ainetta (kerron siitä vielä blogissa myöhemin lisää). Sen lisäksi meikkaan, laitan välillä itseruskettavaa ym. Oma rajani menee varmasti kauneusleikkauksissa, mutta en niitäkään tuomitse missään nimessä! Ajattelen, että jokaisella on kuitenkin loppuviimeksi oikeus tehdä itselleen vaikka siivet silikonista jos siltä tuntuu 🙂 .
Ikääntymistä ei voi edes pistoksilla estää, mutta ehkä pientä ”huijausta” ja freesausta sillä saa parhaimmassa tapauksessa aikaiseksi.
Onko siellä lukijoissa kukaan ottanut pistoshoitoja ja olitko tyytyväinen lopputulokseen?
Missä teillä menee raja itsensä korjailulle (jos raha ei olisi este…)??

Kommentit (14)

 1. Oona

  Minä ajattelen niin, että jos joku kohta häiritsee sinua ITSEÄSI kehossasi, olet oikeutettu sen korjaamaan. Eihän sen tavallaan pitäisi kuulua kenellekkään muulle mitä omalle kropalleen/naamalleen/hiuksilleen tms. haluaa tehdä. Tulos voi olla myös sievä ja huomaamaton, mikäli niin haluaa, ei kaikki täyteaineet yms. tarkoita aina friikkisirkusta. Itse olen korjauttanut rintani, ja ainoa asia mitä kadun niiden laittamisessa on se, miksen ole tehnyt sitä aikaisemmin. Mikäli rahasta ei olisi kiinni, täyttäisin varmaan huuliani ja myöskin tuota nasolabiaalialuetta jossain vaiheessa. Itsestä se on sitten kiinni mihin sen rajan vetää..

  • fityoutoo

   Kuuntelin Armanin radiohaastattelua ja hän sanoi mun mielestä hyvin: Parikymppiset haluaa, että he näyttävät siltä kun jotain olisi tehty. Kolmekymppiset sen sijaan haluaa näyttää siltä, että mitään ei oo tehty vaikka oikeasti on 😀 ! Mun muutamalla kaverilla on todella maltilliset ja hyvännäköiset silarit. Oon täysin samaa mieltä, että jokainen tehköön itselleen mitä huvittaa, muiden mielipiteistä viis!

 2. Hanna

  Itse olen reilun vuoden aikana silottanut otsaani kolmesti Botoxilla ja huulia täytetty yhtä monta kertaa Hyaluronihapolla. Kuitenkin kaikki on tehty niin, ettei oma miehenikään huomaisi muutosta – ellei tietäisi 🙂 omat vanhemmat, ystävät tai sisaruksetkaan eivät ole asiaa huomannut.
  Mielestäni tällöin olen onnistunut lopputuloksessa ja sitä mitä hain. Piristystä omaan ilmeeseen ja asioihin, jotka ovat minua vaivannut. Kuitenkin siten, ettei muutokset näy ulkopuoliselle 🙂
  Hyvä esimerkki luonnollisesta henkilöstä, joka kuitenkin ”fiksaillut” itseään on Minttu Räikkönen 🙂
  En usko että tulen muita asioita itsessäni ”korjailemaan” vaikka eihän sitä koskaan tiedä. Leikkelemään en kuitenkaan uskaltautuisi. Pistoshoitojen tulokset eivät ole pysyviä, mutta kyllähän niihin on tavallaan koukkuun jäänyt.

  • fityoutoo

   Tuota koukkuun jäämistä oon miettinyt kans aika paljon. Toisaalta se on niin kallsita lystiä, että ainakaan itsellä ei olis sitä varaa enempää kuin kerran vuodessa tehdäkään! Toki on joitakin kauneusoperaatioita, joista olisin kyllä valmis maksaan enemmänkin (kuten hampaiden oikomishoito…) .
   Mutta tiedä kans sellaisia, joille on laitettu pistoksia mutta sitä ei juurikaan huomaa. Paitsi korkeintaan huulista.

 3. Jenna

  Mulla sama kuin Oonalla ylempänä. Mikäli itseä häiritsee niin sitten tekee sen mitä haluaa, ja mikä itsestä tuntuu hyvälle. Itse tykkään mahdollisimman luonnollisesta lookista, mutta se onkin oma mielipiteeni.
  Mikäli rahasta ei olisi kiinni niin itse pienentäisin rintani, se on tosin osittain terveydellisistä syistä, osittain siitä että pidän pienemmistä enemmän. Puhtaasi kauneudellisista voisin harkita harkita ylähuuleen hieman täytettä.

  • fityoutoo

   Uskoisitko muuten, että mä oon ollu 2006 KYSiin jonossa rintojen pienennykseen! Lopulta meni kuitenkin pupu pöksyyn enkä tehnyt sitä ja kyllä kadutti!!! Siis silloin…. ei enää nykyään niinkään.

 4. Tytsi

  Itse juuri 3 viikkoa sitten kävin ensimmäisen kerran täyttämässä huuliani. Ainetta jäi myös käyttämättä, joten hoitaja kysyi haluanko lopun käytettävän juuri näihin suupielen juonteisiin. Tämä tuli siis ihan yllätys lisänä mulle.
  Huulia olin miettinyt noin vuoden ajan ja sitten tuli vain se päivä, kun päätin että nyt teen sen. Itsellä tulos on ollut se,että kukaan sukulainen/työkaveri ei ole muutosta huomannut. Ainoastaan itse huomaan muutoksen. Eli täysin onnistunut pistoshoito takana. Se näissä on pelkona, että jää koukkuun.. ei muista sitä alkuperäistä aitoa tilaa ja rupee aina vain haluamaan vähän lisää 😊 Tässä pitää olla se järki kädessä!

  • fityoutoo

   Olitko tyytyväinen niiden nasolabiaalien täyttöön…? Vaikuttiko paljon ilmeeseen? Tosi mielenkiintoista!

 5. vilma

  Käyn säännöllisesti silottamassa otsarypyt,tulos on freesi.en ole asiasta puhunut,tuntuu tosiaan olevan tabu edelleen. Ja nyt kun osaa katsoa ihmisiä ”sillä silmällä”niin lähes jolainen julkisuudessa näkyvä sekä mies että naispuolinen selkeästi fiksaa itseään säännöllisesti mutta ei tee asiasta numeroa.

  • fityoutoo

   Aivan varmasti! Mäkin oon aivan 100 varma et esim. moni bloggaaja on ottanut pistoksia mutta ei vaan kehtaa puhua siitä avoimesti, koska pelkää ikäviä kommentteja. Ihme ettei niitä mulle sitten tullutkaan 🙂 .

 6. Iiris

  No en todellakaan. Mun äiti oli niihin koukussa ja olen seurannut sitä touhua. Kulmiin tekisi mieli vähän tehdä jatketta mutta siis vaan siksi, että iän myötä mun kulmakarvat on jostain syystä lyhentyneet reunoilta. Mutta en usko että saisin niin luonnollisia kuin haluaisin, noita kulmatatuointeja näkee nykyään paljon ja musta ne on kaikki aika rumia. Joku paha kaksoisleuka olisi ainoa, johon voisin hakea apua.

  • fityoutoo

   Itse otin juurikin tosta syystä kulmiin sen microbladingin ja oon tosi tyytyväinen! Kun kulmat on parantuneet niin teen niistä jutun blogiin.

 7. Heini

  Hei ootko miettinyt mikroneulausta tai mesolankoja? Minulle plastikkakirurgisella lääkäriasemalla työskennellyt sairaanhoitaja totesi omaan kokemukseen perustuen, että mesolangat toimii nasolabiaaleilla paremmin vielä mitä pistokset ja vaikutus pidempi. Itsellä tämä tehtiin vuosi sitten ja oon ollut tosi tyytyväinen! Myös oon huomannut että unen puute näkyy niissä, joten ehkä sullakin ne madaltuu ihan vaan kun saat taas nukuttua vauva-ajan jälkeen.

  • fityoutoo

   Hmm, en oo, kuulostaa hurjalta 😀 ! En muuten ole tullut ajatelleeksi, että valvominen vaikuttaisi noin. Nyt on mennyt taas (kopkop) muutama viikko hyvin mutta katsotaan miten kauan tätä kestää! Toivottavasti jatkuva heräily olisi jo historiaa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.